Плашило Орел в естествен размер срещу птици - Крилат орел Votton®

  • Код на продукта: 218
  • Наличност: В наличност
  • 99.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Орел в естествен размер 45 см - променяйки позицията си при най-малкия порив на вятъра.

Предпазва от птици и мишки;  ** - Тераси - Градина - Покриви - Козерки - Ферми - Посеви - и всяко друго място, където птиците, гнездят.
Kрилат орел Votton® - Реплика в естествен размер на орел с отворени крила.


Kрилат орел Votton®  - Е оборудван е със специален лагер, който позволява на Орела лесно да се върти по вятъра.  Променяйки често позицията си, той прогонва птиците.


Ефикасен е и при защита от мишки и други гризачи.

 

Предназначен да защитава от птици: градини, балкони, тераси, лодки, сгради, езера, ферми, земеделски земи

Ефективен срещу: Гълъби, врани, скорци, врабчета, кълвачи, гризачи и други.

 

 

Нямате нужда от друга защита!

Kрилат орел Votton®  се инсталира лесно и няма нужда от поддръжка, също така не консумира енергия.

Устойчив на вода и атмосферни влияния

Използва се и като декоративен елемент.

В комплекта е включена и монтажна скоба.

Размери: 45 X 35 X 18 CM

Произведено в ЕС


 

Изцяло механичното плашило орел е удобен и сигурен начин за прогонване на птици и други дребни вредители. Продукт на марката Votton®, той впечатлява с реалистичните си размери и визия. С полуразперените си за полет крила, орелът представлява реална заплаха за гълъби, врани, скорци, врабчета, кълвачи, мишки и други вредители. Не се нуждае от захранване.

Характеристики и принцип на работа

За да защитите своята земеделска продукция или дворно място от нашествието на пернати и гризачи, е необходимо да предприемете едно просто действие, изискващо минимална финансова инвестиция. Поръчайте плашилото орел в естествени размери още сега. След доставянето му, го монтирайте на мястото, което желаете да защитите от набезите на вредителите.

Монтажът на орела със сплашваща функция е максимално прост и лесен. Продуктът се доставя заедно с монтажна скоба, посредством която ще ви бъде лесно да го закрепите върху навеси, первази, перила и всякакви земеделски конструкции. Спокойно можете да монтирате плашилото на открито, без да се притеснявате, че ще бъде повредено от дъждове, вятър и други външни влияния.

Орелът е снабден със специален лагер, който осигурява неговото въртене дори при слаби пориви на вятъра. Движейки се, плашилото ще предизвиква естествен отговор от страна на птиците и други дребни бозайници, а именно страх. Страхът ще ги накара да напуснат незабавно и окончателно защитената територия.

Заплашителната поза на тялото – полуразперени крила, плаши ефективно птичите ята и популациите от гризачи. Те инстинктивно възприемат орела като хищник и свой естествен враг в дивата природа, което отключва вроденото им чувство за самосъхранение и ги кара да напуснат зоната, застрашаваща физическото им оцеляване.

Реалистичното плашило орел не се нуждае от електрическо захранване или батерии. Не изисква никаква поддръжка през периода на използване, освен почистване и проверка на механизма за въртене. Стига да е монтирано правилно, плашилото ще работи ефективно и безпроблемно през целия активен период – от ранна пролет до късна есен, защитавайки посевите и овощните ви дървета от лакомите птици и гризачи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ