Бухал в естествен размер 40 СМ - срещу гълъби, паяци, белки, мишки

  • Код на продукта: 224
  • Наличност: В наличност
  • 86.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ
Този продукт има минимално количество на поръчка 1000

Бухал в естествен размер 40 см (фигурка плашило за птиците), при най-малкия вятър (бриз) движи главата си.

Предпазва от птици и мишки;  - Тераси - Градини - Покриви - Складове - Ферми - Посеви - и всяко друго място, от птици и гризачи.

Прогонва: Гълъби, врабчета, Скорци, Лястовици, Мишки идруги малки полски гризачи.


Бухала в естествени размер 40 СМ е замислен като естествено решение, доказано, изключително ефективен при прогонване на Гълъби, Врабчета и мишки

Милиони жилищни и търговски обекти успешно използват Бухала в естествен размер, за да прогонват птици и мишки!

ЗАЩИТА на :  - Тераси - Балкони - Градини - Покриви - Складове - Стопанства - Търговски и промишлени райони, Земеделски култури - и всяко друго място.

Изработен от устойчив материал за външна употреба, гарантирана дълготрайна употреба!

Проектиран и изработен  от материали и цветове които перфектно имитиране на Бухал!
Може да се използва като декоративен елемент на всяко място!

* Главата на Бухала се движи при най-малкия порив на вятъра, а отразяващите светлината очи имат мощен визуален ефект, ужасяващ  птици и мишки.

* Изключително лесен за употреба, поставете бухала на места, където не искате да имате птици, на оградата или в дървото, от външната страна на къщата, на покрива на къщата или просто на земята.

Произведено в ЕС

Бухал в естествени размери и невероятно реалистична визия – това е ефективно плашило за гълъби, белки и мишки. То не изисква енергиен ресурс и не се нуждае от сложен монтаж, за да работи. Приспособлението има изключително широко приложение, предпазвайки градски и извънградски жилища, стопански постройки, складове и земеделска продукция от болшинството вредители.

Предназначение и принцип на действие

Гълъбите, наред с много други видове птици могат да бъдат реален неприятел както в селските райони, така и в градска среда. Те имат свойството да се заселват по покривните конструкции на сградите, както и около други архитектурни елементи, където създават реална опасност и дискомфорт за живущите. Пернатите са преносители на редица опасни болести и паразити, освен че влошават качеството на живот и визията на сградите със своите изпражнения.

На пазара се предлагат различни видове електрически и механични птицегони, част от които залагат на звуков или светлинен сигнал за прогонване на неприятеля. Бухалът, който ние ви предлагаме, има предимството да бъде ефективен през нощта, без да смущава спокойствието на намиращите се в близост хора и домашни животни.

Плашилото в естествени размери не се нуждае от батерии или електрически контакт, за да работи. Базиран е на специална конструкция, която осигурява въртене на главата при дори леки пориви на вятъра. По този начин бухалът създава у дребните бозайници и птиците усещане за реална заплаха, с което ги принуждава да напуснат незабавно и окончателно защитената зона.

Плашилото за прогонване на гълъби действа ефективно и срещу врабчета, скорци, лястовици, мишки и други малки полски гризачи. Изработено е от качествени и дълготрайни материали, което ви позволява да го използвате в открити пространства, без да му осигурявате допълнителна защита.

Сплашващият детайл смущава нарушителите с реалистичната си визия и допълнителни ефекти – движение на главата под въздействие на вятъра и светлоотразителна функция на очите, с която бухалът оказва допълнително въздействие върху нежеланите пернати и дребни бозайници. Екологично чист продукт, който не застрашава живота на хората, домашните любимци и целевите групи животни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ