• Вакуум клапан за доилен агрегат

Вакуум клапан за доилен агрегат

  • Код на продукта: Vakuum klapan doilen agregat
  • Наличност: В наличност
  • 3.50лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Когато стартирате доилният апарат, клапанът затваря отвора, в който се намира.
Когато уредът е изключен, клапанът отваря отвора и елиминира конденза или случайното изтичане на течности във вакуумния резервоар.

Материал : гума

Наред с богата гама доилни агрегати, нашата компания доставя и всички детайли и компоненти, нужни за тяхната безпроблемна работа. Един особено важен компонент е резервният вакуум клапан за доилен агрегат. Неговата роля в системата за доене е изключително важна, а цената му – символична. Не пропускайте да закупите подходящ гумен клапан за вакуум системата на агрегата, с който работите.

Какъв е принципът на работа на вакуум помпата?

По време на доенето е необходимо непрекъснато производство на вакуум, за да се компенсира изпълването на тръбите с мляко и предотврати евентуално изтичане на въздух. Ако потокът от въздух и мляко, влизащ в системата, е по-голям от капацитета на помпата, вакуумът ще намалее. Това ще забави притока на млечна маса и ще доведе до натрупването ѝ в тръбопроводите, като в резултат на това ще има бактериално замърсяване на млякото и вимето.

Ефективността на помпата се определя от нейния капацитет, който се изразява в литри въздух, извлечен в минута (l / min) при 50 kPa налягане. Механизмът обикновено се състои от помпа и двигател, свързани с гумени тръби. Помпите трябва да се смазват, което обикновено включва използването на рециркулационна система, която позволява възстановяването на маслото чрез маркуч.

Помпата непрекъснато извлича повече въздух, отколкото е необходимо, за да създаде вакуумен резерв. Вимето на кравите не трябва да бъде изложено на излишно вакуумно засмукване, така че стабилното вакуумно ниво е много важно за техния комфорт по време на доене. Регулаторът позволява контролираното изтичане на въздуха, за да поддържа нивото на вакуума стабилно.

Ролята на вакуумния клапан е да отваря и затваря отвора, в който е монтиран. Той затваря отвора при стартиране на доилния агрегат, за да се предотврати навлизането на въздуха в системата, т.нар. Вакуумна среда. След изключване на агрегата, клапанът отваря отвора, елиминирайки евентуален конденз и изтичане на течности във вакуумния резервоар.

Клапанът, който ви предлагаме е изработен от висококачествена гума. Съвместим е с повечето доилни агрегати, представени в каталога ни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ