Флекси резервоари за вода

 • Код на продукта: 0201
 • Наличност: В наличност
 • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Флекси резервоари за дъждовна вода

гъвкав резервоар за дъждовна вода

 • EXOM / EXOM + специфични технологии
 • Съответствие с международните стандарти
 • Топлоустойчивост от -30 ° C до +70 ° C
 • Капацитет на съхранение до 2000 м3
 • Бърз и лесен монтаж
флекси резервоари за дъждовна вода
флекси резервоар за дъждовна вода

 

Гъвкавите резервоари за дъждовна вода на CITERNEO имат множество предимства, сред които:

 • 100% произведени във Франция;
 • Специфичната техническа материя EXOM / EXOM + гарантира пълна водонепроницаемост и устойчивост;
 • Лесно свързване към колекторни комплекти за улуци;
 • Оборудване, пригодено за вашите специфични нужди;
 • Отлично съотношение качество/цена;
 • 100% рециклируем материал;
 • Професионализъм и кратко време за отговор на запитвания: оферти за по-малко от 24 часа и доставка в рамките на 3 седмици.
флекси резервоари за дъждовна вода

Перфектният вариант за съхранение и събиране на дъждовна вода

Тъй като цената на водата нараства по-бързо от инфлацията, тази, събрана по време на дъждовете е не само безплатна, но и използваема по всяко време, независимо от рестрикциите за потреблението на питейна вода. В резултат на това, събирането на водата при дъждове, се превърна в жизнено важно решение за понижаване на водните загуби.

Свободно стоящите гъвкави резервоари за съхранение на дъждовна вода CITERNEO ще се впишат перфектно във всяко пространство и ще задоволят земеделските ви нужди, като в същото време ще ви позволят да поддържате устойчив растеж. Инсталацията им под повдигната тераса, обходно пространство или директно в двора е изключително проста.

 

Флекси резервоари за съхранение на вода

флекси резервоари за съхранение на вода
флекси резервоар за съхранение на вода
 
 

Флекси резервоари за питейна вода

гъвкав резервоар за питейна вода

 • EXOM / EXOM + специфични технологии
 • Съответствие с международните стандарти
 • Топлоустойчивост от -30 ° C до +70 ° C
 • Капацитет на съхранение до 2000 м3
 • Бърз и лесен монтаж
флекси резервоари за питейна вода

Просто решение – адаптивно и подвижно

Сгъваеми, когато са празни, подвижни и пригодени за многократна употреба ... Гъвкавите (флекси) резервоари за съхранение на вода CITERNEO са идеално пригодени за ограниченията в строителството и индустрията, предлагайки обем на съхранение от 1 до 2 000 м3.

 

Идеално съхранена вода

Благодарение на уникалната структура на гъвкавите резервоари на CITERNEO и специфичните технически материи EXOM XE и EXOM + XE, третирани с анти-UV и противогъбични покрития, водата не се променя и не се оцветява. Хидрофобното покритие на тъканта му придава забележително дълголетие, независимо дали резервоарът се използва за многократни или продължителни периоди на съхранение. Херметичната структура на резервоара блокира замърсителите (насекоми, листа и др.) и предотвратява растежа на водорасли и бактерии във вътрешността.

Лесно, икономично и екологично решение

Свободно стоящият гъвкав резервоар за питейна вода на CITERNEO отговаря на френските и европейските санитарни разпоредби. Иновативният продукт е акредитиран за съответствие с международните стандарти, IANESCO и европейските разпоредби REACH (Регистрация, оценка, разрешаване и ограничаване на химикали).

Еластичният резервоар се монтира лесно, и по-важното - без да влияе на околната среда. Нужно е единствено да се подготви основата, като повърхността се оформи с лек вътрешен наклон и се покрие с 10 см пясък или геотекстилна постелка. След завършване на наземните работи, двама души могат да поставят резервоара за съхранение на вода с обем 100 м3. Той ще бъде готов за употреба в рамките на не повече от 30 минути.

 
ИМАТЕ НУЖДА ОТ ФЛЕКСИ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

гъвкави резервоари за питейна водаВ земеделието, както и в някои отдалечени имоти все по-масово се използват флекси (гъвкави) резервоари за питейна и дъждовна вода. Гъвкавите водосъдържатели се появяват на пазара в отговор на огромната нужда от надежден и финансово изгоден метод за транспортиране и съхранение на вода за домакински нужди и за поливане на земеделските култури.

До момента резервоарите от полипропиленова мембрана се оказват не само перфектна алтернатива на твърдите метални и пластмасови контейнери, но и много по-добри по множество показатели. Едно от най-важните предимства на гъвкавия резервоар е по-ниската му цена, съчетана с по-висок обем на съхраняваната течност – до 2000 куб.м. или 26 тона.

Защо това тяхно приложение е от съществено значение?

гъвкав резервоар за питейна водаФлекси резервоарите се използват не само за планово запасяване с различни видове течности. Те са безценни при извънредни положения, каквото е и най-честото им приложение по целия свят. В състояние на готовност, гъвкавите водосъдържатели заемат минимално пространство и могат да бъдат лесно транспортирани до зона, където водата е особено нужна.

Водата за пиене и за поливане е жизнено важна течност, която трябва да бъде лесно достъпна, особено при обстоятелства, в които би могла да се окаже оскъден ресурс. Удобен, практичен и безопасен начин на съхраняване на дъждовни и питейни води е изключително необходим не само на отдалечените земеделски стопанства, но също на полеви болници, летища и зони, поразени от природни бедствия.

Предназначените специално за съхранение на питейна вода гъвкави резервоари трябва да са изработени от материали, отговарящи на изискванията за безопасност, като пускането им в продажба става след провеждане на тестове и издаване на разрешение от съответните санитаро-хигиенни органи и органите за контрол на хранителните продукти.

Кои са най-добрите разработки на родния пазар?

Френската компания CITERNEO Group е водещ в света производител на висококачествени гъвкави резервоари за дъждовна и питейна вода. Свободностоящите съоръжения на марката се вписват идеално във всяко земеделско стопанство. Те позволяват да се намалят драстично разходите, като вместо чешмяна, се използва водата, събрана по време на валежи.

гъвкави резервоари за питейна водаСистемите за дъждовни води са изключително лесни и удобни за инсталиране. Могат да се поставят под навеси, под улук или директно в двора. След края на напоителния сезон, когато се освободят от съдържанието им, те са изключително лесни за прибиране и могат да се съхраняват на места, където няма да заемат излишно пространство.

Благодарение на уникалната им структура гъвкавите резервоари на CITERNEO и специфичните технически материи EXOM XE и EXOM + XE, обработени с анти-UV и противогъбични покрития, водата не променя вкуса си и не се оцветява. Хидрофобното покритие на тъканта му придава забележително дълголетие, независимо дали резервоарът се използва за многократни или продължителни съхранения.

Херметичната структура на резервоара блокира замърсителите (насекоми, листа и др.) и предотвратява развитието на водорасли и бактерии във вътрешността. Лесно сгъваеми, когато са празни, подвижни и подходящи за многократна употреба, гъвкавите резервоари на CITERNEO са пригодени за обекти с ограничения в конструкцията и места с обем на съхранение от 1 до 2 000 м3.

Свободно стоящият гъвкав резервоар за питейна вода на CITERNEO отговаря на френските и европейските санитарни разпоредби и е акредитиран специално от IANESCO и европейските разпоредби REACH (Регистрация, оценка, разрешаване и ограничаване на химикали).

Еластичният резервоар може да се монтира лесно, а употребата му не влияе на околната среда. Единственото необходимо условие е основата да се оформи предварително с лек вътрешен наклон, след което да се покрие 10 см пясък или геотекстилна постелка. След завършване на наземните работи двама души могат да поставят резервоар с обем 100 м3. Той ще бъде готов за употреба в рамките на 30 минути.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ