Тестер за електропастир 1-10 kV

  • Код на продукта: 0073-1
  • Наличност: Разпродаден
  • 40.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Изпитвателно устройство, измерващо напрежение между 1000 и 10 000 V. Тестерът е много полезен за измерване на напрежението, проверка на функционирането на електрическото оградно устройство, както и за отстраняване на неизправности в системата, като например откриване на прекъсвания в проводника на електрическата ограда. 

Прецизният тестер за електропастир е задължителен елемент на електрическата ограда. Устройството, което ви предлагаме, е подходящо за всеки, който планира да инсталира или вече е инсталирал такова ограждение. Уредът дава надеждна информация относно функционирането на оградата и позволява бързо откриване на прекъсвания в проводниците с цел незабавното отстраняване на повредите.

Принцип на работа на тестерното устройство

Тестерът за електрически огради не винаги е включен в продуктите, които се продават като готови комплекти. По тази причина той трябва да се закупи допълнително, но за да го използвате правилно, е нужно да знаете как работи тестерът за ел огради. Принципът на работа на устройството за тестване на електрически пастир е много прост и дори начинаещ може да се справи с неговото използване.

Устройството обикновено е оборудвано с 3 вида сигнални лампи:

  • Червеният индикатор показва, че електропастирът работи, но със слаб импулс. Това означава, че трябва да проверите за прекъсвания в оградата, както и заряда на батерията;
  • Жълтият цвят на тестера означава стабилна работа на оградата с цел защита от средно големи животни като кучета, вълци, коне и крави;
  • Зеленият цвят сочи, че ограждението ще може да прогони мечка, както и да даде наказателен токов импулс на изгубена овца, коза или друго животно с гъста козина. Също така зеленият индикатор показва, че самият импулсен генератор работи в този участък на веригата.

Накратко, такова устройство ще ви бъде полезно, за да установите в кой участък на оградата има отворена верига, както и да проверите нейната функционалност. Също така с помощта на уреда ще можете да определите степента на пробива в електропастира. Нашият тестер създава съпротивление от 500 Ohm натоварване и веднага можете да видите изходния импулс вече на самата линия на електрическата ограда.

Моделът има капацитет да измери напрежението в диапазон 1000 – 10 000 волта. Дизайнът му залага на компактен пластмасов корпус и 7 LED индикатора за различните степени на напрежение. Захранва се от батерии, което ви позволява да го използвате без проблем в отдалечени и открити пространства.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции