Изкуствен жив плет тип Бръшлян - 100 x 300 cm

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: B11
  • Наличност: В наличност
  • 106.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Изкуствената ограда тип жив плет тип Бръшлян имитира листата на обикновен бръшлян, върху подложка-решетка PE а. Материалите от които е произведен продуктът са обработени така, че да издържат на влага, замръзване, директното действие на слънчевите-UV лъчи, запазвайки първоначалния си цвят за дълго време. Изкуствената ограда Hedera Basic може да се използва за украса или маскиране на огради / павилиони / балкони / стени / зали за събития / шоуруми, имащи специален визуален ефект.

Технически спецификации

Материал
филмирани материи, нанесени върху пластмасова лента
Дължина (метри)
3
Ширина (метри)
1
Цвят
Зелен
Тегло (килограми)
2

С изкуствен жив плет тип Бръшлян е възможно да реализирате различни екстериорни проекти. Представеният вариант е с размери 100 х 300см –ширина/дължина. Особено подходящ за изграждане на плътни ограждения в частни дворове с приятен декоративен ефект. Качеството на използваните материали ви гарантира дълъг живот и запазване добрата визия на декоративното покритие.

Филмирана материя върху пластмасова решетка

Изкуствената декоративна ограда Hedera Basic е изработена от висококачествени и устойчиви материали. Листата, имитация на обикновен бръшлян, са изработени от UV-устойчива, филмирана материя и са вградени върху подложка с решетъчна структура, изработена от полиетилен.

Специалният филм осигурява защита на покритието от влага, резки температурни промени, измръзване и преки слънчеви лъчи. Цветът, както и целостта на структурата на материала ще запазят дълго първоначалното си състояние, дори ако изкуственият плет бъде използван при агресивни метеорологични условия.

Самата основа е изградена под формата на решетка, което значително улеснява инсталацията и прави укрепването ѝ към оградни мрежи и плътни конструкции максимално стабилно и здраво. Поради неплътния си дизайн, плетът е устойчив на силни пориви на вятъра. За разлика от плътните мембрани, този тип ограждения пропускат силните въздушни маси и не се късат под напора на ветровете.

Широко приложение в затворени помещения и открити пространства

Изкуственият плет Hedera Basic е с практически неограничено приложение. Той е особено популярен като средство за скриване на неугледни базови ограждения, както и за осигуряване на пълна визуална защита на частни дворове от чужди очи. С това лесно за използване декоративно решение ще повишите естетиката в двора на вашия дом, вила, ресторант или хотелски комплекс.

Оградата може да се използва също в затворени помещения както и в полуотворени пространства като балкони и веранди. За инсталацията не са нужни специални умения и инструменти. За укрепване на пластмасовата решетка към носещата конструкция може да се използва обикновена или изолирана тел. Мрежата подлежи на миене и е също толкова лесна за демонтиране след края на експлоатационния период.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ