• Комплект четки за почистване на доилен агрегат

Комплект четки за почистване на доилен агрегат

  • Код на продукта: Komplekt chetki doilen agregat
  • Наличност: В наличност
  • 17.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплектът четки се състои от къса четка и дълга четка.

Късата четка е с максимална дължина 540 мм, а дългата четка е с обща дължина 1500 мм.

Материал : метал, пластмаса

Изрядната работа на доилния апарат в голяма степен зависи и от редовното почистване на различните детайли. Млякото е течност с висока плътност, а често и с висока масленост, поради което детайлите на помпения агрегат, през които то протича са податливи на запушване.

Този проблем би могъл да предизвика не само замърсяване на мляко, но и повреда на електродвигателя, заради запушването. Нашият комплект почистващи четки за доилен агрегат ще ви помогне да избегнете тези, а също и други сериозни проблеми в бъдеще. Комплектът се състои от къса и дълга четка с максимална дължина съответно 54 и 150см, с които могат да се почистват колектора, уплътненията, дюзите и млекопровода.

Предназначение и начин на употреба

Четките са предназначени за механични почиствания на маркучи, дюзи, колектори, уплътнения и други елементи на доилното ​​оборудване. Качеството на самите четки е от основно значение при използването им за почистване и измиване на доилните агрегати. Те следва да са изработени от безопасни материали, които също подлежат на прецизна хигиенизация.

Използването на качествени и специално предназначени за целта четки, позволява да се съкратят разходите за покупка на нови детайли, повредени заради замърсяване и запушване. Нискокачествените почистващи елементи сами по себе си изискват честа подмяна, поради бързото им износване. Това също е разход, който може да бъде спестен.

Основно изискване към всяка специална четка е не само да изпълнява дълго своето предназначение, но и да бъде същевременно нежна към по-фините детайли на агрегата за доене. За направата на нашия колмплект са използвани косми от синтетичен материал (пластмаса) със средна твърдост.

Те с лекота премахват дори по-стари отлагания, но без да нараняват вътрешните стени на дюзите, уплътненията и маркучите (млекопровода). Самият водач, върху който са монтирани е изработен от неръждаема стомана. Късата четка е с твърда основа, докато дългата е с гъвкав водач за безпроблемно преминаване през дългия маркуч на доилния агрегат. Наличието на удобни ръкохватки улеснява процеса по почистване и го прави по-прецизен.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ