• Флекси резервоари за течен тор

Флекси резервоари за течен тор

  • Код на продукта: 0200
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Характеристики:

  • EXOM / EXOM + специфични технологии
  • Съответствие с международните стандарти
  • Топлоустойчивост от -30 ° C до +70 ° C
  • Капацитет на съхранение до 400 м3
  • Бърз и лесен монтаж
флекси резервоари за течни торове
флекси резервоари за течна тор
 

Мембрани и специални клапани за дългосрочно съхранение

Мембраната EXOM NX е специално проектирана за безопасно и ефективно съхранение на течен тор. В допълнение, полипропиленът, от който са изработени клапаните на резервоарите за торове CITERNEO, им осигурява изключителна и дълготрайна устойчивост на агресивните съставки на субстанциите за подхранване на почвата.

Затворената структура на свободно стоящите гъвкави резервоари на CITERNEO позволява запазването на течния тор, който остава защитен от външни влияния и от дъждовна вода. Наличният капацитет за съхранение е до 400 м3, за да може резервоарът да отговори напълно на вашите нужди.

Цялостно решение

Групата CITERNEO предлага също мембрани за външно покритие и облицоване на резервоарите, спрямо вида вашия резервоар и методите на инсталация (задържане на насипи / подпорни стени). За повече информация относно нашите решения за съхранение на селскостопански продукти, можете да се консултирате с нашата страница, специално обособена за резервоари за селскостопански нужди.мембрана на флекси резервоари за течна тор

С цел опазване на околната среда се препоръчва монтаж на задържаща мембрана

 

 

 

 
ИМАТЕ НУЖДА ОТ ФЛЕКСИ РЕЗЕРВОАР ЗА ТЕЧНИ ТОРОВЕ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Наред с голям брой други приложения, флекси (гъвкави) резервоари се използват и за съхранението на течен тор. Подобен подход е особено продуктивен и практичен, защото с гъвкавите водосъдържатели е повече от лесно да се намалят разходите за изграждане и поддръжка, както и технологичното време за приспособяване на едно постоянно съоръжение с такова предназначение.

Какво представляват?

Резервоарите с гъвкава конструкция са сравнително нов и безспорно ефективен метод за съхранение и транспортиране на различни видове течности в насипно състояние. В света на бързата търговска дейност, създаването на изцяло нов тип контейнери за пренос и съхраняване на продукти в насипно течно състояние беше въпрос на кратко време.

Идеята е да се осигури резервен вариант за земеделските стопани, а също и за производителите и доставчиците на течни торове, който да изпълни функцията на навременна помощ при бедствия, продължителна суша и други неблагоприятни условия на околната среда. Гъвкавият резервоар е също част от мерките за пожаробезопасност, позволявайки да се държат на разположение големи водни запаси за гасене на пожарите.

Flexytanks, както е още позната разработката, са икономично решение, работещо съобразно стандартните изисквания за безопасност. Те представляват гъвкави контейнери от полипропилен или PVC под формата на балони. Капацитетът им варира от 50 л до 26 тона, в зависимост от специфичната гравитация на течностите.

Водосъдържателните и предназначените да съхраняват само течна тор флекси резервоари имат съществени предимства пред твърдите контейнери от метал и пластмаса. Те предлагат най-доброто съотношение капацитет / тегло спрямо всеки друг тип резервоар, но освен това, когато се изпразнят, се свиват, заемайки минимално пространство, което ги прави идеални за приложения с ограничено пространство.

Трябва да изтъкнем също, че гъвкавите резервоари са финансово рентабилни и безопасни както за околната среда, така и за съхраняваната течност. Разнообразието от технически материи, предназначени за производството на Flexytanks наложи същите да се класифицират в различни категории спрямо техните специфични характеристики.

Някои разработки са предназначени за еднократна употреба, докато други могат да съхраняват течности в продължение на години, както и да се използват многократно. Най-важният фактор при определяне на материалите е видът на течността, която ще се съдържа в резервоара. От него зависят всички характеристики на гъвкавия резервоар - външен цвят, вътрешна текстура, дебелина, здравина и издръжливост.

Кои са предпочитани в България?

флекси резервоари за течна торГъвкавите/флекси резервоари за течна тор на марката CITERNEO Франция са безспорно най-добрата разработка, която вече е достъпна и на родния пазар. Те са предпочитани в световен мащаб, заради прилагането на модерни технологии при тяхното производство, отговарящи на международно установените стандарти за качество.

Компанията произвежда собствени мембрани и специфични клапани, проектирани за дългосрочно съхранение на торове за растениевъдството. Мембраната EXOM NX е специално проектирана за безопасно и ефективно съхраняване на течен тор. В допълнение, полипропиленът, от който са направени клапаните на резервоарите CITERNEO, им осигурява изключителна и трайна устойчивост на агресивни химикали.

Затворената структура на свободно стоящите гъвкави резервоари на CITERNEO позволява предпазването на течните торове, включително от дъждовна вода, когато контейнерите се съхраняват на открито.  Капацитетът им на съхранение е до 400 м3, за да се отговори на нуждите на всяко стопанство.

CITERNEO Group предлага цялостни решения, в това число и защитни мембрани, които да послужат като облицовка на водо и торо-съдържателите, съобразени с вида на резервоарите и тяхната инсталация. Инсталирането им е максимално бързо и лесно, а температурната им устойчивост варира от -30 до + 70°C.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ