Холограмна лента комплект от 2 ролки по 80 m лента срещу птици - гълъби, скорци, врани, врабчета - SCARE TAPE Votton®

  • Код на продукта: 227
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 40.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Ефикасна защита срещу: гълъби, врабчета, скорци, врани, кълвачи, лястовици, рибарчета ... и т.н.

** 2 ролки с холограмна лента - Пакетът съдържа 2 ролки по 80 м всяка - Прогонва нежеланите птици - гълъби, врани, скорци, лястовици,гъски, патици ......
** Намаляване на материалните загуби от птици по реколтата

 

 

 

 

** Много лесна за поставяне, с широчина от 1 м , може да бъде прикрепенa към дървета, стълбове, огради, растения ... покриващи голяма повърхност.

Лентата е изключително ярка и на светлина създава светлинни отражения, изключително смущаваща за птиците. При най-лекия бриз отблясъците на лентите се усилва в няколко посоки, създавайки паника сред птиците.

Лентите могат да бъдат поставени навсякъде: ** балкони и тераси, ** дворове и градини, ** овощни насаждения, ** земеделски насаждения, ** оранжерии, ** фасади на блокове и къщи, ** пристанища, ** лодки и яхти, ** Ресторанти на открито, ** Бензиностанции ... и т.н.

Птиците, макар и символ на свобода  и простор могат да се окажат сериозен проблем за земеделските производители и обикновените градинари. Ако плодовете, които отглеждате се услаждат твърде много на пернатите, светлоотразителната холограмна лента против птици Scare Tape на марката Votton ще ви помогне да решите бързо проблема.

Достъпно, ефикасно и дългосрочно решение

Холограмната лента е разработена да прогонва неканените пернати посетители, залагайки на специфично отразяване с пречупване на светлината – ефект, който силно плаши и обърква повечето птици. Стига да се монтира по начин, улесняващ движението, лъскавият птичи репелент ще изпраща надалеч ярките си отблясъци, предотвратявайки дори кацането им в близост до имота ви.

Сред многобройните видове птицегони на пазара, холограмната лента против птици е едно от най-ефективните средства, действайки както на по-малките видове, така и на най-големите хищни екземпляри. Scare Tape е ефективна срещу врабчета, скорци, гълъби, врани, лястовици, орли, ястреби и гераци. Хищниците сред пернатите са сериозна заплаха за частните дворове със свободно отглеждане на пилета и кокошки.

Ние ви предлагаме продукт с изключително качество и здравина под формата на 2 ролки от лентата, всяка от които е с 80м дължина. Една опаковка ви позволява да защитите солидни по площ земеделски масиви, овощни градини, парници, оранжерии и лозови масиви. Лентата е подходяща и за защита на жилища. Поставена по парапети и первази, тя ще предотврати кацането и гнезденето на гълъби, лястовици, врабци, чайки и др.

Scare Tape е лесно за употреба, тип „направи си сам” решение за контрол срещу вредителите. Продуктът на Votton е един от най-качествените на пазара, подсилен с три пласта, от които единия представлява гумена мембрана. Тя прави тъканта устойчива на разкъсване под напора на вятъра. UV лъчите също не могат да увредят материята в минимални срокове, както се случва при ниско качествените и самоделно направените ленти.

Светлоотразителната холограмна лента е един от хуманните методи за прогонване на нежелани посетители. Тя не смущава способността на птиците да се ориентират и не причинява никакви физиологични увреждания. Единствено отблъсква птичите инвазии от мястото, което сте защитили – градина, двор, апартамент, веранда.

Лесна употреба и демонтаж

Лентата е изключително лесна за използване. За да защитите даден периметър, просто отрежете достатъчно дълги отрязъци от материята и ги завържете около клоните на дървета. Можете да окачите лентите и по повърхността на дървени и метални конструкции. Като цяло няма противопоказания относно материала, върху който това защитно средство може да се използва.

За оптимални резултати, се уверете, че лентата е монтирана малко преди да узреят плодовете и да започне храненето. Тя трябва да бъде окачена точно над плодната зона на растенията и откъм външната страна на листата, така че те да могат да се движат свободно на вятъра. Именно неправилната светлина отблъсква птиците и другите животни. Отстранете защитата, когато прибирането на реколтата приключи. Това пречи на птиците да свикнат с дразнителя и да загубят страха си от него.

Холограмните ленти против лястовици и други хвъркати нарушители са разработени като ефективна и екологично съобразна алтернатива на други методи за защита от птичи инвазии. С тях отпадат нуждата да се използват други, нехуманни или причиняващи неудобство методи и средства.

Птицегоните със светлинна или звукова система за отблъскване могат да причинят дискомфорт на намиращите се в близост хора и домашни животни, особено в късните часове на нощта. Химикалите, включително обявените за напълно безвредни репеленти, са крайно неустойчиви и с малък работен живот. Те стават неефективни под въздействие на слънцето и дъждовете, което налага да бъдат многократно нанасяни през активния сезон. Ненужен разход на време, пари и усилия.

Двете ролки с ленти против птици, съдържащи се в една опаковка ще покрият нуждите на по-голяма част от земеделските производители. Цената на този продукт е изключително ниска, предвид възможността за многократното му и дългосрочно използване. Количеството и качеството на Scare Tape Votton са стимул да поръчате веднага своя комплект от две ролки по 80м.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции