За нас

EuroAgro оперира на българския пазар вече няколко години. Основна цел за нашата компания е да предоставим на Агро сектора в България модерно, високотехнологично и на максимално изгодна цена професионално оборудване и апаратура за земеделието и животновъдството.

Ние сме официален вносител на гъвкавите резервоари CITERNEO Франция, което за крайния купувач означава по-ниска цена и възможност да се закупят всички необходими резервни частни и допълнителни аксесоари за съответното съоръжение. По същия начин сме вносител на висококачествени електропастири на утвърдени европейски производители, доилни агрегати, високонапорни моторни помпи за вода и мн.др.

Дейността ни е изцяло фокусирана върху предлагането на пълния набор от технически решения, способни да улеснят работата на земеделския стопанин и животновъд. Нашите продукти не просто улесняват операциите и правят изпълнението им по-качествено и прецизно. Те правят всяка една ферма успешно и финансово рентабилно предприятие.

За да бъдем максимално полезни на българския агро сектор, сме разработили богат списък със стоки и услуги. Освен, че продаваме висококачествени машини, съоръжения и компоненти за тяхното изграждане и експлоатация, ние предлагаме и професионална консултация, с която да помогнем на своите клиенти да изберат най-подходящата разработка за техните цели, капацитет на работа и бюджет.

Консултантите ни са достатъчно компетентни, за да дадат ясни и точни насоки относно монтаж, начин на използване и поддръжка на предоставените от нас продукти. Консултацията от експерт елиминира риска от груби грешки, които в идеалния вариант, ще ви костват само пари. Не се колебайте да ни потърсите за съвет и съдействие. Цел №1 за нашата компания е да помогнем за развитието на българското селско стопанство, за да може то да върне позициите, изгубени в последните години.