Бензинови двигатели • 855.00лв.

 • 1,002.00лв.

 • 1,540.00лв.

 • 1,860.00лв.

 • 3,214.00лв.

 • 547.00лв.

 • 794.00лв.

 • 926.00лв.

 • 2,114.00лв.

 • 961.00лв.

 • 1,322.00лв.

 • 1,322.00лв.
Богата гама бензинови двигатели от ранга на Honda Engines и KAMA, ви гарантират непрекъснат растеж на вашето земеделско стопанство. Селектираните от нас продукти осигуряват перфектната мощност за всеки вид земеделска техника – от пръскачките за дъждуване до разпръсквачите на почвени фертилизатори и всяко друго специализирано оборудване във вашата ферма.

С какво превъзхождат всички останали?

Професионалистите знаят чудесно, че когато става въпрос за надеждност, лек старт при всякакви метеорологични условия и ефективност на горивния разход, серията Honda GX е препоръчвано решение. Макар на пазара на агротехника да се предлагат различни евтини аналози на двигатели Хонда, при изчисляване на мощността се забелязват известни несъответствия. Препоръчваме да изберете оригинала.

Подмяната на мотора на бензинови агрегати е задача, която стои пред много стопанства – малки фамилни ферми и големи земеделски кооперации. Изборът съвсем не е прост. Необходимо е да се избере правилния модел, като се вземат предвид някои ключови фактори, сред които:

 • необходима мощност на двигателя;
 • параметри на изходния вал (размер и форма);
 • характеристики на закрепването на мотора към леглото.

Продукцията на Хонда и КАМА се отличава с високо качество на сглобяване и надеждност при работа. Собственият ни агро-парк ни позволи да тестваме многократно тяхното представяне. Резултатът е отлична производителност дори при максимални натоварвания на мощността, както върху вибриращите плочи, така и по време на тестове върху бетонорези.

Ако е необходимо да замените амортизирания бензинов двигател на вашата мотофреза, мотокултиватор, бензинов генератор или мини трактор, то продуктите, представени в раздела са с най-добро качество и изгодна цена. Свързвайки се с нашия екип, ще получите професионални съвети относно избора на необходимия мотор за вашата агро машина , условията на доставка и гаранцията на закупения продукт.

Опитът е от значение

Бензиновите двигатели на японския технологичен гигант са най-добрата разработка в своя клас. Марката има многократно повече опит в производството на мотори, доказан на състезателните писти и пътищата по целия свят. Агро-секторът също е добре познат с предимствата на нейните продукти.

Хонда заема лидерското място, въвеждайки непрекъснато иновации по отношение на технологията на производство и производителността на бензиновия двигател. Когато изберете двигател на марката или продукт, задвижван от Honda, знаете какво получавате. Мощен мотор, на който можете да разчитате, сега и в бъдеще.

По-добра икономия на гориво. По-висока мощност. По-тиха работа. По-лесен за използване. Без значение как определяте превъзходството в работата на двигателя, двигателите на Хонда задават стандарта. Те са изградени с висококачествени компоненти и проектирани за оптимална работа в най-суровите условия.

Японските бензинови двигатели са известни с лесния си старт, последователно и неотменно. От тяхната уникална автоматична система за механично декомпресиране до пригодените за тежки натоварвания откатни въжета. Моторите на японския автомобилен концерн са с по-усъвършенствано променливо време на запалване.

Двигателите ни също така отговарят на новите, по-строги изисквания за допустими нива на въглеродни емисии. Те са разработени съобразно директивите за по-ниски стойности на EPA и CARB, които предстои да влязат в сила през следващите няколко години. Бензиновите мотори на Honda отговарят на изискванията на CARB за ограничени емисии на отработени газове без използването на каталитичен преобразувател.

Възползвайте се от чудесните ни оферти още днес. Изберете подходящ за целите ви бензинов двигател и купете на по-ниска цена директно от вносител!

Виж още