Огради


Подкатегории:
  • 319.00лв.
EUROAGRO ви предлага богат асортимент от електрически огради, подходящи за отглеждане на различни видове животни с временно или постоянно предназначение. Оградите, предлагани от нас са дело на водещи европейски производители, отличаващи се с много високо качество и ефективност. Можем да предложим както готови комплекти, така и отделни компоненти на желаещите да персонализират оградната си система спрямо условия, предпочитания и нужди.

Удобно и икономично решение за всеки

В каталога ни всеки желаещ да изгради собствено електрическо ограждение тип Електропастир ще намери решението, което му е нужно. Нашата продуктова гама включва разнообразие от различни елементи на електрическата ограда, в това число избор от енергизатори, изолатори, колчета, мрежи, въжета, кабели, заземителни устройства и др.

Категорията е разделена на множество подкатегории, съдържащи електрически огради, разделени според вида на животните, отглеждани в дадено стопанство или този на дивите животни и вредителите, чието проникване в имота трябва да се ограничи. Електропастирните системи, предлагани от нас се делят на такива за: кучета и котки, коне (включително малки), крави, овце, кози, прасета, глигани, мечки и др.

Най-удобно и изгодно е закупуването на готово окомплектована система, съдържаща:

  • Енергизатор с адаптер за захранване;
  • Комплект кабели за свързване (импулсен генератор към батерия) + заземяване;
  • Електрическа оградна тел/въже/лента с различна якост на опъна според приложението;
  • Изолатори;
  • Конектори:
  • Оградни колчета + заземителен метален;
  • Предупредителни табели.

Параметрите, които трябва да вземете предвид са основно якостта на опън на оградния проводник (мрежа, тел, въже, лента), както и съпротивлението на проводника. Те са различни за всяка група животни, като всеки комплект е обозначен с вида на неговото приложение, например за домашни любимци или за едри чифтокопитни бозайници.

Електрическите огради са решение без алтернатива към настоящия момент, защото са непреодолими и универсални. Цената на подобно съоръжение е по-ниска от тази на конвенционалните механични препятствия, а периодът на използване е максимално дълъг. Предлагаме продуктите на престижни марки като VOSS Farming и други популярни и предпочитани европейски марки.

Виж още