Електрическо въже - 400 m - 300 kg - 0.47 Ω/m

  • Код на продукта: 0113
  • Наличност: В наличност
  • 110.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Въжето е подходящо за малки и големи огради, както и за домашни или диви животни.

Основният материал от който е направено въжето е пластмаса, която осигурява висока устойчивост на разкъсване, съдържа и поцинковани метални проводници. Важна характеристика на въжето е еластичността му, чрез която то не се разрушава лесно, ако животното го докосне силно, например ако се е засилило към оградната система. Въжето е устойчиво на UV лъчи, така че може да се използва няколко години подред. Цветът му осигурява добра видимост. Въжето е подходящо както за постоянни, така и за временни оградни системи.

При избора на въжето за електрическата ограда трябва да се вземат предвид следните параметри:

  1. Якостта на опън - изразена в килограми, която представлява максималната якост на опън на въжето. За домашни любимци е достатъчно 80 килограма, за диви животни е препоръчително да изберете по-силно въже.

  2. Електрическо съпротивление - изразено в Ω / m. Колкото по-голямо е съпротивлението, толкова по-голяма е загубата на напрежение върху оградното въже. Ограда, изградена с въже с висока якост, ще има напрежение толкова ниско, че няма да работи правилно. Например, електрическо въже с електрическо съпротивление 0,4 Ω / m може да се използва на ограда с максимална дължина 13 000 метра, а въже с електрическо съпротивление 7 Ω / m може да се използва само до 250 метра.

Спецификации

Дължина400 m
Диаметър3,8 mm
Якост на опъна300 kg
Електрическо съпротивление0,47 Ω / m
Метални вложки4
МатериалНеръждаема стомана

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ