Акумулаторна лозарска ножица STIHL ASA 85, с батерия и зарядно устройство

 • Производител: STIHL
 • Код на продукта: P48610116201
 • Наличност: 2 -3 Дена
 • 3,049.00лв.

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

STIHL ASA 85 e aкумулаторна ножица с висока производителност при работа за бързо рязане на лози и тънки клони. Подходяща е за използване и в овощни градини и лозови и маслинови насаждения. С нея могат да работят и десничари и левичари. Ножицата има здрав алуминиев корпус, ергономична форма на ръкохватката, електронно регулиране на отвора между режещите рамена, лесна смяна на режещите рамена. В комплект с акумулаторна батерия STIHL AP 100/200/300 и зарядно устройство STIHL AL 101/AL 300/AL 500, които се заплащат отделно.

Технически данни:

 • Тегло на ножицата: 980 g (с батерия AP300)
 • Дължина на кабела: 1,1 m
 • Време за зареждане до 100 %: 70 min
 • Максимален отвор на режещата челюст: 45 mm
 • Диаметър на рязане на клони: 10-45 mm
 • Обороти на двигателя: 20000 RPM (оборота в минута)
 • Технология на батерията: Li-ion
 • Тегло на батерията: 1700 g (батерия AP300)
 • Капацитет на батерията: 4,8 Ah (с батерия AP300)
 • Напрежение на батерията: 36 V (с батерия AP300)
 • Автономност: 6-8 часа (с батерия AP300)
 • Модулна акумулаторна система: Да

Акумулаторна лозарска ножица STIHL ASA 85 е авангарден градински инструмент, предназначен да направи задачите по подрязване и оформяне на лозя и овошки по-лесни и по-ефективни. С включената в комплекта батерия и зарядно устройство, този уред предлага удобство, мощност и издръжливост както за професионални озеленители, така и за запалени градинари.

Ключови характеристики

Ножицата за подрязване ASA 85 на марката STIHL е безжичен модел, осигуряващ свобода на движение. Той елиминира проблемите, свързани с използването на удължителни кабели. Градинските инструменти, работещи на батерии са идеални за използване в големи лозови масиви, овощни градини и всяко открито пространство, където маневреността е от решаващо значение.

Оборудвана с висококачествено режещо острие, електрическата лозарска ножица ASA 85 може без усилие да реже тънки клони, лозя и листа с различна дебелина. Мощният двигател на ножицата осигурява чисти и прецизни срезове, намалявайки риска от увреждане на растенията по време на подрязване.

Инструментът работи с презаредима литиево-йонна батерия, като източник на захранване. В зависимост от вида на рязане и заряда на батерията, обикновено можете да си осигурите часове на използване с едно зареждане. Литиево-йонната технология осигурява постоянна производителност през целия живот на батерията.

Включеното в комплекта зарядно устройство е предназначено за бързо и ефективно презареждане на батерията. Това означава по-малко време на престой в чакане батерията да се зареди и повече време, прекарано в работа във вашата градина. Времето за пълно зареждане на батерията е 70 минути, а времето за автономна работа: 6 – 8 часа.

Ергономичен дизайн за удобна и безопасна работа

STIHL обърна специално внимание на комфорта на потребителя при разработването на електрическа лозарска ножица ASA 85. Моделът се отличава с ергономичен дизайн на дръжката, намаляващ напрежението и умората в ръката при продължителна употреба. Леката конструкция допълнително повишава лекотата на работа.

Безопасността също е основен приоритет за компанията-производител, затова STIHL ASA 85 е оборудвана с обезопасителни функции като заключващ спусък за предотвратяване на случайно стартиране на процеса на рязане. Това гарантира безопасността на потребителя и предотвратява повреда на режещия диск.

Тези акумулаторни ножици за подрязване на лозя и овошки са проектирани така, че да изискват минимална поддръжка. Висококачествените компоненти и издръжлива конструкция помагат за намаляване на необходимостта от чести ремонти или подмяна с нов инструмент. Влагайки пари в този уред, вие на практика пестите, спестявайки си ненужните разходи за поддръжка.

Това е универсален инструмент, който може да се използва за различни задачи, свързани с подрязване, включително подрязване на жив плет, оформяне на храсти и рязане на клони на дървета. Неговата адаптивност го прави основен инструмент за всеки любител или професионален лозар и градинар.

За разлика от шумните алтернативи, захранвани с гориво, ножицата на ЩИЛ работи тихо, минимизирайки дискомфорта в заобикалящата ви среда. Вашите домашни/селскостопански животни, както и птиците в овощната ви градина, ще останат необезпокоявани от дейностите, които извършвате. Съседите ви също няма да се оплакват, ако решите да започнете работа рано сутрин.

Няма да е пресилено ако кажем, че акумулаторната лозарска ножица ЩИЛ предлага комбинация от удобство, мощност и издръжливост както за градинарите ентусиасти, така и за професионалистите. Тези ножици са проектирани да направят задачите за подрязване и оформяне ефективни и лесни, като същевременно поддържат фокус върху комфорта и безопасността на потребителя.

С ангажимента на STIHL към високото качество, ASA 85 е ценно допълнение към инструментариума на всеки градинар, предоставяйки му свободата да се справя с лекота с различни задачи.

Качество и надеждност от STIHL

STIHL е изтъкнато име в индустрията за електрообзавеждане, предназначено за работа на открито. Компанията изгради репутацията си върху ангажимента за производство на висококачествени и издръжливи инструменти. Един ярък пример за това посвещение е ножицата ASA 85. Тези лозарски ножици ЩИЛ въплъщават същността на непоколебимата ангажираност на марката към качеството и надеждността.

Основана през 1926 г. в Щутгарт, Германия, STIHL еволюира от малък семеен бизнес до световен лидер в производството на мощно оборудване и инструменти. През цялата си легендарна история компанията остава непоколебима в стремежа си към инженерни постижения. Този ангажимент е очевиден в ножиците за подрязване ASA 85, които са доказателство за стремежа на компанията към иновации и прецизност.

Тази лозарска ножица на батерия е проектирана да задоволи нуждите както на професионални озеленители, така и на любителите лозари. Независимо дали оформяте малкия си двор или поддържате голяма овощна градина, този инструмент предлага несравнимо ниво на производителност.

Острите като бръснач остриета без усилие режат клони и храсти, което прави операциите по резитба бързи и ефективни. Инженерите на STIHL са изработили прецизно тези ножици, за да осигурят постоянна сила на рязане и издръжливост, дори когато са изправени пред най-твърдата растителност.

Това, което наистина отличава тази електрическа ножица за лозя, е непоколебимата ангажираност на STIHL към надеждността. Компанията си е спечелила репутация за производство на инструменти, които издържат изпитанието на времето, и ножиците не са изключение.

Те са изработени от най-добрите материали, гарантиращи, че могат да издържат на суровите условия при употреба на открито и предизвикателни среди. Независимо дали става дума за ергономичен дизайн за удобна продължителна употреба или за здрава конструкция, която гарантира дълготрайност, STIHL не пести усилия, за да гарантира, че продуктите му отговарят и надминават очакванията на клиентите.

Тези ножици въплъщават ангажимента на компанията към високи постижения, така че, когато изберете STIHL, вие не купувате просто инструмент - вие инвестирате в сбор от майсторство и иновации, които формират индустрията в продължение на почти век. С този уред вие си осигурявате не само комфортна и бърза работа, но и престиж сред своите колеги и конкуренти.

Електрическият инструмент – начин да свършите повече работа с по-малко усилия

Електрическите ножици за подрязване предлагат няколко предимства пред механичните. Първо, те са по-ефективни и изискват по-малко ръчно усилие, намалявайки умората на потребителя при продължителна употреба. Една акумулаторна ножица за клони също така осигурява постоянна сила на рязане, което води до по-чисти и по-прецизни срезове.

Ножиците на батерия обикновено са оборудвани с регулируеми настройки за дебелина на рязане, което осигурява по-голяма гъвкавост при работа в големи овощни и лозарски стопанства. Освен това електрическите акумулаторни лозарски ножици обикновено са по-тихи и произвеждат по-малко вибрации, което ги прави по-удобни за използване.

Като цяло тяхната лекота на работа и подобрената производителност ги правят по-добър избор за много задачи при подрязване, особено когато ефективността и прецизността са от решаващо значение.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Промоции