• Манометър за доилни агрегати за измерване на налягането

Манометър за доилни агрегати за измерване на налягането

  • Код на продукта: Manometur doilni agregati
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Манометър за измерване на налягане. Показва стойността на вакуума по време на доенето.
Материал : метал, пластмаса;

Вакуумът се явява основната работна сила на автоматичния доилен агрегат. Необходимото налягане се създава от вакуумен агрегат (ротационна помпа и електродвигател), а смяната на циклите на доене се извършва от пулсатор. За проследяване нивото на налягане в апарата, ви е нужен прецизен манометър за доилни агрегати. Предлагаме ви висококачествено универсално устройство с метален винт и пластмасово тяло.

Каква е ролята на вакуумметъра в доилния агрегат?

За да може да се следи нивото на налягането в системата, доилната машина е оборудвана със специален манометър. Тъй като измерва отрицателни показания, той се нарича вакуумметър. С негова помощ можете да откриете проблеми с пулсаторите, повреди на лопатките или на двигателя на ранен етап, преди те да станат критични.

Използва се за измерване на нивото на разреждане на въздуха в контейнера и за контрол на стабилната работа на доилната машина. В процеса на доене индикаторите на манометъра трябва да се придържат в зелената зона на скалата, на ниво 0,04-0,06 MPa. Прикрепва се към дръжката на доилната машина с помощта на гумена тръба и се свързва с маркуч към отвора върху капака на гюма.

От какво зависи изборът на манометър?

Изборът на конкретен тип манометър зависи от това в какви условия той ще бъде използван. Някои модели са предназначени единствено за работа с течности, докато други се използват само за измерване налягането на газове. Механичните манометри имат високо ниво на точност и не отстъпват по качество на цифровите си аналози.

Освен за поддръжка и диагностика на автомобили, тези устройства се използват и в медицината за измерване на кръвното налягане при хора, а също и в голям брой машини, отоплителни системи и инсталации, използващи налягане в своята работа. Специалната група манометри за измерване на вакуум се наричат вакуумметри. Те се използват, ако измерената стойност е по-ниска от атмосферното налягане. Ако налягането е ниско и < 40 kPa, тогава се използват манометри.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ