• Мрежа за балиране Euroagro - 1,25 x 3000 метра

Мрежа за балиране Euroagro - 1,25 x 3000 метра

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: 3642091235 MREJA ZA BALIRANE 1,25 X 3000 M
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 347.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Мрежа за балиране Euroagro - 1,25 x 3000 метра

  • Размери: 1,25 х 3000 метра
  • Тегло: 35 килограма
  • Произход: Германия

Мрежата за балиране се използва за обвързване и пакетиране на кръгли бали от слама, сено и силаж. Мрежата за бали Euroagro е 100% HDPE (полиетилен с висока плътност). HDPE е пластмаса, безвреден и абсолютно екологичен. Мрежата се предлага с дължина 3000 метра, а при поискване предлагаме с дължина 2000, 2600 или 3600 метра на ролки.

Мрежата е широка 1,23, 1,25 или 1,30 метра. За да се гарантира най-висока якост на опъна, мрежите се произвеждат изключително с 12 грама на метър нишесте, което е горната граница за балите. На сегашния пазар най-често можете да намерите бали с бали с 8-11 грама/м. Мрежата за балиране Euroagro гарантира качество и надеждност.

*Изображението е илюстративно!

Фирма Euroagro се занимава не само с дистрибуторска, но и с производствена дейност, предлагайки на агро сектора в България стоки с отлично качество на достъпна цена. От фирмения ни уебсайт можете да закупите висококачествена мрежа за балиране в широка гама от размери. Възможните варианти са: 1,23, 1,25 или 1,30 м. ширина при дължина на ролките 2000, 2600 или 3600 метра.

Ползи от използването на висококачествени мрежи за бали

Процесът по балирането на сено, слама, силаж и други тревисти култури, представлява оформянето им на топове, които не се разпадат на отделни части и лесно се транспортират на дълги разстояния. Това е гарантирано благодарение на един специален материал - мрежата.

Мрежата за балиране се счита за популярен опаковъчен материал, който е много издръжлив и устойчив на различни условия и влияния. Можете да работите с него посредством различни балиращи машини, така че лесно да балирате тревистата маса в различно време и при всякакви условия.

Суровините, от които е направена нашата мрежа (HDPE), имат голяма здравина и лесно понасят всякакви опити за скъсване без неприятни последици. Освен това материалът е лек, но когато работите с мрежите ни, можете да постигнете максимална плътност на вашите бали и да ги превърнете в издръжливи и компактни конструкции.

Висококачествените мрежи ще осигурят забележима оптимизация на процеса по опаковане на фуража с помощта на различни видове балиращи машини. Ако сравните мрежата с канапа, първата ще ви помогне да навиете големи бали четири пъти по-бързо и по този начин да направите работния процес по-бърз и по-динамичен.

Използвайки мрежа за бали Euroagro повърхността на балите ще бъде равномерна, което със сигурност ще радва очите. Времето ще бъде значително съкратено - можете да го използвате по-целесъобразно. Мрежата ни е надеждно защитена от действието на слънцето и светлината, което ще ви помогне да я запазите много по-дълго от другите материали. Работата ще стане не само бърза, но и по-удобна. Силажът ви ще се съхранява много надеждно и ще бъде защитен от механични повреди.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции