Изолатори за електропастир • 15.00лв.

 • 2.00лв.

 • 10.00лв.

 • 70.00лв.

 • 1.00лв.

 • 1.00лв.

 • 45.00лв.

 • 65.00лв.

 • 2.00лв.

 • 2.00лв.

 • 9.00лв.

 • 1.00лв.
Структурата на електрическите огради се състои от голям брой компоненти от различен тип, всеки с различно предназначение. Ние от EUROAGRO предлагаме пълната гама елементи на електрическата ограда, която включва и широк спектър от изолатори за електропастир. Предлаганите от нас детайли отговарят на високите стандарти за качество, а разнообразието от видове ги прави приложими за различни временни и постоянни заграждения.

Предназначение и свойства

Изолаторът позволява да се закрепи електрифицираният проводник на електрическата ограда към стълбовете, без загуба на електрическа енергия. На пазара се предлага разнообразие от видове, между които потребителите да избират, тъй като изолаторът трябва да съответства както на вида на ограждението (мрежа, лента, въже, тел), така и на вида на използвания стълб.

Съвременните електрически огради се нуждаят от изолатори с по-висока защита срещу волтова дъга, поради високоенергийната им мощност. Изолаторите, предлагани от нас са изработени от материали, които не провеждат електрически ток - най-често са пластмасови. Използването на качествен изолатор е важно за производителността и ефективността на една електрическа оградна система.

Нашите изолатори се произвеждат само от най-висок клас полиетилен с висока плътност или стъклоацетал, което води до постигане на здрава, устойчива конструкция, подходяща за дългосрочно използване при всякакви климатични условия. Имат отлични изолационни характеристики и дизайн, осигуряващ по-лесно изграждане на оградната система.

Ключово изискване към изолатора е да осигури максимално лесно и стабилно закрепване към всеки вид оградни стълбове и ограждения – ленти, тел, въжета и мрежи. По този показател, продуктите, предлагани от нас, се представят безупречно. Те освен това са защитени от ултравиолетови лъчи, с което се гарантира, че са устойчиви на увреждане, дори когато се използват в най-сурови климатични условия.

Асортиментът ни включва изолатори за електрически ленти със и без шпилка, както и офсетови тип пръстен. Изключително дългата им, здрава опора позволява да се остави по-голямо разстояние между стълбовете. Рязрядите и късите съединения, причинени от храсти и друга растителност са избегнати с тях.

Тестваната изолационна глава е максимално устойчива на напрежение. Предоставеният от нас изолатор за електропастир разполага с 3 точки за оттичане на водата, предотвратяващи акумулирането на влага. Всеки детайл от структурата на изолатора има пряко отношение към дългосрочната му работа, затова ние предлагаме само доказано качествени изделия.

✅ С какво вашите изолатори за електропастири са по-добри от други, предлагани на родния пазар❓

При изграждането на едно електрическо ограждение, е нужно да се вземе предвид всеки аспект от работата на съоръжението. Изолаторът е ключов елемент на оградната система, осигуряващ възможност за укрепване на проводниците към стълбовете, без загуба на електрическа енергия. Предимство на нашите изолатори е високото им качество и ефективност. Те позволяват изграждане на стабилна конструкция за дългосрочно използване при всякакви климатични условия.

✅ На какви изисквания трябва да отговарят изолаторите❓

Необходимо е да се знае, че електрическата ограда е линия с високо напрежение, така че за тази цел трябва да се изберат изолатори, които са здрави и да издържат на съответното напрежение. Например маркуч, изработен от пластмаса, не е достатъчно добър изолатор. Изолаторите трябва да са непокътнати и телта на оградата не трябва да докосва земята, дървото или металния стълб на оградата или растителността във всяка връзка на оградата.

✅ Каква е ролята на изолатора в електрическата ограда❓

Изолаторът е елементът, който гарантира безопасността на електропастирната ограда. Този вид оградни съоръжения са проектирани да отблъскват диви животни и държат домашните в защитена територия, но не бива да забравяме, че всяка електрическа инсталация представлява устройство с повишена опасност. За да се избегнат нежелани последици, е задължително не само да се добавят изолатори, но и да се изберат съобразно конкретната инсталация. Изборът на изолатори за монтиране на проводниците е изключително отговорен, особено ако се използват генераторни контролери, захранвани на 220 волта, защото те имат постоянна връзка с електрическата мрежа.
Виж още