Енергизатор за електропастир DL – 4500 - 4.5J

 • Код на продукта: 0223
 • Наличност: В наличност
 • 250.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

DL 4500 е идеалният избор за задържане на домашни или диви животни - кучета, овце, кози, прасета, коне, крави, диви свине, елени, вълци, лисици, мечки и др. Енергизаторът е предназначен за ограда с максимална дължина до 12000 метра.

Може да се захранва от 230 V чрез 12 V адаптер или от 12 V акумулатор (и двете не са включени в пакета). 12 V / 45 Ah акумулатор осигурява достатъчно мощност за захранване на устройството за 7-14 дни.

ВНИМАНИЕ: Енергизаторът трябва да бъде монтиран на място далеч от влага (дъжд, сняг)!

Съдържание на комплекта:

 • Енергизатор за електропастир DL 4500 - 1 бр.
 • Комплект захранващ кабел (за свързване на батерията - енергизаторът) - 1 комплект.
 • Комплект кабели за свързване на устройството - електрическа ограда + уред - заземяване - 1 комплект.
 • Ръководство за потребителя и многоезичен гаранционен сертификат.
 • Книга "Ръководство за изграждане на електрическа ограда".

Спецификации:

 Захранване 12 V
Консумация 170 mA
Максимално изходно напрежение 12000 V
Максимално изходно напрежение при товар от 500 Ω 8900 V
Максимална дължина на оградата 12000 m
Максимално съхранена енергия 5.85 J
Максимална импулсна енергия 4.5 J
Клас на защита II
Степен на защита IPX4
 Материал на корпуса Пластмаса
Размери 210 × 267 × 100 mm
Тегло 1,95 kg

Енергизаторът за електрически пастир DL-4500 е мощен и надежден уред, проектиран за използване в системи за управление на земеделието и добитъка. С максимална импулсна енергия от 4,5 джаула (4,5J), той предлага значително ниво на електрически ток за захранване на електрически огради, което го прави подходящ както за малки, така и за средни по площ имоти.

Ключови характеристики и предимства на DL-4500

Енергизаторът е сърцето на всяка електрическа ограда, затова неговите технически параметри и качество са от съществено значение за функционалността на цялата система. При това конкретно устройство имаме висок енергиен изход. Изходът от 4,5 джаула гарантира, че електрическата ограда осигурява силно и ефективно възпиращо средство за задържане както на добитъка, така и на хищници.

Този енергизатор е особено полезен за възпиране на животни с гъста козина или такива, които са по-устойчиви на токови удари. Други ключови характеристики на модела са:

 • Зона на покритие: DL-4500 може да покрие значително разстояние, което го прави подходящ за имоти с голяма площ.Важно е да се отбележи, че действителното покритие може да варира в зависимост от фактори като вида на използвания проводник и условията на околната среда;
 • Лесна инсталация: DL-4500 е проектиран за лесна инсталация и се доставя с ясни инструкции, които да помогнат на потребителите да настроят своите електрически огради бързо и безопасно;
 • Функции за безопасност: Много съвременни енергизатори, включително DL-4500, са оборудвани с функции за безопасност като наблюдение на напрежението и защита от пренапрежение.Тези функции помагат за предотвратяване на случайни наранявания на хора или животни и защитават енергизатора от токови пренапрежения или удари от мълния;
 • Ниски изисквания за поддръжка: Веднъж инсталирани, енергизаторите за електрически огради като DL-4500 изискват минимална поддръжка.Обикновено са достатъчни рутинни проверки, за да се гарантира, че оградата е непокътната и енергийното устройство работи.

Този енергизатор може да се използва в различни приложения, включително опазване на добитъка, възпиране на хищници и защита на културите от животни, търсещи храна. Преди да закупите и инсталирате енергизатор за електрическа ограда като DL-4500, важно е да вземете предвид вашите специфични нужди, вида добитък, който отглеждате, и местните разпоредби относно електрическата ограда. Правилният монтаж и поддръжка са от решаващо значение за осигуряване на ефективността и безопасността на оградната система.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ