Енергизатор за електропастир DL – 7200 - 7.2J

  • Код на продукта: 0224
  • Наличност: В наличност
  • 450.00лв.
  • 395.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

DL 7200 е идеалният избор за задържане на домашни или диви животни - кучета, овце, кози, прасета, коне, крави, диви свине, елени, вълци, лисици, мечки и др. Енергизаторът е предназначен за ограда с максимална дължина до 25000 метра.

Може да се захранва от 230 V чрез 12 V адаптер или от 12 V акумулатор (и двете не са включени в пакета). 12 V / 45 Ah акумулатор осигурява достатъчно мощност за захранване на устройството за 5-10 дни.

ВНИМАНИЕ: Енергизаторът трябва да бъде монтиран на място далеч от влага (дъжд, сняг)!

Съдържание на комплекта:

  • Енергизатор за електропастир DL 7200 - 1 бр.
  • Комплект захранващ кабел (за свързване на батерията - енергизаторът) - 1 комплект.
  • Комплект кабели за свързване на устройството - електрическа ограда + уред - заземяване - 1 комплект.
  • Ръководство за потребителя и многоезичен гаранционен сертификат.
  • Книга "Ръководство за изграждане на електрическа ограда".

Спецификации:

 Захранване 12 V
Консумация 300 mA
Максимално изходно напрежение 12000 V
Максимално изходно напрежение при товар от 500 Ω 9700 V
Максимална дължина на оградата 25000 m
Максимално съхранена енергия 9.36 J
Максимална импулсна енергия 7.2 J
Клас на защита II
Степен на защита IPX4
 Материал на корпуса Пластмаса
Размери 210 × 267 × 100 mm
Тегло 2,55 kg

Енергизаторът DL-7200 е здрав и многофункционален електрически уред, предназначен за електрически огради. Ние ви го предлагаме в комплект с кабели, които да обезпечат неговото захранване и връзка с останалите компоненти на оградата. С изходна мощност от 7,2 джаула, това устройство предлага достатъчно енергия за създаване на ефективни системи за електрическо ограждане, гарантирайки безопасността и сигурността на вашите животни.

Гъвкавост по отношение на източниците на захранване

Една от забележителните характеристики на енергизатора DL-7200 е неговата гъвкавост по отношение на източниците на захранване. Може да се захранва от стандартен електрически контакт 230 V с помощта на 12 V адаптер или от 12 V/45 Ah батерия. Тази възможност за двойно захранване го прави изключително адаптивен към различни среди - в отдалечени райони без достъп до захранване от електрическата мрежа или захранван от електрическата мрежа, където е налично.

Опцията за използване на 12 V/45 Ah акумулатор предлага преносимост и автономност на ограждението, позволявайки ви да инсталирате електрическата ограда на места без надежден достъп до електрическа мрежа. Това е особено полезно за фермери и животновъди, които трябва често да местят своите огради, за да редуват пасищата или да управляват моделите на паша.

Мощен електрически импулс за ефективно възпиране на животните

С мощност от 7,2 джаула, енергизаторът DL-7200 доставя мощен електрически импулс по линията на оградата, ефективно възпирайки животните в опитите им да пробият защитната бариера. Тази енергийна мощност е подходяща за средни до големи електрически огради, покриващи значителни разстояния с множество линии от оградна тел или лента.

Този енергизатор за електропастири е проектиран с удобни за потребителя функции за лесна инсталация и работа. Ясните индикатори и контроли позволяват на потребителите да наблюдават състоянието на енергизатора и да коригират настройките, ако е необходимо. Редица функции за безопасност също са интегрирани за предотвратяване на случайни удари на хора или животни, докато се борави или работи близо до електрическата ограда.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ