• Спрей срещу насекоми 250 мл

Спрей срещу насекоми 250 мл

  • Код на продукта: Pastibello sprey
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Нетоксичен екологичен спрей с растителен екстракт 250 мл срещу мухоловци, мравки и насекоми 250 мл.  
Помага ви да избегнете употребата на токсични вещества или инсектициди!
Работи с естествени съставки срещу различни насекоми като мравки, включително всички летящи насекоми. 
Pastibello ® е създаден, за да избегне употребата на токсични вещества или инсектициди!

Съдържа естествен екстракт от хризантема и пиретрум!
Екологична алтернатива на химикалите!
Пиретрумът е естествена активна съставка, която, за разлика от активните синтетични съставки, може да се разгради по-лесно. Това се случва за няколко часа след напръскване, под въздействието на светлината и топлината.
Всички съставки на Pestibello са екологично чисти и безвредни !!


Състав: изработен от естествен пиретрум и растителен емулгатор.
Обхватът на Pestibello е идеален за борба с вредителите навсякъде - домове, работилници, болници, училища, конюшни, празни силози, пекарни, мелници, складове, хранителни магазини, разсадници, оранжерии и др. 
Приложение: Pestibello е готов за употреба и не се разрежда. Необходимото количество зависи от обекта. 
Помага срещу всички вредители: мравки, въшки, бълхи, хлебарки, книжни въшки, комари, молци, мухи, термити и други и срещу техните яйца или ларви.  
Pestibello е подходящ и за борба с насекоми, които унищожават дървесината – защитава отлично изделия от дърво - мебели, прозорци, врати, греди и др. 
Начин на употреба:
Нанесете върху засегнатите места и в пукнатини, приблизително 20 см една от друга. Активните съставки ще изгонят насекомите. След определен период зоната ще бъде трайно защитена от насекоми.
За летящи насекоми нанесете върху рамките на прозорците и вратите, които са в контакт с външната  и вътрешната рамка. Можете да напръскате и върху завесите и мебелите.
Pestibello ® отговаря на изискванията на екологичния регламент на ЕС (VO (EG) 2092/91) и следователно може да се използва в биологични ферми след одобрение от контролния орган!
Готов за употреба - Не се разрежда!

Активни съставки: Екстракт от хризантема (50%) 1,4 мл / 100 мл.  
Тестван екоконтрол!

Произведено в Германия ®

Защо нетоксичната химична алтернатива е по-добрият вариант?

Крайно неуместно е да делим инсектицидните препарати на химични и растителни средства, защото в растенията също се съдържат химически вещества. Разликата е, че те са изцяло синтезирани и комбинирани от природата, а не от човека в лабораторни условия. Инсектицидният спрей срещу насекоми Pestibello от 250 мл е изцяло натурален продукт, в чийто състав не влизат вредни за човека токсични съставки.

Препарати, базирани на растителни съставки намират широко приложение както в бита, така и в индустрията. Жилища, нападнати от мравки, мухи, дървеници и хлебарки, могат да бъдат адекватно третирани, без да се нарушава екологичното равновесие в помещенията. Това е особено важно за домове, където се отглеждат малки деца, домашни любимци и болни възрастни хора.

Агро секторът, хранително-вкусовата промишленост и много социални институции с болно лежащи пациенти могат да се възползват от нетоксичното действие на растителния спрей срещу насекоми Pestibello. С прилагането му става възможно осигуряването на една чиста и комфортна среда, без да се налагат допълнителни мерки срещу самото третиране.

Преди, по време и след опръскването не се налага извеждането на хората от помещенията, подлежащи на обработка, нито пък продължително проветряване. По този начин зони, в които се приготвя храна, отглеждат се домашни или стопански животни стават едновременно обезпаразитени и годни за използване по обичайния начин.

Предимства на Pestibello

Спреят на растителна основа ви пести време и усилия в провеждането на инсектицидните мероприятия. Формулата му е правилно синтезирана и дозирана, което позволява директна употреба. Не се налага да смесвате, да дозирате, да разреждате и да използвате пръскачки. Продуктът е напълно готов. Нужно е само предварително разклащане и опръскване.

Натуралното средство за защита от насекоми пристига при вас в удобен флакон със спрей пулверизатор. Пулверизаторът ви спестява нуждата да използвате други пръскащи приспособления. Струята се разпръсква под формата на фини капчици, които полепват по повърхностите, но ви спестяват неприятното омокряне. По този начин количеството от 250мл е икономично разходвано, за да покрие един много дълъг период от време на употреба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ