Професионално ултразвуково електронно устройство уред против мишки с висока мощност US 234 VOTTON

  • Код на продукта: M234 VOTTON
  • Наличност: В наличност
  • 160.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Покривна площ макс. 100 квм
Против мишки, плъхове и други животни
Отървете се от тях без да ги убивате!
Намалете щетите!
Защитете се от болестите, разпространявани от мишките, плъховете и другите диви животни!
Електронни устройства, създадени по нова технология от германска компания с опит и изследвания в областта повече от 30 години!
Устройството против мишки излъчва изключително мощни ултразвукови вълни с променлива честота, синусоидални, разпределени под пълен 360 градусов ъгъл, чрез вграден полусферичен куполов пищял.

 
US 234 VOTTON е професионално ултразвуково електронно устройство  с  пулсация с високо качество и ефективност.
 

За защита на жизнени пространства, търговски и промишлени помещения!
Екологично решение без химикали! 
Може да се монтира навсякъде - навън, вътре, в мокри помещения, мазета!  

Ефектът върху мишките е изключително силен  - те се прогонват от звук с акустично налягане по-голямо от 120 dB + лед светлини, заслепяващи животното!

Тези звуци, заедно със светодиода, се възприемат от нервната система на животното като сигнали за голяма опасност, което кара гризачите да избягат от района!

Тези звуци не могат да бъдат чути от хората, защото се излъчват с честота от 22 KHz - 28 KHz.

US 234 VOTTON не засяга хората и домашните любимци (кучета, котки ...), птици или селскостопански животни!

Изключително лесен за използване, той лесно се закрепва на и работи с изключително ниска консумация на енергия (0,6 W ).

КАК РАБОТИ:

US 234 VOTTON се състои от електронен модул, оборудван с високомощна полусферична куполна пищялка, която излъчва интензивно синусоидални ултразвукови вълни с мощност 120 dB и равномерно разпределени на 360 градуса, при честота между 22,5 KHz - 28 KHz променлива и непрекъсната.  Използва се акустично налягане, специално проектирано да атакува директно нервната и слуховата система на гризачите, като ги прогонва от мястото или района. 

Внимание!   Обикновените устройства генерират еднопосочен, нискочестотен ултразвук чрез обикновени високоговорители, които не могат да излъчват звуци с висока вярност. Те не са оборудвани с електронния режим на синусоидална промяна на звуците, като имат много слабо и само моментно въздействие върху животните, защото те свикват бързо с тях!

За по-големи или много претъпкани повърхности с мебели или други предмети се препоръчва използването на повече уреди, разположени в ъглите на повърхността или стаята, които искате да защитите, оставяйки малко пространство по стените за ултразвукови вълни.  

Устройството може да бъде поставено и между стени, в случай че мишките са в стените.

Устройството е водоустойчиво.
Свържете захранването към контакта на сухо място.  

Технически данни:

Работно напрежение 220 - 230 V / AC 50 Hz прибл. 0,6 W ± 25% (изходна мощност).

Дължина на кабела на основното устройство - прибл. 1,5 м

Честота : 22,5 KHz - 28 KHz. Непрекъснато и променливо 

Звуково налягане до 120 dB ± 20%

Мигащ оптичен сигнал - LED светлини,  на всеки 2,5 сек.

Ефективност -  100 кв.м открита площ 
До 50 кв.м. вътрешни обзаведени пространства.

Размери 70 х 50 х 40 мм (без скоби + кабел).  

Размери на батерията  - прибл. 60 x 44 x 38 мм

Включва: Европейска декларация за съответствие и гаранция директно от немския производител.

Технически спецификации:

Произведено в Германия ®

US 234 е професионално ултразвуково електронно устройство против мишки и други вредители. То е оборудвано с висококачествена и ефективна Led Blitz светлинна сигнализация - пулсация, която ефективно прогонва гризачите от зоната на обитание, създавайки у тях усещане за опасност. Приспособлението е произведено в Германия от компания с повече от 30 години опит и затвърдени позиции на международния пазар.

Неограничени възможности за употреба

Това единственото професионално водоустойчиво устройство със степен на защита IP65, което може да се инсталира навсякъде – на открито, на закрито, в мокри мазета и други складови и търговски помещения. Компактният му размер ви позволява да променяте често неговото местоположението навън или вътре - навсякъде, където има проблем с неприятните вредители.

За употребата на апарата, генериращ ултразвук против мишки, не са ви нужни допълнителни консумативи и препарати, които да сменяте периодично. Уредът работи включен в електрически контакт на 220V напрежение. Ефективността му е постоянна, докато се захранва в ел мрежата и е в режим на работа.

Няма лимит относно място на използване. Ултразвуковият уред може да се използва за опазване на селскостопанска продукция, съхранявана в складови помещения и стопански постройки, както и в открити пространства. Единственото изискване е да се осигури постоянен източник на ток, както и да се избере място, където въздействието на ултразвука върху нашественика ще бъде най-ефективно.

Екологично чист и хуманен метод за защита от големи и малки гризачи

Устройството за прогонване на мишки е отлична алтернатива на отровите, капаните и другите конвенционални средства за борба с вредителите. По своята същност и метод на работа, то представлява репелент, т.е. средство, което прогонва мишките и другите неприятели, без да ги убива и да им нанася трайни физически поражения.

Екологичното решение за борба с домашните и селскостопанските вредители има множество показатели. Липсата на опасни химикали ви дава възможност да си осигурите чиста и здравословна среда, докато отблъсквате цялата миша популация, заселила се във вашия имот. Ултразвукът е приложим както в жилищни помещения, така и в заведения за хранене и цехове за приготвяне и пакетиране на храна.

За разлика от капаните, този метод, използващ специфичен звук против мишки, ви спестява неприятното задължение да влизате в пряк контакт с вредителя. за да го унищожите. В същото време ултразвуковите вълни въздействат на широк кръг от нежелани видове животни, в това число белки, съсели, порове и плъхове.

Прочиствайки специфичен терен от нашествието на съответния биологичен вид, вие по никакъв начин не застрашавате екологичното равновесие в природата. Напълно защитени са и вашите домашни любимци, птиците и селскостопанските животни, чийто слухов апарат е с различен капацитет на възприятие от този на видовете, на които уредът въздейства.

Ефектът на устройството върху цялата миша популация е изключително силен и незабавен.  Уредът генерира звук с акустично налягане над 120 dB. Тези звуци не могат да бъдат чути от хората, защото се излъчват с честота от 22 KHz - 28 KHz. Звукът заедно с LED мигащия светлинен сигнал се възприема от нервната система на животното като знак за голяма опасност, принуждавайки го да напусне района.

Изключително лесен за използване

Немската компания Votton се е доказала многократно като производител, предлагащ най-удобните методи за използване на нейните продукти за защита. В случая с професионалния уред за прогонване на мишки имаме максимално лесен и безпроблемен начин на употреба. Нужно е само да монтирате уреда на стена и да го включите в контакта на 220V напрежение.

С ултразвуковия уред против мишки, вие си гарантирате непрекъсната защита при минимален разход на електрическа енергия. Консумацията на репелента е едва 0,6W, което означава, че постоянната му работа няма да се отрази по никакъв начин на разходите ви за ток.

Временни прекъсвания в електрическото захранване не могат да компрометират ефективността на US 234 VOTTON. Той успява да прогони целевия вредител още в първите часове на излъчване на ултразвуковите и светлинни сигнали.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ