Изкуствена ограда тип жив плет - 200 x 300 cm

  • Код на продукта: B41
  • Наличност: В наличност
  • 134.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Моделът  е съставен от опора от вертикални ивици от пластмасова лента, върху която са нанесени зелени листа, „акцикулни“, имитиращи много добре иглолистните дървета. С висока степен на непрозрачност, използването на тази изкуствена ограда помага да се избегнат любопитните очи. Те могат да се използват за украса или маскиране на огради, балкони, стени, зали за събития, шоуруми, като имат страхотен визуален ефект. Устойчива е на дъжд, слънце (UV лъчи) или замръзване.

Технически спецификации

Материал
филмирани материи, нанесени върху пластмасова лента
Дължина (метри)
2
Ширина (метри)
3
Цвят
Зелен
Тегло (килограми)
7.2

С изкуствена зелена ограда тип Жив плет могат да се реализират множество ландшафтни проекти. Предлагаме ви висококачествено декоративно покритие с размери 2 х 3м – дължина/ширина. Стабилната опора от вертикални ивици пластмасова лента е удобна за укрепване към временни или постоянни носещи конструкции.

Бързо изграждане на плътни декоративни прегради

Живите плетове са изключително ефектен елемент на ландшафтния дизайн, който обаче е невинаги приложим в частни жилища и обществени обекти. Изкуствените покрития, имитиращи жива преграда са често единственото решение. Те могат да се изградят както в открити площи, така и на тераси и в затворени помещения. Най-голямото им достойнство е лекотата на реализиране на един подобен проект.

Ако искате да имате вечно зелена ограда, изкуствена такава е най-бързият за реализиране вариант. В зависимост от мащабите на пространството, което трябва да покриете, операцията би могла да се изпълни в рамките на няколко часа, един ден или максимум 2-3 дни при свръхамбициозни проекти.

Такава скорост на изграждане на декоративен параван е невъзможно да се постигне с естествена растителност. Да не забравяме и грижите, които изискват някои растения, използвани като живо ограждение. Паната за изкуствено озеленяване остават в отлична форма при всякакви условия на експлоатация – прах, липса на слънце и т.н. Не се нуждаят от редовно поливане и подрязване.

Специалната носеща опора на нашата изкуствена ограда улеснява значително монтажа. Закрепването върху съществуващи ограждения и други конструкции става чрез фиксиране в няколко точки. За целта се използва мека тел с изолационно покритие в същия цвят. За изграждането на изкуствен плет не се изискват особени умения и специални инструменти.

Дълготрайна и устойчива декорация

Ограждението е изработено от UV стабилизирани пластмасови ленти и специални акцикулни реснички, имитиращи игличките на иглолистни дървета. Благодарение на специалното си защитно покритие, материалът е устойчив на слънчева светлина. Това позволява целогодишно използване на покритието, без риск от структурни промени, чупливост и деформации.

Изкуствената зелена ограда запазва привлекателния си облик с години, като дори не е нужно да се демонтира в края на летния сезон. Тя е устойчива на измръзване и ниските температури - снегове и скреж не биха могли да повредят пластмасовите ленти. И все пак препоръката за демонтаж на покритието преди зимата остава в сила, ако носещата конструкция е неустойчива на натоварване и ветрове.

Предлагаме ви едно дългосрочно решение, което не изисква специални условия и ще ви създава приятно настроение през целия период на използване. Паната не се нуждаят от особена поддръжка. Възможно е единствено да се наложи измиване на натрупания прах. Това може да се направи с обикновен градински маркуч.

Жив плет от кипариси – вече има по-достъпна алтернатива

Оградното пано, представено тук, е идеална алтернатива на живите ограждения от иглолистни дървета. Със своите значителни размери – 2м височина и 3м широчина, тази вечно зелена изкуствена ограда ще ви осигури комфорт и уединение, скривайки дворното ви пространство от погледите на съседи и случайни минувачи.

Продукти като този са често използвани за покриване на парапетите на тераси. По този начин с малко пари може да се уплътни една тръбна оградна конструкция, като се ограничи напълно визуалният достъп до дадено лично пространство. Паното може да се инсталира от вътрешната или от външната страна на постоянното ограждение.

Има множество причини да закупите декоративна ограда от изкуствена зеленина. С достъпната си цена, тези покрития са подходящи както за частни дворове и жилища, така и за заведения и обществени обекти. С такъв продукт е много лесно да се създадат временни паравани, например при разделяне на зони по време на изложения и базари.

С изкуствен плет за ограда се постига бърза и лесна маскировка на грозни участъци в двора, които искате да прикриете. Имайте предвид, че плътната структура на материала създава значително засенчване в оградения участък. Това би могло да повлияе на развитието на някои живи растения, отглеждани в непосредствена близост.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ