Ултразвуково устройство за автомобил против гризачи US 100 N Votton

  • Код на продукта: US 100 N Votton auto
  • Наличност: В наличност
  • 91.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Защитава двигателя или други части на автомобила.
Защитете се от болестите, разпространявани от гризачите.
Произвежда се в Германия от компания с над 30 години международен опит!
 
 
Устройството US 100N е професионално ултразвуково електронно устройство, оборудвано с Led светлини и пулсация с високо качество и ефективност.

Мишките и плъховете могат да причинят големи щети на двигателя на колата, да унищожат кабели, маркучи, изолация и други.
С този уред избягвате големи щети, които могат да нанесат мишките или други гризачи!

Ефектът върху животните: Изключително силен и жилав звук с акустично налягане по-голямо от 110 dB! 
С Led светлини, които атакуват очите на животното.
Тези звуци не могат да бъдат чути от хората, защото се излъчват с честота 23 KHz!
Изключително лесен за използване, само свържете кабелите към акумулатора на автомобила! Работи постоянно и със спрян двигател, като консумацията е изключително ниска (  <2 mA  ).
Не изтощава акумулатора на колата!


Ултразвуково устройство за автомобил US 100 N Votton  против гризачи  генерира и имитира този ултразвуков спектър, който изпраща на животното сигнал за предупреждение и опасност.
Внимание! Не всички ултразвуци имат същия ефект! Повечето устройства генерират еднопосочен ултразвук чрез редовни високоговорители, които за момента имат много слаб ефект върху животните, защото те привикват към тях. 

Устройството US 100A е ефективно срещу мишки, плъхове, всякакви гризачи.
Може да се монтира на леки автомобили, камиони (с 24V адаптер), лодки, други превозни средства и на всякакви други места с 12 V DC източник на захранване.
 

Устройството може да се монтира в двигателното отделение или почти навсякъде другаде в колата, като се гарантира, че има достатъчно място в зоната за излъчване на вълните, така че ултразвукът да може да се разпространи по цялата зона и във всички посоки.

Забележка : Уредът може да се използва и в къщи, тавански помещения, складове, гаражи, тераси и други

Включва: Европейска декларация за съответствие и гаранция директно от немския производител.

Технически спецификации:

Напрежение: 11 - 15 V / DC 
Консумирана мощност: <2 mA 
Честота: приблизително 23 kHz / полусферичен куполов пищял с алуминиева мембрана
Ъгъл на излъчване: прибл. 140 °, макс. около 110 dB ± 10%
Мигащ светодиод по време на работа.
Размери: (72 x 50 x 28) mm

Отървете се ефективно и трайно от мишки и плъхове с ултразвуковото устройство против гризачи за автомобил на германската марка VOTTON. Това е продукт, произведен по най-високите стандарт, чиято ефективност се равнява на пълната му безопасност за хората. Не подценявайте проблема. Гризачите влизат под предния капак на автомобили, търсейки топлина. Те могат да унищожат цялото окабеляване на колата ви за кратко време.

Ултразвуков сигнал, който прогонва вредителя

Ако търсите по-хуманен метод за избавяне от мишки, плъхове, съсели и други вредители от същия вид, ултразвукът е единственото решение. Излъчваните звуци са с с честота 23 KHz и акустично налягане по-голямо от 110 dB. Този шум е недоловим от човешкото ухо, но у гризачите той причинява изключителен стрес и е сигнал за тревога.

С компактния уред не само ще прогоните заселило се вече животно, но и ще предотвратите настаняването на други вредители от същия вид. Устройството работи дори при изключен двигател, така че не бива да се притеснявате, че при престой ефективността му е намалена или липсва напълно.

Ако се съмнявате в ефективността на ултразвука в елиминирането на гризачи от автомобила ви, то вероятно имате горчив опит с продукти на други производители. Ултразвуковото устройство за автомобил US 100 N Votton не генерира еднопосочен ултразвук, към който животните привикват. Той продължава да работи успешно през целия период на използване.

Широко приложение и дълъг работен живот

Ултразвуковото устройство срещу гризачи може да се използва не само в леки автомобили, но и в тежкотоварни превозни средства, като за целта трябва да се използва адаптер за 24V напрежение. Уредът е проектиран да работи на 12V DC, затова свързването му директно към битова електрическа мрежа ще доведе до токов удар и трайна повреда на апаратчето.

За да го използвате в жилищни и други помещения, е необходимо да използвате трансформатор на напрежението от 220V на 12V. Прочетете внимателно инструкциите за безопасна работа преди употреба!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ