Газово пукащо устройство Electro Cannon Guardian 2 Rotary срещу птици и диви животни

  • Код на продукта: Electro Cannon Guardian 2 Rotary
  • Наличност: В наличност
  • 1,220.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионално устройство с висококачествена и ефективна защита от птици, произведено в Испания от компания с над 60 години международен опит (Bird Protection).
Ефектът се появява незабавно, а защита е дългосрочна
Ефективен срещу гълъби, рибари, корморани и други.
Лесен за използване, не се изисква обслужване.
Намалете щетите, които нанасят птиците и диви животни!

 

 
 
Електромеханичен 2-ротационен оръдие Guardian е ефективно решение за отстраняване на птици и диви животни. Той работи с бутилка с газ бутан или пропан, като използва експлозивната сила на газта, за да произвежда по-силен шум от изстрела, предназначен да изплаши птиците и дивите животни.           

Електромеханично оръдие срещу птици и диви животни®, което се препоръчва се за употреба на открито.
Защитава площ от 3 до 4 хектара , в зависимост от вида на културата и релефа.

Подходящ за предпазване от различни видове птици и животни, включително мечки и лисици!

Може да се използва за защита на:
Земеделски култури
Стопанства  
Овощни градини и лозя
Силози
Летища
 
Нивото на шума е до 130 dB.
 
Електромеханичното оръдие за защита от птици и диви животни® е най-ефективният модел, благодарение на системата си за автоматично въртене. След детонация, Guardian 2 се завърта на 90 ° . Следователно, всяка детонация идва от различен ъгъл, като по този начин намалява риска птиците да свикнат с шума същеврменно се гарантира покритие от 360 градуса.

Височината на триножника  може да се регулира между 1,50 - 2,00 метра , което му осигурява по-високо ниво на акустично налягане, а защитената зона е много по-широка от пистолетите без триножник.

2-въртящ се пистолет Guardian стартира работа по електронен път,  но останалата част от него работи механично, което го прави много надежден и изисква по-малко поддръжка.
 

Целият блок е поцинкован , така че  е устойчив на всякакви метеорологични условия.
PDF Файл

По желание може допълнително да се обурдва с таймер: Имате възможност да закупите допълнително АВТОМАТИЧЕН ТАЙМЪР,  чрез който да регулирате времето за работа, както и спиране на работата през нощта, когато птиците не са активни.


ПРОИЗВЕДЕНО В ИСПАНИЯ ®

Газово пукащо устройство Electro Cannon Guardian 2 Rotary срещу птици и диви животни е професионално устройство, осигуряващо защита на земеделски площи, лозя и овощни градини срещу набезите на много групи вредители. Освен повечето пернати, устройството прогонва ефективно лисици, белки, чакали и други хищници от защитените територии. Уредът е независим от електричество и проектиран за употреба на открито. Поцинковано покритие на целия блок.

Характеристики на продукта

Газовото оръдие си остава едно от най-ефективните репелентни средства срещу птичи и други животински инвазии, залагайки на изцяло безопасен за съответните видове метод. Уредът използва единствено звуков сигнал с висок шумов капацитет, поради което предизвиква единствено уплаха, без физически да наранява целевия неприятел.

Гърмежите са със сила до 120Db, генерирани от газова бутилка с газ бутан или пропан. Устройството може да се окомплектова със стандартни 20 литрови газови бутилки. Използва гладко функциониращо електронно пиезо запалване, докато останалите части работят механично, което допринася за дългогодишна и безпроблемна употреба на оръдието.

Обхватът на действие на Electro Cannon Guardian 2 Rotary е от 3 до 4 хектара, в зависимост от топографията на терена и вида на защитените култури. Нивото на звука може да се регулира чрез регулиране дължината на контура за настройка между 80 и 120 dB. Моделът е с две посоки на ротация. С помощта на системата за автоматично въртене, след детонация, уредът се завърта на 90 °.

С нивата на шум не се изчерпват регулируемите функции на механичния детергент. Височината на триножника може да се регулира от 1.5 до 2 метра, с което да се намали или увеличи обхватът на действие. Повдигането на оръдието повишава акустичното налягане, като по този начин детонациите се чуват на много по-широк участък от защитената територия.

По желание газовото пукащо оръдие може да се оборудва с автоматичен таймер, посредством който предварително да се настройват интервалите между детонациите, както и да се задават часове за работа и почивка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ