Натягащи елементи  • 7.00лв.

  • 6.00лв.

  • 5.00лв.

  • 12.00лв.

  • 5.00лв.

  • 13.00лв.
При изграждането на електрически огради е важно да се обърне внимание на всеки аспект на оградната система и да се работи съобразно вида и мащабите на съоръжението. Само по този начин може да се гарантира високо ниво на безопасност. В крайна сметка се работи с електричество. Имайки това предвид, е необходимо да се инвестира в качествени натягащи елементи/ обтегачи, тъй като те влияят на функционалната ефективност на електрическата ограда.

Безопасни, надеждни и устойчиви продукти

Проводният материал е важна част от всяка електропастирна система. Електричеството, което се предава от енергизатора, преминава през проводниците под формата на ленти, полипроводи, въжета и тел, и плаши всички животни, влизащи в контакт с оградата. За разлика от механичната бариера, електрифицираният проводящ материал прави електрическата ограда непреодолима.

Тук изолаторите играят важна роля, тъй като дават възможност на проводниците да бъдат закрепени към стълбовете на оградата, като същевременно ги изолират от електрическата верига. Що се касае до свързването на проводниците и съединяването на кръстосани и критични точки, електрическите обтегачи са не по-малко важни.

Както и при останалите компоненти на оградната система, обтегачите и пружините за опъване на проводниците също трябва да бъдат координирани със съответния проводящ материал. Натягащите елементи могат да се използват по много начини. Всеки, който желае правилно да разшири, поправи или изгради електрическа ограда, както и да я оборудва с подходящи аксесоари, не може да избегне използването на натягащите детайли, налични от нашия онлайн магазин.

Обтегачите на оградата държат стабилно мрежата, телта, въжето и лентата, и ги опъват, така че оградният конектор да може лесно да се монтира, което позволява да се работи спокойно при извършване на ремонти. Важно е обтегачите за електропастири да съответстват на използвания проводник, тъй като само по този начин той може да се държи в положение и да осигури непрекъснат поток на електричество.

Цялата гама натягащи елементи, предлагани от нас са изработени от висококачествена галванизирана стомана. Можем да доставим обтегач за опъване на електрически проводник от 40, 80 и 100мм, с автоматична заключваща система, подходящ за постоянни електроограждения с диаметър от 1,6 до 2,5 милиметра.

Виж още