Безжичен влагомер (Wi-Fi) за наблюдение на зърнени култури

  • Код на продукта: Wireless Sensor Spear
  • Наличност: В наличност
  • 800.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Безжичен влагомер (Wi-Fi) за наблюдение на зърнени култури

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мощна безжична система за наблюдение

Както в малките, така и в големите земеделски стопанства има решаваща необходимост да се наблюдават нивата на температурата и влажността на съхраняваните култури, за да се избегнат загубите, да се контролира процеса на сушене и да се осигури контрол на качеството. Безжичното сензорно копие CSS-TM следи температурата и влагата на всички съхранявани култури (сено, картофи, цвекло, дървесен чипс и различни видове зърно). Проектиран за здрава употреба, той може да се мести лесно, за да се измерват условията на съхранение на всяко място, както и да бъде постоянно поставен, за да предоставя информация за съхраняваните култури.


Чрез GSM технологията данните, събрани от сензорите във влагомера, се качват в приложението AgroLog, което позволява на фермерите, управителите на съоръжения и други крайни потребители в селскостопанската индустрия да наблюдават дистанционно реколтата и условията на околната среда по всяко време. Приложението позволява не само да наблюдавате Вашите култури и да преглеждате исторически данни, но и Ви уведомява в случай на промени във влажността или температурата. 
Можете да изберете честотата на измерванията и кога да получавате предупреждения при достигане на прагове. Ние вярваме, че независимо колко далеч сте от Вашите култури, всеки фермер трябва да има възможност да държи под око хамбара си, за да избегне всякакъв вид щети. Точно за това е създаден нашият безжичен влагомери и приложението AgroLog.

Помощно ръководство за приложението AgroLog


Технически характеристики

Безжично решение

Ние се грижим за вашите нужди: копието е лесно за използване и преместване. Можете да решите колко копия са ви необходими, за да наблюдавате вашите култури.

Актуализации на всеки час

Автоматично отчита температурата и влагата на вашите съхранявани култури и изпраща информация всеки час до вашето приложение.

Избягвайте щети и загуби

Можете да зададете известия за прагове за температура и влага. По този начин избягвате всякакъв вид щети по вашите култури.

Поставете го навсякъде

Свържете няколко копия от различни места към едно и също приложение. Копието може да се използва за различни видове култури и е водоустойчиво.

Мониторинг за температура и влага

Свържете няколко устройства за сигурно и напълно проследимо отглеждане

контролирайте фермата си от телефона си безжично наблюдение на зърно копие
Приложение с интерактивен потребителски интерфейс и точно GPS местоположение

Свържете множество устройства от различни места към едно и също приложение. Можете да добавите и други продукти от каталога на AgroLog

Диапазон на измерване (Влага): 5 до 50% в зависимост от вида на културата

Диапазон на измерване (температура): -20°C до 60°C

Диапазон на измерване (относителна влажност): 0 до 100%

Точност (Влага): От +-0,18% влага до +-0,32% влага при нормална температура, относителна влажност и в зависимост от вида на културата

Точност (температура): +-0.2°C

Разделителна способност: 0,1% влага, 0,1C° температура

Тегло: 580 гр

Размери: 194х10х6см

Гъвкав и здрав: копие от фибростъкло, което позволява малък диаметър за по-лесно вмъкване в изрязването

Корпус: ABS пластмасов корпус

Филтър: Неръждаема стомана

Връх: Алуминий

Свързване: GSM - SIM карта, включена в продукта (Европа)

Батерия: D size Fanso ER34615M/S STD или Saft LSH 20

Живот на батерията: +2 години при регистриране веднъж на час

Видове култури: Семена от маслодайна рапица, семена от трева, овес, царевица, пшеница, твърда пшеница, ечемик, сорго, соя, ориз, ръж, грах жълт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Видео интервю

Фермерът Пер Бо Хансен използва безжичния сензорен влагомер във фермата си и няколко хамбара. Пер е имал както проблеми, така и притеснения по отношение на управлението на реколтата, но сега той контролира напълно реколтата си благодарение на влагомера.

„Сега, след като получихме тези копия от AgroLog, те помагат толкова много при контролирането на нашите култури и са много лесни за използване! Можете да ги местите в хамбара, в други хамбари, в други ферми… Няма кабели, имаш пълна свобода"

- Пер Бо Хансен

Безжичният влагомер в действие

Нашият влагомер измерва влага и температура и събира данни за Вашето приложение с помощта на безжична технология. Оборудвано със SIM карта и напълно безжично, устройството работи без нужда от шлюз или допълнителни връзки в близост до хамбара.

Предизвикателства
Пер има много притеснения относно своята ферма и култури: той трябва да гарантира качество, понякога да съхранява култури от трети страни, да управлява контрола на аерацията и да извлече максимума от своята реколта. Фазата на съхранение е най-предизвикателната за фермерите, защото включва различни аспекти и грижи. Фактори като влажност, температура, вредители и аерация влияят върху качеството и качеството на културите. Ето защо трябва да се следят условията за съхранение, за да се избегне загуба и разваляне. Тук се появява необходимостта от надеждна система за мониторинг.
 Намирането на решение, което е безжично, може лесно да се мести, проследява и не зависи от източник на енергия, се превърна в проблем.

Решение

Безжичният сензор предоставя на фермерите персонализирано безжично решение за управление на културите. Възползвайте се от лекотата на използване и подвижността на влагомера. Можете да поставите няколко устройства около фермата си и да ги местите според нуждите. Копието е направено за плоско съхранение, предназначено да се постави в реколтата, за да се следи нейната температура и влажност. Двата сензора за влага и трите температурни сензора по дължината гарантират пълен и точен отчет на посевите. Всички данни се събират в приложението AgroLog в реално време и може да проверявате Вашите култури, когато и където и да сте, направо от телефона си.

Резултати
С помощта на безжичния сензор ще подобрите управлението на реколтата. Ще имате по-малко грижи, тъй като може да наблюдавате Вашите култури по всяко време и навсякъде – няма нужда от многобройни ненужни посещения на място. Лекотата на използване и надеждността на влагомера освобождавар време в графика Ви и ще можете да се съсредоточите върху други задачи по-усърдно и да сте сигурни, че културите Ви са в безопасност, като ги проверявате в движение.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ