• Комплект маркучи за мляко за доилен агрегат

Комплект маркучи за мляко за доилен агрегат

  • Код на продукта: Komplekt markuchi za mlyako
  • Наличност: В наличност
  • 27.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплектът съдържа:
2200 мм маркуч за мляко и 2200 мм маркуч за въздух.
Качественото производство на мляко изисква строга хигиена, трябва редовно да сменяте маркучите и правилно да ги дезинфекцирате, като използвате одобрени почистващи препарати.
Материал : каучук;
Дължина : 2200 мм.

Висококачествен комплект маркучи за доилен агрегат, включващ съответно по един маркуч за мляко и един за въздух. Всеки от маркучите е с дължина 2.2м, изработен от каучук. Отличават се с добра еластичност, мекота и висока прозрачност. Класифицирани като подходящи за производство и обработка на хранителни продукти. Не отделят токсични вещества и неприятни миризми. Подлежат на почистване и дезинфекция с одобрените за целта химически средства.

Резервни части и компоненти от утвърдени производители

Автоматизацията на доенето е главно условие за рентабилността на всяко млечно стопанство. От начина, по който се поддържат доилните агрегати, зависи изцяло както качество, така и количеството на добива. Апаратите за доене са съставени от голям брой механични компоненти, някои от които се нуждаят от редовна подмяна, съобразно хигиенните изисквания.

Автоматизацията на животновъдството, и в частност процесите по доене на млекодайните животни, предполага въвеждането на съвременни технологии и оборудване, които отговарят на съвременните изисквания и одобрени стандарти. Инструментите за автоматизация трябва да бъдат ефективни и безопасни за животните, да спомогнат за оптимизиране на различни производствени процеси и да увеличат производителността на фермата.

Днес доилните машини, проектирани специално за млечни ферми са широко разпространени. Дори най-малките стопанства въвеждат съвременни технически средства в своята работа. Доилното оборудване изисква редовна поддръжка и навременна подмяна на консумативите, подлежащи на износване, каквито са маркучите за мляко и въздух, свързани към агрегата.

За по-дълга и безпроблемна работа на доилните апарати е изключително важно да се използват качествени резервни части и аксесоари, които са напълно съвместими със специфични модели на този вид оборудване. Предлагаме продажба и доставка на компоненти за доилни машини от популярни марки и надеждни производители.

Гамата ни от резервни части се разширява непрекъснато, така че няма да срещнете затруднения при избора на необходимите детайли. Комплектът млечни маркучи, представени на тази страница на продуктовия ни каталог е с отлично качество и ниска цена. Дължината на детайлите е подходяща за окомплектоване с доилната машина, без да се правят допълнителни корекции. Диаметърът на маркуча съответства на изводите на болшинството съвременни агрегати.

От каталога ни можете да купувате по всяко време необходимите ви консумативи, включително уплътнения и четки за почистване на маркучите. Продуктите ни отговарят на международните стандарти за качество и безопасност. Предлагаме също сервизно, гаранционно и следгаранционно обслужване на предоставеното от нас доилно ​​оборудване.

Имаме пълната готовност да предложим компоненти и резервни части за единични и двойни доящи машини в необходимото количество с минимални срокове за доставка. Това гарантира висока рентабилност на вашата ферма и ви позволява да продължите да работите както обикновено, без финансови загуби.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ