Тракторни помпи • 855.00лв.

 • 935.00лв.

 • 974.00лв.

 • 935.00лв.

 • 946.00лв.

 • 3,646.00лв.

 • 3,945.00лв.

 • 4,262.00лв.

 • 3,998.00лв.

 • 4,130.00лв.

 • 4,680.00лв.

 • 3,272.00лв.
С богатия ни асортимент от високонапорни тракторни помпи за вода, могат да се осигурят поливни мероприятия в цялата площ на едно земеделско стопанство. За подобно устройство не ви е нужно електричество, а само съответната земеделска машина или дори само тракторния двигател. В колекцията ни са представени помпите на марките Gardelina и Starmax с различен капацитет и начин на окачване, подходящи за различни цели и бюджет.

Предимства

Помпата за трактор има множество предимства, сред които най-ярко изпъква ниската цена. Не е необходимо да купувате по-скъпата моторна помпа, ако вашето стопанство разполага с трактор. Ако искате да разполагате със стационарна помпена станция, то помпите от раздела, свързани директно към дизелов двигател, ще ви послужат за тази цел.

Висока производителност и дълговечност – това са други предимства на високонапорните помпи за трактори от нашата колекция. Помпите на въпросните производители са известни със своята надеждност и издръжливост. Корпусът им е изработен от висококачествен чугун, а работното колело е от здрава дебела стомана.

Помпата за трактор, която ще ви предложим е внимателно проектирана да съчетава висока производителност и издръжливост. Според опита от използването им от нашите клиенти, те служат много дълго време, без сложно и скъпо обслужване. Повредите са свързани основно с неправилна работа, например изпомпване на много мръсна вода, смесена с пясък и камъни без използване на филтър.

Друг плюс на тракторните ни помпи е мобилността, съчетана с висока мощност. Те са са много по-мобилни от дизеловите помпени станции, като същевременно осигуряват високо налягане и дебит на водата. Могат да се използват за различни методи на поливане, включително: струйно напояване, пръскачки, машини за дъждуване, макари за оросяване, напоителни оръдия.

Нашите високонапорни тракторни помпи за вода са подходящи за капково напояване, изпомпване на вода от резервоари и водоеми, за разтваряне и приготвяне на торове и почвоподобрители, за изпомпване на оборски тор и др. В случай че срещате затруднения с избора на помпа за вашата хидро-система, не се колебайте да ни потърсите за консултация и съдействие.

✅ Нужна ли ми е дизелова помпа за вода, ако стопанството ми разполага с трактор❓

Едно от важните предимства на тракторната помпа е, че тя позволява да се спестят пари, като се елиминира покупката на електрически или бензинов помпен агрегат. За да използвате поливната си или друга земеделска система, е нужно просто да свържете помпата за трактор директно към дизеловия двигател на машината.

✅ Гарантирано ли е качеството на тракторните ви помпи❓

Да. Ние предлагаме богата гама тракторни помпи на утвърдените марки Gardelina и Starmax, известни със своята надеждност и дълъг работен живот. Корпусът на тракторните помпи е от лят чугун, докато работното колело е направено от здрава и дебела стомана.

✅ Какво е приложението на тракторните помпи в земеделското стопанство❓

Тракторните помпи се използват с голям успех в редица земеделски дейности. Много често се използват за изпомпване на вода от резервоари и естествени водоеми при поливните мероприятия, включително в системи за капково напояване. Такава помпа може да ви послужи също за изпомпване на оборски тор и за подаване на торове и почвоподобрители към насажденията.
Виж още