• Доилен агрегат за кози и овце Gardelina 130 AL с алуминиев гюм 30L

Доилен агрегат за кози и овце Gardelina 130 AL с алуминиев гюм 30L

  • Код на продукта: GARDELINA 130 ALUMINIUM PS
  • Наличност: В наличност
  • 812.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Уред за доене на кози / овце

Брой позиции - 2

Гюм 30 L алуминий

Колекторна група със силиконова мярка

Мощност на двигателя - 0.55KW / 0.75CP

1440 оборота в минута

Капацитет на доене - 20-25 овце / кози на час

Тип палет - графит

Размери на палета - 70x43x4.9

Шаси - антистатична боя

Вакуумен резервоар - не е включен

Тегло - 42 KG

Произвежда се в Румъния

Мобилните доилни агрегати Gardelina 130 AL са проектирани да предлагат гъвкавост и удобство на дребните фермери, особено на тези, които отглеждат кози и овце. Тези системи се състоят от доилен агрегат, система за събиране на мляко с опция за добавяне на система за охлаждане на млякото. Аспектът на мобилност позволява на фермерите да придвижват доилната единица директно до животните, намалявайки стреса върху тях и правейки процеса на доене по-ефективен.

Особености на доилните агрегати за дребни млекодайни

Характеристиките на мобилната доилна инсталация включват вакуумна помпа, пулсационна система и алуминиев гюм за мляко, стоящ върху стабилна платформа. Използването на пластмасови гуми има за цел да допринесе за цялостната издръжливост и лек дизайн на уреда, като го направи по-лесен и удобен за транспортиране.

Доилните агрегати за кози и овце се различават от тези, предназначени за крави, главно поради анатомичните и поведенческите различия между двата вида млекодайни животни. Козите и овцете имат по-малко виме и зърна в сравнение с кравите, което изисква доилни агрегати с по-компактен дизайн, за да отговарят на техните пропорции. Чашите, които са компонентите, прикрепящи се към вимето при доене, обикновено са по-малки и по-леки за кози и овце.

Освен това козите и овцете, които са известни със своята пъргавина, могат да проявят повече безпокойство по време на доене, отколкото кравите. Това налага използване на доилни модули с подобрена адаптивност и по-нежна пулсация, за да поемат по-малките и по-чувствителни вимета на козите и овцете. Нивата на вакуум и скоростта на пулсация се регулират адекватно, за да се предотврати дискомфорт или стрес за тези по-малки животни.

Доилните системи за кози и овце често са мобилни и са предназначени за по-малки животновъдни операции, отразявайки типичния размер на стадата при въпросните млекодайни видове. Тези разлики в конструкцията на доилната единица подчертават необходимостта от специализирано оборудване, съобразено с уникалната физиология и поведение на козите и овцете, каквото нашата компания може да ви предостави.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ