Двоен електромеханичен уред Guardian 2- Double Rotary за защита от птици и диви животни

  • Код на продукта: Guardian 2 Double Rotary
  • Наличност: В наличност
  • 1,790.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионално устройство с висококачествена и ефективна защита от птици, произведено в Испания от компания с над 60 години международен опит (Bird Protection).
Ефектът се появява незабавно, а защита е дългосрочна
Ефективен срещу гълъби, рибари, корморани и други.
Лесен за използване, не се изисква обслужване.
Намалете щетите, които нанасят птиците и диви животни!
 
Електромеханичен 2-ротационен уред Guardian е ефективно решение за отстраняване на птици и диви животни. Той работи с бутилка с газ бутан или пропан, като използва експлозивната сила на газта, за да произвежда по-силен шум от изстрела, предназначен да изплаши птиците и дивите животни.           

Електромеханично оръдие срещу птици и диви животни®, което се препоръчва се за употреба на открито.
Защитава площ  до 5 хектара , в зависимост от вида на културата и релефа.

Подходящ за предпазване от различни видове птици и животни, включително мечки и лисици!

Може да се използва за защита на:
Земеделски култури
Стопанства  
Овощни градини и лозя
Силози
Летища
 Електромеханичното оръдие за защита от птици и диви животни® е най-ефективният модел, благодарение на системата си за автоматично въртене. След детонация, Guardian 2 се завърта на 90 ° . Следователно, всяка детонация идва от различен ъгъл, като по този начин намалява риска птиците да свикнат с шума същевременно се гарантира покритие от 360 градуса.

Височината на триножника  може да се регулира между 1,50 – 2, 30 метра , което му осигурява по-високо ниво на акустично налягане, а защитената зона е много по-широка от пистолетите без триножник.

Guardian 2 Double Rotating ® е пиезоелектричен, а останалата част от ьмеханизма работи механично, което го прави много надежден и изисква по-малко поддръжка.

Той е поцинкован , така че е устойчив на всякакви метеорологични условия.

Нивото на шума е до 130 dB.
ПОДАРЪЧЕН БОНУС: 2 комплекта x 2 барабана X 80 метра (4 барабана x 80 м) - холографска лента срещу птици


Каталог
ПРОИЗВЕДЕНО В ИСПАНИЯ ®

В земеделските стопанства и овощни градини набезите на птиците и дивите животни изискват предприемане на по-мащабни мерки за опазване на посевите и реколтата. Такова средство е двойното електромеханично оръдие Guardian 2 - Double Rotary. То има стабилна конструкция и се монтира върху метален статив – триножник. Ротационната му функция позволява да се завърта на 90 °, сменяйки непрекъснато посоката на детонация.

Характеристики и предимства

Двойното ротиращо оръдие е най-доброто средство за защита на насажденията от болшинството вредители. При изстрел отделя звук с извънредно високи нива на шум – до 130 dB, което позволява да се покрие периметър до 5 хектара. Характерна за този уред е възможността за индивидуално калибриране на двете оръдия, така че да се генерират различни по интензитет експлозии в две срещуположни посоки.

Телескопичната система на статива може да се използва за регулиране на височината от 1,60 до 2,30 метра, което я прави изключително ефективна в покриването на максимално широка зона. Интегрираната система за автоматично завъртане след детонация гарантира, че всеки следващ изстрел ще идва от различна посока. По този начин дивите животни се чувстват постоянно застрашени и са принудени да напуснат района.

Оръдието 2в1 е предназначено изцяло за защита на открити площи, като е желателно в обсега на действие да няма жилища и животновъдни стопанства. Уредът генерира силен шум дори през нощта, което би причинило дискомфорт на намиращите се в близост хора и животни. Ефективен и приложим в отдалечени горски и земеделски масиви.

Guardian 2 - Double Rotary използва газ пропан или бутан за своята работа, като една стандартна 20-литрова бутилка покрива над 1000 детонации. Интервалите между взривовете могат да се настройват индивидуално в зависимост от целите. За прогонване на птици са нужни по-чести експлозии, докато за защита от хищници и дребни вредители изстрелите могат да се генерират на по-големи интервали.

EuroAgro ви прави подарък. С покупката на двойното газово оръдие, получавате напълно безплатно 2 комплекта, всеки от които с по 2 броя холографска лента срещу птици с дължина на ролката 80м.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ