За нас

EuroAgro оперира на българския пазар вече няколко години. Основна цел за нашата компания е да предоставим на Агро сектора в България модерно, високотехнологично и на максимално изгодна цена професионално оборудване и апаратура за земеделието и животновъдството.

Дейността ни е изцяло фокусирана върху предлагането на пълния набор от технически решения, способни да улеснят работата на земеделския стопанин и животновъд. Нашите продукти не просто улесняват операциите и правят изпълнението им по-качествено и прецизно. Те правят всяка една ферма успешно и финансово рентабилно предприятие.

За да бъдем максимално полезни на българския агро сектор, сме разработили богат списък със стоки и услуги. Освен, че продаваме висококачествени машини, съоръжения и компоненти за тяхното изграждане и експлоатация, ние предлагаме и професионална консултация, с която да помогнем на своите клиенти да изберат най-подходящата разработка за техните цели, капацитет на работа и бюджет.

Консултантите ни са достатъчно компетентни, за да дадат ясни и точни насоки относно монтаж, начин на използване и поддръжка на предоставените от нас продукти. Консултацията от експерт елиминира риска от груби грешки, които в идеалния вариант, ще ви костват само пари. Не се колебайте да ни потърсите за съвет и съдействие. Цел №1 за нашата компания е да помогнем за развитието на българското селско стопанство, за да може то да върне позициите, изгубени в последните години.

Ежедневно се стремим да подобрим предлаганите от нас услуги, като представяме на Нашите клиенти богат и качествен асортимент на конкуренти условия.

Коректив за свършената от нас работа е обратната връзка с удовлетворения получател на предлаганите от нас продукти и услуги.

Във връзка с оптимизацията на богата гама от продукти не спираме да търсим нови източници на иновативни продукти от и извън ЕС.

Официални вносители сме на производители на висококачествени продукти от всички отрасли на агро сектора:

Devax Motors Румъния – Производител и търговец на широка гама дизелови, бензинови и електрически двигатели, доилни агрегати, доилни зали, мобилни пръскачки, моторни помпи, помпи и др.

Agro Electro Румъния – Производител на висококачествени електро пастири и всички необходими аксесоари за изграждането на цялостна система.

Citerneo Франция – Водещ производител на флекси резервоари в Европа. Флекси резервоарите са изключително удобни и ефективни за всякакъв вид селскостопански нужди, като съхранение на: вода, гориво, отпадни води, течен тор и противопожарни нужди.

ProEnerg Румъния – Търговец на широка гама генератори, градинска техника (косачки, тримери, резачки, водоструйки, култиватори, мотофрези, агро ремаркета и много др).

Fiem Италия – Водещ производител на високоефективни инкубатори и всички необходими инструменти за професионално и любителско клетъчно отглеждане.

Draminski Полша – Водещ производител на прецизна измервателна техника: влагомер за зърнени култури, анализатор за зърно, агро термометър и др.

JFC Polska Полша – Водещ производител на мобилни резервоари за дизелово и бензиново гориво и Ad blue покриващи всички стандарти необходими за всеки агро производител.

Eurial Румъния –  Производител на надземни дизелови резервоари покриващи всички стандарти.

Das Company Полша – Производител на временни съоръжения и мобилни халета.