Мобилна пръскачка Gardelina DVS200

 • Производител: Gardelina
 • Код на продукта: D18080200
 • Наличност: В наличност
 • 2,940.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Мобилна пръскачка Gardelina DVS200

Мобилната пръскачка Gardelina DVS200 Honda може да се използва за професионални и любителски цели. Идеална е за измиване и дезинфекция в стопанства и конюшни. Намира приложение и във всички селскостопански направления като: зеленчукопроизводство, лозарство, овощарство и цветарство. Поради високото налягане и регулируемата струя, тя е подходяща за пръскане на високи и ниски дървета. Спринклерната помпа има 4 нива на налягане, което позволява да се регулира до правилното положение. Продуктът се предлага с двигател Honda 6.5CP или 3-фазен електрически двигател VOLT 3KW.

Характеристики:

 • Двигател - Honda GP 160 - 5.5 Cp / Volt 3KW еднофазен
 • Помпа  - YBS 30/40 с 3 мембрани
 • Работно налягане  - максимум 40 бара
 • Маркуч под налягане
 • Съд за течности - 200 литров, от фибростъкло
 • Съединител - 2 колана 13 × 1200
 • Филтър с чувствителен клапан
 • Рамка - втвърдена и антистатично боядисана
 • Предни колела  - ротационни, с размер 265 mm
 • Задни колела  - фиксирани с лагер, 400 mm

Видео:

Надеждна работа и персонализирани настройки

Мобилната пръскачка Gardelina DVS200 е здраво и универсално решение, предназначено за ефективна обработка на земеделски площи, овощни градини и дезинфекция в животновъдни стопанства. Нейните ключови характеристики включват монофазен двигател VOLT или HONDA GP 160 5.5 3KW, както и спринклерна помпа с четири нива на налягане, осигуряващи надеждна работа и персонализирани настройки, отговарящи на различни любителски и професионални нужди.

Най-важният компонент на пръскачката е нейният мощен двигател HONDA GP 160 5.5 3KW, известен със своята издръжливост, ефективност и гладка работа. С работен обем от 163 кубични сантиметра и изходна мощност от 3 киловата, двигателят осигурява достатъчно мощност за задвижване на спринклерната помпа и осигурява постоянно водно налягане в цялата система.

4 нива на наляне

Спринклерната помпа, интегрирана в Gardelina DVS200, е проектирана да доставя ефективно вода до спринклерните глави, осигурявайки равномерно покритие и качествено опръскване на различно разстояние и височина. С четири нива на налягане, потребителите могат да регулират налягането на водата според специфичните изисквания на културите.

Независимо дали става дума за опръскване на деликатни растения с нежна мъгла или осигуряване на цялостно покритие на по-големи площи с настройка на по-високо налягане, тази гъвкавост позволява прецизно разпределение на водата, максимизиране на водната ефективност и минимизиране на разходите.

Удобна мобилност

Мобилността на Gardelina DVS200 допълнително подобрява нейната използваемост и удобство. Оборудвана със здрави колела и здрава рамка, машината може лесно да се маневрира през различни терени, което позволява на потребителите без проблем да третират различни зони. Независимо дали става въпрос за голямо селскостопанско поле, обширна овощна градина или лозя, този мобилен спринклер може с лекота да покрие значителна площ.

Gardelina DVS200 също така е проектирана с мисъл за удобството и безопасността на потребителите. Бутоните за управление са интуитивно поставени за лесна работа, като са включени функции за безопасност, които да предпазят както оборудването, така и потребителя. Освен това, изискванията за поддръжка са минимални, благодарение на издръжливата конструкция и надеждните компоненти, използвани в дизайна на пръскачката.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ