Армиран найлон за оранжерии - зеленикав - различни размери

 • Производител: Euroagro
 • Код на продукта: ARMIRAN NAILON ZA ORANJERII, ZELENIKAV, RAZLICHNI RAZMERI
 • Наличност: Разпродаден
 • ПО ЗАПИТВАНЕ

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Армиран найлон за оранжерии - зеленикав - различни размери

Армиран найлон за оранжерии. За професионална употребра. Това е най-усточивият и здрав найлон на пазара. Произведен е от полиетилен с отлични свойства на издръжливост, прозрачност и т.н. Издържа на слънце и вятър в продължение на години. Обикновенно се използва за покриване на оранжерии, парници, и всякакви други. Найлона намира прилжоение дори в строителните и промишлени дейности!

Приблизителни размери (около):

 • Малка ролка - 1.55 метра широчина, 100 метра дължина - тегло 50 килограма / около
 • Средна ролка - 1.55 метра широчина, 135 метра дължина - тегло 45 килограма / около
 • Голяма ролка - 1.55 метра широчина, 210 метра дължина - тегло 70 килограма / около

Характеристики:

 • Дебелина: 210 гр./кв.см.
 • Разстояние на армировката: 6 cm
 • Тегло: 1 килограм е равен на приблизително 3 линейни метра

Цената е на килограм!

Минимална поръчка - 1 ролка, независимо от размера!

Всяка ролка найлон се претегля предварително, защото както виждате теглото е различно. Дължината на найлона и цената зависи от тежестта, при поръчка първо ще ви се обадим да се уточним и тогава ще Ви го изпратим, ако имате желание.

Предлагаме висококачествен армиран найлон в светло зелен цвят. Продукт, предназначен за покриване на парници и оранжерии с максимално дълъг експлоатационен живот. Найлонът е с отлична светлопропускливост и се предлага на ролки. Можете да изберете малка, средна или голяма ролка с дължина 100, 135 или 210м. Дебелината е 210гр на кв.см. с разстояние на армировката 6см.

Характеристики и предимства на армираните найлони

Найлонът си остава най-лекият и евтин материал за покриване на земеделски конструкции за отглеждане на полезни култури. Предлагайки ви висококачествен армиран найлон в различни размери, сме длъжни да ви запознаем с особеностите и свойствата на този материал. По този начин е възможно да направите информиран, а следователно и правилен избор.

Армираните найлони са по-трайно покритие от обикновените полиетиленови тъкани. В структурата на материала има подсилена полипропиленова или полиетиленова мрежа с дебелина до 0,3 мм. Поради това експлоатационният му живот се увеличава. Когато се използва, основното натоварване отива към клетките на нишките. Такава здрава тъкан е в състояние да издържи на много механични и естествени повреди, което увеличава живота на оранжерийната конструкция.

Използването качествен армиран найлон на изгодна цена е разумно решение, независимо дали става въпрос за покриване на малък частен парник или за голям брой големи оранжерийни конструкции. Подсиленото покритие помага да се създадат благоприятни условия за отглеждане на ранни зеленчуци.

Пропуска добре необходимата на растенията слънчева светлина и е надеждна защита срещу дъжд, вятър и градушка. Благодарение на трислойната структура, материалът е здрав и ще издържи най-малко три години. Свойства, поради които армираното покритие е търсено за оранжерии в селското стопанство и в частни градини включват:

 • Пропускане на светлина над 80%;
 • Повишена якост на механично натоварване;
 • Ремонтопригодност на повредени зони - дупките и скъсванията не пълзят по платното и лесно се ремонтират с двустранна бутилкаучукова лента;
 • Осигуряване на хидроизолация;
 • Широк температурен диапазон на използване (-50 ° С ... + 60 ° С);
 • Дълъг експлоатационен живот поради въвеждането на светлинни стабилизатори в състава;
 • Не е податлив на образуване на мухъл.

За да изберат оптималния армиран полиетилен в зависимост от климатичните условия на региона и особеностите на отглеждането на растения, на купувачите се предлага материал с плътност 120-200 g / m2 и ширина от 1.55 m.По отношение на експлоатационните свойства, найлонът с армировка е подобен на стъклото и поликарбоната, но ги превъзхожда по гъвкавост и здравина.

Материалът се монтира лесно върху всякакви конструкции. За закрепване на подсиленото покритие към конструкцията на оранжерията се използват пирони или скоби. Също така, найлонът може да бъде фиксиран с винтове. Ако е необходимо, платната могат да бъдат съединени.

Как червената клетка избави найлона от неговите недостатъци

Не са малко земеделските стопани, които изпитват известни резерви относно използването на армиран найлон за оранжерия. Неприятният опит от миналото, когато тези покрития са били с по-малка трайност е довел до днешния скептицизъм. Съвременните полиетилени не изгарят от слънцето, което гарантира висока рентабилност на инвестицията.

Някои земеделски производители са често разочаровани, защото не могат да намерят здрав и издръжлив, но в същото време лек и „мобилен“ материал. Ситуацията се промени с появата в продажба първо на просто подсилен полиетиленов филм, стабилизиран срещу UV лъчи, а след това и неговата нова модификация, наречена "Red Cell".

Това е най-здравият найлон за оранжерия, който е същевременно лек, еластичен, достатъчно здрав, пропуска светлина, не заема много място по време на съхранение. Лесно се сгъва и разгъва. Докато материалът от миналото става крехък и неизползваем под въздействие на ултравиолетовите лъчи, то UV-стабилизираните модификации са устойчиви не само на слънце, но и на замръзване.

Нашият армиран найлон за оранжерия е с достъпна цена и запазва свойствата си дори при температури до минус 50 градуса. Силата му е такава, че може да издържи на ураганен вятър със скорост 34 метра в секунда. Той е предназначен за целогодишно използване и може безопасно да се остави през зимата, вместо да се отстранява.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Промоции