• Флекси резервоари за гориво

Флекси резервоари за гориво

 • Код на продукта: 0202
 • Наличност: В наличност
 • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ
 • EXOM / EXOM + специфични технологии
 • Съответствие с международните стандарти
 • Топлоустойчивост от -30 ° C до +70 ° C
 • Капацитет на съхранение до 300 м3
 • Бърз и лесен монтаж
флекси резервоари за гориво
флекси резервоари за гориво

Специфична мембрана

Мембраната HC EXOM, използвана за изработка на гъвкавите (флекси) резервоари CITERNEO, е специално проектирана за съхранение на въглеводороди. Тя осигурява надеждно и безопасно съхранение на горива и масла, поради своята здравина и пропускливост, особено подходяща за въглеводороди и други органични съединения.

Сред многобройните предимства на гъвкавите резервоари за гориво на CITERNEO, можем да посочим:

 • Оптимална устойчивост на масла и въглеводороди;
 • Повишена устойчивост на абразия;
 • Предварително сглобено оборудване, осигуряващо перфектна водонепроницаемост;
 • Подходящи за експлоатация във военни бази;
 • Налични персонализирани обеми за съхранение;
 • Бърз и лесен монтаж;
 • Сгъваеми, компактни и подвижни;
 • ISO 9001 – сертифицирани.

Съвместими клапани

PPG клапаните, с които са оборудвани гъвкавите резервоари на CITERNEO за съхранение на горива, са също специално проектирани да издържат на агресивното въздействие на въглеводородните органични съединения. Предварително монтирани във фабриката на компанията в Amboise (Indre-et-Loire), така че да се гарантира перфектна водонепроницаемост и оптимална безопасност на PPG клапаните.

 
ИМАТЕ НУЖДА ОТ ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА ЗА ФЛЕКСИ РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свободната продажба на флекси (гъвкави) резервоари за гориво позволява на земеделските стопани да поддържат солиден резерв от горива, необходими за работата на селско-стопанската им техника. Те са бързо, удобно и икономически изгодно решение за съхранение и транспортиране на силно запалими течни насипни товари.

Характеристики и предимства

гъвкав резервоар за гориво

Резервоарите с гъвкава, балонообразна структура са перфектна алтернатива на варелите, цистерните и другите метални и пластмасови контейнери. Те са по-евтини, по-леки и с оптимална вместимост, което улеснява придвижването на течности на различни разстояния, като същевременно позволяват да се свият драстично разходите за складиране и транспортиране.

Меките контейнери, пригодени специално да съхраняват въглеводородни смеси и масла, се различават от моделите за безопасни течни товари по това, че са предназначени за еднократна употреба. Целта е да се избегне генерирането на токсични отпадни води при тяхното почистване, които биха могли да застрашат екологичното равновесие в района, в който се използват.

флекси резервоар за горивоГъвкавите резервоари за масла и горива са 100% рециклируеми, произведени съобразно стриктните разпоредби за качество и безопасност. Освен че не изискват никакви разходи за позициониране и инсталиране, продуктите, регламентирани от контролните органи като екологично съобразни, са преминали всички тестови процедури за контрол на качеството. Водещите производители на такива съоръжения са сертифицирани по ISO 9001.

Флекси резервоарите за гориво са идеалната опция за пространства с оскъдна площ, поради лесното им прибиране и удобно съхранение, когато са празни. Това е глобално достъпно стандартизирано оборудване, предлагащо се в предварително сглобен вид, за да се улесни инсталацията и да се гарантира, че гориво-хранилището отговаря на изискванията за еко и пожаробезопасност.

Огромно предимство на Flexytanks разработката е наличието на продукти с различна вместимост. Предлагат се както съвсем компактни гъвкави контейнери, така и модели с обем на съхранение от няколко тона. Налични са и опции за персонализиране, тоест флекси резервоар би могъл да се изработи по поръчка, съобразно нуждите и изискванията на потребителя.

В коя марка си заслужава да инвестирате?

На родния пазар присъстват няколко световно известни производителя на гъвкави резервоари за гориво, сред които най-ярко изпъква френската компания CITERNEO Group. Мембраната HC EXOM на марката, е специално проектирана за съхранение на въглеводородни смеси поради своята здравина и непропускливост, особено подходяща за масла и горива.

Обемът на френските флекси резервоари достига до 300куб./м., докато температурната им устойчивост варира от от -30 до + 70°C. Мембраните HC EXOM имат оптимална устойчивост  на абразия и агресивни химикали, както и надеждна UV защита, което ги прави идеално решение за дългосрочно съхранение на съответните течни субстанции.

гъвкави резервоари за гориваНаред с изброените до тук предимства, не можем да не изтъкнем факта, че продуктите на CITERNEO се предлагат под формата на предварително сглобено оборудване, което гарантира перфектна водонепроницаемост. Дизайнът им позволява бърз и лесен монтаж, както и лесно сгъване след изпразване. Укрепването им при транспортиране на горива става посредством укрепващи колани.

Освен всичко друго, висококачествените гъвкави резервоари на френската компания са сертифицирани по ISO9001. Доставят се предварително оборудвани със съвместими PPG клапани, проектирани да издържат дълго на агресивното въздействие на въглеводородите.

Всеки резервоар CITERNEO е предварително сглобен във фабриката на фирмата в Amboise (Indre-et-Loire), което дава 100% гаранция, че съхранението и транспорта на гориво се осъществява изцяло в съответствие с директивите за опазване на околната среда и здравето на хора и животни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ