Агро техника


Подкатегории:
 • 3,840.00лв.

 • 855.00лв.

 • 1,002.00лв.

 • 1,540.00лв.

 • 1,860.00лв.

 • 3,214.00лв.

 • 547.00лв.

 • 794.00лв.

 • 926.00лв.

 • 2,114.00лв.

 • Цена по запитване

 • Цена по запитване
Агросекторът има свой ключов доставчик на агро техника от най-ново поколение. Земеделското стопанство се нуждае от широк спектър от технически разработки, необходими за облекчаване на човека в изпълнение на многобройните и много на вид операции. Селскостопанското ни оборудване е представено тук под формата на бензинови двигатели, инвентар, мотофрези и палцови косачки.

Проблеми и навременни решения чрез модерни агро машини

Материално-техническите ресурси формират по-голямата част от разходите, свързани с производството на селскостопанска продукция. Машините определят нивото на интензивност на развитието на селското стопанство, наред с производителността на труда и конкурентоспособността на отрасъла.

Най-важната роля в селскостопанското производство играе транспортната дейност, производителността и качеството на която зависи пряко от обема и степента на получените продукти. Транспортът с трактори и други земеделски машини е по-предпочитан, особено за вътрешно-стопански превози, като се отчита влиянието на работещите системи върху почвата.

В началото на всеки сезон, земеделските стопани и животновъдите си задават много важни въпроси, като например трябва ли да актуализирам техническата си база, или да я оставя в състоянието, в което е? С кои технически разработки може да се повиши капацитета на операциите и да се съкрати същевременно човешкия труд и времето за изпълнение на различните задачи.

Избирайки необходимата му селскостопанска техника, всеки фермер има различни изисквания по отношение на марката, цената, нови подобрения и модификации и т.н. Нашият каталог е запълнен с решения, отговарящи на критериите за качество и ефективност, наложени от специалистите по агро оборудване. Относно цената – получавате качествени земеделски машини директно от вносител, готов да ви предложи най-изгодната цена.

Предимства на бензиновия двигател

Колекцията ни от бензинови двигатели HONDA и KAMA представлява важна част от нашата агротехника. Вероятно и вие се колебаете кой вид мотор (бензинов или дизел) е по-добър за моторната ви земеобработваща техника. Мотофрезата е универсален инструмент в селското стопанство. Обработката на земя, косене на трева, засаждане и прибиране на реколтата са далеч от пълната функционалност на тази машина.

На този етап от развитието на селското стопанство в България е трудно да си представим селскостопанска работа без моторен трактор и мотофреза. Мотоблокът, освен двигателя, включва също трансмисия, шаси и система за управление. Невъзможно е да си представим висококачествената работа на устройството без добър мотор.

При производството на тази трактори и мотокултиватори производителите използват 2 вида двигатели: бензинови и дизелови. Както бензиновите, така и дизеловите земеделски машини са доста популярни. Бензиновите двигатеи се инсталират на мотофрези, които трябва да обработват малки и средни площи.

При работа с такава мотофреза не се изискват специални умения, отлично се справя при ниски температури и спокойно прехвърля високи скорости. Бензиновият двигател има редица предимства пред дизеловия: по-лесен за стартиране, по-евтин за поддръжка, по-лесен за ремонт. За основен негов недостатък се счита ниският коефициент на ефективност, който значително намалява нивото на производителност. Той е чудесен вариант за малки частни ферми.

Трактор или мотофреза?

В модерното земеделски стопанства с по-малък обемен капацитет се използват мотокултиватори и мотофрези. Мотокултиваторите са механизми, оборудвани с двигатели с вътрешно горене с ниска мощност. Ако добавите мощност към култиватора и разширите функционалността му, той ще се превърне в моторен трактор.

Мотоблокът, както е още познат, е сравнително мощна машина. Той има много функции, които се изпълняват от различни прицепни устройства и приспособления, които се сменят при необходимост. В магазините за продажба на селскостопанска техника ще откриете мини култиватори. Те са опростен модел култиватор, подходящ за работа в парници и оранжерии и с по-малки размери от конвенционалните култиватори и тегло.

Доста често вместо двигател с вътрешно горене те работят на електричество, тоест използват електрическо задвижване. Всички моторни култиватори са оборудвани с почворезачка. Това работно оборудване представлява ос, върху която са фиксирани ножовете с форма на сърп. Ножовете се въртят в горната част на почвата и я разхлабват. Разхлабването на почвата е основната цел на мотофрезата. Мотофрезите ни могат да се доставят с допълнително оборудване.

При въпроси и нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

✅ Какъв вид селскостопанска техника предлагате на българските земеделски и животновъдни стопанства❓

Продуктовата ни гама включва основно модерни и ефективни технически средства за обработване на земя и за автоматизиране на различните процеси при отглеждане на селскостопански животни. Конкретният раздел ви дава достъп до качествени бензинови двигатели HONDA, бензинови мотофрези палцови косачки. От раздела можете да изберете и нужния ви инвентар – бързи връзки за мотофрези, триредови сеялки, ножове за резачки и др.

✅ При такова разнообразие от земеделска техника, как клиентът може да избере най-подходящия продукт за неговите цели❓

Всяка агро машина и приспособление имат специфично предназначение. Работният капацитет на един електрически или бензинов двигател, е характеристиката, която ви интересува. Той се определя от мощността на двигателя, обозначен с kW. Ако срещате затруднения в избора на агро техника, не се колебайте да ни потърсите за съдействие и експертен съвет.

✅ Кой вид земеобработваща машина е подходяща алтернатива на трактора за малки земеделски стопанства и частни градини❓

Към настоящия момент мотофрезите са най-удачният вариант за обработка на почвата и земеделските култури в малки земеделски стопанства и частни градини. Бензиновата мотофреза TEXAS Lilli 534TG например, е оборудвана с висококачествен двигател TG715 с мощност 6 конски сили и обем 208 кубични сантиметра. Широчината на фрезоване с тази машина достига 850 милиметра, а дълбочината е 330 милиметра. Високопроизводителният уред за обработка на почвата разполага с 2 скорости - 1 назад и 1 напред.
Виж още