Електрически капан за плъхове и мишки

  • Код на продукта: Elektronen kapan VOTTON
  • Наличност: В наличност
  • 190.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Без токсични вещества или отрови!
Безопасен метод за избавяне от плъхове и мишки!
Електронен режим на токов удар!
Захранване 220 V и батерии за помещения без електричество!


Може да бъде инсталиран навсякъде!
Устойчивост и дългосрочна употреба на открито и закрито!
Лесен за сглобяване и транспортиране!
Лесен за поддръжка и почистване!  

Електронният капан VOTTON за плъхове и мишки  е оборудван с усъвършенствана технология -  електронни интелигентни вериги, които усещат, когато мишка или плъх влезе в капана и нанася 5 токови удара. По-големите мишки, плъхове и гризачи не могат да преживеят тези токови удари. 
Елиминирайте гризачите на 100% и напълно безопасно .
Електрическият удар и размерът на капана гарантират използването му за малки и големи гризачи.
Един напълно безопасен метод за избавяне от мишки и плъхове, като гарантира 100%  незабавното им отстраняване без да ги наранява, без да разпространява миризми, без токсични вещества!Как работи:
Когато устройството е включено, мига червен и зелен индикатор . Червената светлина ще мига, за да покаже, че капанът е настроен и работи правилно - веднъж на 10 секунди, което показва, че той е активен.
Когато плъхът влезе в устройството, светва червената светлина, показваща, че устройството е активирано и излъчва високо напрежение.
Когато устройството хване плъх, червената светлина ще започне да мига. 
Когато гризачът е унищожен, червената мигаща светлина спира и зелената светлина започва да мига. Уредът може да се почисти, точно когато зеленият индикатор мига.
Препоръчителната стръв за вътрешността на капана е фъстъчено масло, млечен шоколад, суха храна за кучета или котки и т.н.
220 V гнездо или 4 батерии тип XD (батерии не са включени)
Използва се както на закрито, така и на открито .
ПОДАРЪК - 220 V гнездо 

Продуктите са нови запечатани в защитна опаковка с гаранционна карта.

Продуктите се тестват в специализирани лаборатории.

Електронният капан за мишки и плъхове  притежава европейски сертификат за CE  и се предлага на международно ниво!
 
Произведено в ЕС ® - Дания

Покупката на електрически капан за мишки и плъхове е разумно решение, особено за жилища и обекти, където използването на отрова е напълно неприемливо. Високоволтовото устройство е продукт за многократна употреба, който не просто улавя, а убива моментално вредителя, спестявайки на вас това неприятно задължение. Мишките и плъховете са един от най-опасните и неприятни вредители и намирането на ефикасно средство за тяхното унищожаване е наложително.

Какво представлява самата разработка?

Мнозина са чували за съществуването на електрически капан за плъхове, но не всеки разбира напълно как работят този вид устройства, колко са ефективни и кога като цяло има смисъл да се заменят с тях по-традиционните методи и средства. Както може би се досещате, работата на капана е пряко свързана с използването на електрически ток.

Освен това тук говорим конкретно за унищожаването на вредители, а не за улавянето им живи. Важен въпрос, който трябва незабавно да възникне е: опасен ли е капанът за другите обитатели на жилището/обекта, включително за хората? Отговаряме категорично – при правилна експлоатация и поставяне извън обсега на деца и домашни животни, риск от използването на капана не съществува.

Като цяло може да се отбележи, че електронните устройства за унищожаване на гризачи са много прости и удобни за експлоатация, а ефективността им е доста висока. Ако се използват правилно, те могат да послужат за унищожаването на дори голяма популация от вредители на определена територия.

Принцип на работа

Методът на работа на всеки капан за плъхове с ток е сходен. Той се основава на прост принцип: животното, влизайки в капана, се опитва да извади стръвта, поставена в него. По този начин то затваря електрическа верига върху себе си. През тялото му преминава ток с високо напрежение, което води до почти моментална смърт.

При някои видове капани за плъхове контактите се затварят от лапите на животното, когато то влезе в кутията. В други устройства плъхът получава токов удар, когато докосне хранилката с примамка. Теоретично в първия случай плъхът има шанс да избяга, но няма практическа разлика в ефективността между устройствата с различни схеми: плъховете са еднакво надеждно унищожени и от двата типа капани.

Ясно е, че за надеждно унищожаване на вредителя напрежението на електродите на устройството трябва да бъде достатъчно високо. За това често се използват преобразуватели на напрежение, които ви позволяват да прехвърляте ниско напрежение от батерии до няколко хиляди волта на изхода.

По този начин в даден модел капан за плъхове, гризачите получават електрически удар с напрежение до 8000 V, въпреки че напрежението може да е по-ниско - стандартните 220 V също са напълно достатъчни за унищожаване на плъховете. Поради преобразувателите на напрежение, някои електрически устройства са автономни - работят на батерии или акумулатори и не изискват мрежова връзка.

Основни предимства на този тип уреди

Едно от основните предимства на електронния капан за мишки е "хигиената" на използването му. В сравнение с отровите, които трябва да се разпространят в целия обект (жилище, кухня, предприятие, склад), използването на ток е по-безопасно. Няма да се страхувате, че отровата, или плъхът, отровен от нея, ще бъдат намерени от домашни любимци. По същия начин механичните капани, когато се задействат, изсъхнали петна от кръв често остават на пода.

В допълнение, по-голямата част от електрическите устройства са много ефективни. На практика с тяхна помощ хората често успяват да се отърват дори от най-предпазливите плъхове, които са мъдри от опит и вече не докосват отровата и заобикалят обичайните механични капани. Предимствата на дератизационните кутии включват още:

  • Компактност на устройството, която дава възможност да го инсталирате на доста отдалечени и труднодостъпни места;
  • Хуманност - в сравнение с някои други методи животното умира в капана почти мигновено, без да страда от болка;
  • Лекота на използване - капанът не е необходимо да се подготвя дълго време и дори изхвърлянето на трупа на животното е много просто и отнема по-малко от минута (без дори да се налага да докосвате трупа на животното).

Междувременно, с всички горепосочени предимства, електрическият автоматичен капан за мишки има определени особености, с които е добре да бъдете запознати. Както всяко електрическо устройство, и електронните капани могат да бъдат опасни за домашни любимци и хора, ако се манипулират неправилно. Затова препоръчваме да следвате стриктно указанията за употреба.

Правила за използване и мерки за безопасност

Електрическият капан за мишки и плъхове е сравнително лесен за използване. За да хванете гризач, трябва да поставите примамка на специалната хранилка. След това е необходимо да го включите в мрежата и да го поставите така, че вредителите да могат лесно да влязат в кутията, примамени от стръвта.

От време на време (но поне веднъж на ден) проверявайте сигналните индикатори на вашия капан за плъх. Всеки модел има свой собствен режим на работа на индикаторите, който е описан подробно в инструкциите. След улавяне на гризач е достатъчно просто да наклоните капана, за да изпадне животното от него. Ако трябва да извадите труп от устройството с ръка, първо изключете захранването.

Нашият капан за мишки е с изгодна цена и висока ефективност на работа. Подходящ е за всички обекти от хранително- вкусовата индустрия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ