AdBlue колонка  • 2,480.00лв.

  • 2,980.00лв.

  • 3,300.00лв.

  • 8,500.00лв.

  • 6,200.00лв.

  • 6,700.00лв.

  • 2,980.00лв.

  • 3,480.00лв.

  • 3,800.00лв.
Богата гама резервоари за AdBlue ще откриете в каталога на електронния ни магазин. Контейнерите, предлагани от нас са сертифицирани и отговарят на всички ключови изисквания за безопасно и екологично съобразно съхранение и пренос на добавката. Продукти на водещи производители с различен обем на вместимост и с изгодни цени са включени в продуктовия ни каталог.

Предназначение и свойства

Адблу става все по-важен компонент за намаляване на емисиите, излъчвани в атмосферата от дизеловите двигатели, на фона на европейското законодателство. Това налага монтирането на селективни каталитични конструктивни двигатели към някои тежкотоварни превозни средства и земеделски машини. Съответно влизат в сила и редица изисквания относно подходящите средства за съхраняване и превозване на добавката.

Специално проектираният за целта резервоар за AdBlue ще осигури необходимите условия за съхранение, с цел да увеличи живота на добавката. Той ще поддържа правилната температура и ще предотврати изтичане или препълване при зареждане. Резервоарът трябва също да включва специфично оборудване, специално предназначено за опериране с водния разтвор.

Това са приоритети, които трябва да бъдат водещи фактори за земеделските стопани, търсещи подходящ AdBlue резервоар. Логично е също изборът им да ги насочи към утвърден доставчик с дългогодишен опит в иновативния дизайн и производство на резервоари от пластмаса и стомана за съхранение на различни течности, включително вода, химически препарати, дизелово гориво и т.н.

Правилното място за покупка е това, което предлага не само продукти, но и професионално, персонализирано и отзивчиво обслужване. Препоръчваме да се насочите към компания, която е добре разположена логистично и която може да предостави широка гама решения за съхранение и транспорт на горива за индустрията и селското стопанство.

За обектите, интересуващи се конкретно от резервоари за AdBlue, е от значение да изберат съоръжение с подходящ за целите им капацитет на съхранение. Обемът на тази група продукти варира от 1350 до 15 000 литра. Когато изискването за обема е още по-голям, следва да се обмисли вариант за вътрешно-конструктивно свързване на два резервоара.

Има значение и мястото, определено за съхраняване на въпросната течност, защото тази група резервоари биват вертикални и хоризонтални. Има и някои постоянни изисквания, например резервоарът да бъде напълно заключващ се, а оборудването за зареждане да бъде лесно достъпно от нивото на земята. Задължително е да се закупи изцяло окомплектована конструкция, осигуряваща цялостна защита срещу препълване и течове.

Ефективният резервоар за AdBlue ще спести пари на купувача, съхранявайки разтвора в перфектни условия, като по този начин удължи срока му на годност от стандартните 6 -12 месеца до цели 18 месеца. Освен това, ще отпаднат причините за притеснение по отношение на неблагоприятните температури, които могат да компрометират качеството и използваемостта на добавката.

Качествените и съответстващи на международните разпоредби резервоари позволяват да се добави възможност за климатичен контрол, ако се наложи. Друга причина да не се позволи на Адблу течността да понижи температурата си до точката на замръзване от -11 градуса C е създаването на риск от повреда на вътрешните компоненти на резервоара.

Качественият сертифициран за индустрията резервоар включва в структурата си вентилиращи отвори, захранващи кабели с щипки за 12/24V, автоматични пистолети, маркучи за зареждане, турбинен рзходомер и други измервателни уреди, както и аларма за препълване. Препоръчваме да инвестирате устойчив на корозия и UV стабилизиран модел, пригоден за използване в широк температурен диапазон и всякакви климатични условия.

Виж още