• Механичен разходомер за гориво Piusi K33 ATEX

Механичен разходомер за гориво Piusi K33 ATEX

  • Производител: Piusi
  • Код на продукта: Piusi K33 ATEX
  • Наличност: В наличност
  • 469.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Piusi K33 ATEX е механичен разходомер, подходящ за мониторинг на дизел, бензин и керосин. За нетърговска употреба, отговаря на изискванията на ATEX за прецизно измерване на количеството бензин, керосин и дизел, разпределени в среда с висок риск от експлозия.

Механичният разходомер Piusi K33 ATEX има 3-цифрен частичен индикатор.

ТОЧНОСТ И КАЧЕСТВО

Механичният разходомер Piusi K33 ATEX е проектиран да осигури прецизно измерване на количеството подадено гориво. Лесен за калибриране и инсталиране, той може да следи количеството подадено гориво за максимален дебит от 20 до 120 литра в минута и с максимално работно налягане на помпата от 3,5 бара. Освен това може да гарантира налягане на разрушаване от 28 бара с точност на измерване от +/- 1%.


НАДЕЖДНОСТ

Механичният разходомер е подходящ за приложение към помпи или бензинови дозатори и е подходящ за тези, които търсят прост и икономичен продукт, без особена нужда от контрол върху автопарка. K33 ATEX може да се инсталира във всяко положение както на твърди, така и на гъвкави тръби, както и директно върху помпи или резервоари.

Piusi K33 ATEX е надежден механичен разходомер, който може да се използва и от гравитацията, благодарение на ниското си съпротивление на потока.

Piusi K33 ATEX като разходомер ATEX е включен в група II, категория 2 G IIB T = 85 ° C (T6) и следователно е подходящ за работа в зони, класифицирани като "1" и "2" съгласно директива 99/92 / ЕО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ