• Флекси резервоари за противопожарни нужди

Флекси резервоари за противопожарни нужди

  • Код на продукта: 0204
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ
  • EXOM / EXOM + специфични технологии
  • Съответствие с международните стандарти
  • Топлоустойчивост от -30 ° C до +70 ° C
  • Капацитет на съхранение до 2000 м3
  • Бърз и лесен монтаж
схема на флекси резервоар за противопожарни нужди
схема на флекси резервоар за противопожарни нужди

Доказана надеждност

В резултат на технологиите EXOM и EXOM +, техническите тъкани EXOM XE и EXOM XE +, които съставят резервоарите за противопожарни нужди CITERNEO и контейнерите за пожарогасене, им дават забележителна надеждност.

Доказателство за това е, че резервоарите CITERNEO са единствените в света, които предлагат обем на съхранение над 1000 м3, а някои дори достигат невероятния обем от 2000 м3.

Снабдени с най-модерния преливник Securflow 80 и последно поколение анти-вихрови профили Securtex 3, цистерните CITERNEO за гасене на пожари са най-модерните системи за управление на съхранението на вода.

флекси резервоари за противопожарни нужди

Адаптивният резервоар

Напълно приспособими, самостоящите гъвкави резервоари CITERNEO могат да бъдат адаптирани към вашите нужди и да отговарят на стандартите на пожарната служба във вашия регион.

Броят и позиционирането на фитингите, както и размерите на резервоарите са напълно адаптивни.

Нашият изследователски отдел ще ви предложи решение, съобразено с вашите изисквания по отношение на размер, клапани и изходи.

За повече информация относно настройката и стандартите за тази серия резервоари, вижте фирмената страница производителя за пожарна безопасност.

Инсталирайте 120m3 гъвкавия хидрант-резервоар за по-малко от час!

Поставянето на гъвкав резервоар за противопожарни нужди (с надземен клапан за достъп) на чиста и равна повърхност може да се извърши от двама души за не повече от 30 минути.

След като бъде поставен правилно, резервоарът може да бъде незабавно напълнен за краткосрочно или дългосрочно съхранение на течности, с продължителност на живота над 20 години.

Благодарение на сглобяемите тръбни фитинги, инсталирането на клапаните за достъп е бързо и лесно.

Тези клапани са двупосочни и могат да се използват за източване или пълнене на резервоара.

 
 
ИМАТЕ НУЖДА ОТ ФЛЕКСИ РЕЗЕРВОАР ЗА ПРОТИВОПОЖАРНИ НУЖДИ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

флекси резервоар за противопожарни нужди

В болшинството индустриални зони и земеделски стопанства е необходимо изграждане на ефективна система за защита от пожари. В това отношение самостоящите флекси (гъвкави) резервоари за противопожарни нужди са идеалното решение. Те са финансово изгодни, лесни и удобни за използване, а също и с висока термична устойчивост – от -30 до +70 градуса Целзий. Подходящи също за транспортиране и доставка на място на нужните за пожарогасене вода и пяна.

Приложение и предимства

Гъвкавият резервоар с противопожарно предназначение е особено необходим в отдалечени райони, където водопроводната мрежа е недостъпна. Използват се най-често за промишлени и земеделски нужди, позволявайки да се складират различни количества водни запаси и гасителни смеси. В зависимост от капацитета на гъвкавия контейнер, с него става възможно да се противодейства и на бързо разпространяващи се горски пожари.

гъвкави резервоари за противопожарни нуждиРезервоарите, като структура на мембраните, от които са изработени, и като конструкция следва да отговарят на разпоредбите за противопожарна защита. Ето защо е крайно неуместно за целта да се използват самоделни и преобразувани подобни съоръжения. Предвид изгодната цена на дори най-добрите разработки, всяко земеделско стопанство и промишлен обект би могъл да се снабди с отговарящ на нуждите му флекси резервоар.

Спрямо разпоредбите и регламента в конкретния район, е възможно резервоарът за противопожарни нужди да служи същевременно за съхранение на дъждовни или отпадни води. Съхраненото количество природна течност ще бъде лесно достъпно за използване при внезапно възникнал в обекта пожар.

Уместно е да изтъкнем предимствата на гъвкавите резервоари, вземайки за пример революционните разработки на френската компания CITERNEO Group. Всеки продукт на марката е проектиран и произведен съобразно индивидуалното му предназначение. ISO9001 сертифицирани, резервоарите на престижния бранд отговарят напълно на съответните административни изисквания.

Лесен и бърз монтаж

Инсталирането на гъвкав хидрантен резервоар с надземен клапан за достъп с вместимост 120 м3, може да се извърши от двама души в рамките на половин час. За целта е важно да се подготви основата – съоръженията се инсталират върху чиста и равна повърхност. Мембраните, от които са изработени флекси резервоарите, са термо и UV устойчиви, но въпреки това са максимално леки и удобни за разгъване.

След като бъде правилно инсталиран, резервоарът може да бъде незабавно напълнен за краткосрочно или дългосрочно съхранение на течност, с продължителност на живота над 20 години. Благодарение на сглобяемите тръбни фитинги, инсталирането на клапани за достъп е бързо и лесно. Клапаните са двупосочни и могат да се използват както за източване, така и за пълнене на резервоара.

Доказана надеждност

гъвкав резервоар за противопожарни нуждиВ резултат на иновативните технологии, техническите мембрани EXOM XE и EXOM XE +, съставящи хидрант - резервоарите CITERNEO за пожарогасене, се отличават със забележителна надеждност. Доказателство за това е, че продуктите на френския бранд са единствените в света, предлагащи обем на съхранение над 1000 м3. Някои дори достигат невероятния обем от 2000 м3.

Снабдени с най-модерния преливник Securflow 80 и последните анти-вихрови Securtex 3, резервоарите на марката са най-модерната противопожарна система извън урбанизираните райони. Напълно адаптивни и със самостоятелна конструкция, водосъдържателите отговарят на ключовите изисквания на международните изисквания за пожаробезопасност.

Същевременно, всеки резервоар може да се адаптира към индивидуалните нужди на ползвателите. Размерът, наред с броят и позициите на клапаните и изводите, може да се пригоди към условията в обекта, в който ще се използва съответното съоръжение. Френската компания предлага разработка с изключителна дълготрайност, която е екологично чиста, финансово изгодна и удобна за употреба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ