Плашило за птици тип хищни очи

  • Код на продукта: Ptitsegon plashilo ot vinil
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Балон от винил, който прогонва птиците надалеч!
Просто и ефикасно средство!
Премахнете нежеланите птици без да ги убивате, без да им навреждате!
Предотвратете загубата на реколтата,, намалете материалните щети, предизвикани от птиците!
Защитете се от болестите, разпространявани от птиците! 
 
Предлага се в 3 различни цвята (бяло, черно и жълто) - обърква и плаши птиците с формата, цветовете и изображения, имитиращи очите на голяма, хищна птица!
Много лесен и лесен за инсталиране!

ВАЖНО: Използвайте повече балони, ако броят на птиците е голям или площта, която трябва да бъде защитена, е значителна!
Периодично променяйте мястото на балоните за по-голяма ефективност! 
Използвайте комплекта от 3 различни цвята!
Балоните са направени от винил и се движат от вятъра, като сплашват нежеланите диви птици!  

Mylar - това е най-устойчивата пластмаса, отразява светлината и показва ярките цветове, издържа на високи температури, издържа на висока влажност, гризачи и е устойчива на надраскване, насекоми, плесен, не променя цвета си от ултравиолетови лъчи.

Балоните могат да бъдат поставени  навсякъде: 
Тераси
Дворове
Градини
Басейни
Оранжерии
Ферми
Къщи
Пристанища 
Бензиностанции
Търговски платформи
Лодки и яхти 
Ресторанти на открито и др.
Прогонват всякакви видове птици!
Размер на балона : диаметър 40 см

Балонът от винил, изпълняващ функцията на плашило за птици тип хищни очи представлява един изключително прост и лесен начин за прогонване на пернатите от дворовете на къщи, от сгради и селскостопански имоти. Не се нуждае от електрическо захранване, нито пък от консумативи в периода на използване. Плащате само веднъж и получавате перманентна защита.

Защо ви е нужна защита от птиците?

Птиците, особено когато са с по-голяма численост, са способни да унищожат посевите и готовата продукция в селскостопанските обекти. Те са особено нежелани в лозови масиви и овощни градини, където са способни да унищожат огромна част от реколтата, нанасяйки големи материални щети.

Повечето птици, със самото си кацане и гнезденето по покриви и стрехи, замърсяват сериозно един голям периметър със своите изпражнения, като потърпевши са и фасадите на сградите и первазите на прозорците. Не бива да забравяме и факта, че птиците са преносители на паразити и опасни болести.

Ние ви предлагаме едно просто механично решение за справяне с птичите набези под формата на винилов балон с изключителна здравина. Плашилото е изработено от специален вид гъвкава пластмаса Mylar, която е устойчива на надраскване от гризачи и издържа на високи температури и висока влажност. Цветовете се запазват ярки, въпреки непрекъснатото въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Монтажът на балона, както и принципът му на действие са изключително прости. Укрепването може да стане чрез окачване върху подходяща конструкция или дърво, както и с наземен монтаж посредством твърда връзка със земята. Плашилото се движи под въздействие на вятъра, като по този начин създава усещане за опасност у неприятеля. Изрисуваните върху тъканта големи очи създават илюзия за присъствието на хищен екземпляр, който е естествен неприятел на нашественика.

Ниската цена на плашилото ви позволява да закупите по-голям брой от този артикул, в случай че се борите с по-голяма популация. Желателно е периодично да променяте местоположението на плашещото средство, за да избегнете ефекта на привикване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ