Изкуствени декоративни пана тип Чемшир - 100 x 100 cm

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: B31
  • Наличност: В наличност
  • 96.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Изкуствената ограда тип жив плет модел чемшир имитира „листа“, изработени от PE, което почти перфектно имитират листата на храстите от чемшир. Съвсем реалистичният външен вид на „живите плетове“ от гамата Premium  ги прави много подходящи за декорация, разграничаване на пространството, атмосфера, като често се предлага от дизайнерите да променят монотонността на интериора, терасите, шоурумите, магазините, клубовете, ресторантите.

Устойчиви са на дъжд, слънце (UV) или замръзване.

 

Технически спецификации

Материал
филмирани материи, нанесени върху пластмасова лента
Дължина (метри)
1
Ширина (метри)
1
Цвят
Зелен
Тегло (килограми)
3

Обособяването на приятно пространство в дворове, веранди и други участъци на сградите е задача, с която озеленителите и интериорните дизайнери се справят успешно. На местата, където е невъзможно да се осигури жива растителност, все по-често се използват изкуствени декоративни пана. Ние ви предлагаме пано Чемшир от серията Premium с размери 100 х 100см.

Приложение и предимства

Декоративните пана намират широко приложение в декорирането на отворени пространства и закрити помещения. Мрежите от полиетилен, имитиращи Чемшир се отличават с висока плътност и съответно висока степен на засенчване. Гъсто разположените изкуствени листенца позволяват успешно да се прикрият различни дефекти на архитектурата, включително стари и неугледни ограждения от метал.

Паната са идеално средство за осигуряване на уединение в дворовете на къщи и обществени обекти. Те са идеална визуална бариера за околните, която е много по-лесна за изграждане и многократно по-достъпна като цена. Изкуственият декоративен храст е подходящ за покриване на класически метални огради и оградни мрежи. Материалът е лек, гъвкав и много лесен за полагане.

Укрепването му става посредством носеща конструкция, каквато се явява всяка масивна ограда, парапет или друго съоръжение. На местата, където липсва носеща конструкция, е необходимо да се изгради такава. Това може да бъде дори дървено скеле. Паната се свързват към основата чрез завързване с мека тел по възможност в същия цвят.

Основен плюс на декоративните пана от гамата Premium е тяхната дълготрайност и устойчивост на всякакви климатични условия. Те са целогодишна декоративна покривка, устойчива на дъжд, минусови температури и силно слънце. Полиетиленът, от който са изработени е UV стабилизиран, благодарение на което не изгаря под въздействие на слънчевите лъчи и цветовете му не избледняват. Устойчивостта на силен вятър зависи от здравината на закрепване.

Всяко пано е с дължина 1м и височина 1м. Предлага се навито на ролка, чието тегло е само 3 кг. Декоративната мрежа е временно решение. Нейният монтаж и демонтаж е бърз и възможен по всяко време.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ