• Вакуум помпа ротор за доилен агрегат

Вакуум помпа ротор за доилен агрегат

  • Код на продукта: Vakuum pompa rotor doilen agregat
  • Наличност: В наличност
  • 61.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Роторът е предназначен за графитните палети.

Материал : чугун;

Предлагането на резервни части за специализираното агро оборудване, ви дава възможност да възстановите функциите на всяка машина и да продължите да я използвате спрямо основното ѝ предназначение. От фирмения ни уебсайт можете да закупите вакуум помпа за доилен агрегат с отлично качество и широко приложение. Роторът е изработен от чугун, което го прави здрав и надежден.

Предназначение и свойства на вакуумната помпа

Ротор помпата има задачата да създава вакуум в доилната система чрез изпомпване на въздух от нея. Тя е движещата сила зад цялото оборудване за доене. Помпите се срещат в множество варианти и се класифицират спрямо тяхното приложение и технически характеристики. Спрямо дизайна помпите биват ротационни (маслени) и течно-пръстенни.

Спрямо количеството на създадения вакуум се срещат помпи с нисък вакуум, средно вакуумни и високовакуумни модели. Според предназначението една помпа може да бъде суха (за засмукване на газове) или мокра (за засмукване на газ заедно с течност). Ротационните (маслени) помпи работят с масло, а пръстеновидните с вода.

Основните предимства на течните пръстеновидни помпи са: липсата на триещи се работни елементи, тъй като уплътнението между ротора и статора е слой вода. Отличават се с екологичност компактност ниско ниво на шум. Помпите с течен пръстен обаче имат по-ниска производителност, трудни са за работа и работят само при положителни температури.

От друга страна роторите се характеризират с висока експлоатационна надеждност и висока производителност. Те могат да работят при минусови температури, но имат и известни недостатъци. Сред минусите им можем да посочим по-високото ниво на шум и по-сложното сервизно обслужване.

Вакуумните системи се инсталират в системите за доене за създаване на вакуумно налягане. Използват се и в други сектори на селското стопанство, където се изисква стабилен вакуум. Доилните станциите се състоят от резервоар за вода и помпен агрегат (вакуумна помпа), монтиран на резервоара, и електрически двигател. В зависимост от необходимата мощност, вакуумният агрегат се окомплектова с една, две или повече вакуумни помпи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ