Професионален инкубатор Fiem MG2500 S ECO

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MG2500 S ECO
  • Наличност: В наличност
  • 13,300.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионален инкубатор MG2500 S ECO

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Капацитет на яйцата инкубация
Кокошка/Патица 2592
Фазан 3528
Червена яребица 4536
Яребица/Пъдпъдък 6120
Ока 1008

Този модел инкубатор беше наскоро замислен и създаден, за да отговори на очакванията на желаещите да започнат проект с професионален инкубатор без голяма капиталова инвестиция. Инкубаторът модел MG2500 S комбинира добър капацитет на яйца със серия иновативни системи, които позволяват на потребителя да работи в пълна безопасност, напълно отговаряйки на нуждите на малките ферми. Характеризирайки се с много високо на качеството на производствените материали, инкубаторът комбинира дълготрайни характеристики, достойни за професионален инкубатор.

Трябва да се отбележи, че горният капацитет се отнася до стандартизирани стойности на яйца със среден размер.

• Конструкцията е направена от специални стени, изработени от предварително боядисани поцинковани ламаринени термопанели, с 20 милиметрова полистиролова изолация, което гарантира перфектна изолация и гарантира здравина на машината.
• Операциите за ежедневно завъртане на яйцата се извършват от специално висококачествено механично устройство, което благодарение на постоянната работа с автоматизация благоприятства правилното образуване на ембриони, като инхибира вредните сраствания по стените на яйцата.
• Контролният блок с LCD дисплей позволява лесна настройка и отчитане на температурните и други параметри.
• Аларма за максимална температура с допълнителен електромеханичен термостат.
• Звукова аларма сигнализира за температурни аномалии.
• Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в градуси F и хигрометър с мокра крушка, който позволява точно отчитане на нивото на влажност вътре в инкубатора.
• Инкубаторът е оборудван с електронен вентилатор от ново поколение GreenTech EC, по-интелигентен и енергоефективен с икономия до 70%, нулеви вибрации, нулева топлинна емисия и емисии на шум, сведени до минимум.
• Овлажняването става чрез резервоар с капаци с автоматичен воден поток на постоянно ниво (при поискване, възможност за автоматично овлажняване с цифрово отчитане и настройка чрез хигростат).
• Отвор, поставен на вратата, позволява перфектен оглед на вътрешността на инкубатора, а осветлението позволява да се контролира излюпването на яйцата, като се избягва отварянето на вратата.

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ:

Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с течен кристал с подсветка, позволяваща управление с изключителна простота на използване цялата серия от усъвършенствани параметри, които изброяваме по-долу:
- Температура, в диапазон от 5 ° C до 45 ° C и резолюция 0 , 1 ° C се управлява от електронния контролен блок в PID режим с интегрално и производно пропорционално действие или със система ON / OFF. По този начин се получава абсолютна десетична точност на температурата;
- Незабавно преобразуване ° C / ° F;
- Аларма за максимална температура на безопасност;
- LCD контролното устройство, способно да отчита влажността, изразена в RH% (диапазон 20-99%), е снабдено с изход за възможна връзка с външен ултразвуков овлажнител. При поискване последното решение представлява много модерна система за автоматично овлажняване с цифрова регулация;
- Интензитетът на вентилацията е напълно дигитално регулируем според различните фази на инкубация;
- Режим на предварително избран език: италиански / английски.

ИНКУБАЦИОНЕН КАЛЕНДАР

Fiem LCD календар

LCD контролното устройство е снабдено с новата програма "календар на инкубацията" за управление на 1 до 4 цикъла на инкубация, това ще ви позволи да зареждате единични партиди яйца, например седмично натоварване, показващо изминалото време на инкубация, следователно ще имате точен отчет за целия период, така че да можете да определите точните дни от цикъла на излюпване, без да се налага да ги изчислявате предвид и да рискувате да правите грешки!

ДВОЕН СЕНЗОР: Сензорите, които отчитат влажността и температурата вътре в машината, са напълно отделни и разделени, за да се постигне максимална точност и надеждност на отчитането.   Тава за влажност от неръждаема стомана с постоянно ниво на водата
ДВОЙЕН СЕНЗОР ТУ 2015   vascamg2500
3 мембранен ултразвуков овлажнител   Електромеханичен термостат с максимална температура
3 ИЗХОД СПРЕЙЕР   термостат electromec
Амортисьори за регулиране на вентилацията  

Горния панел на инкубатора:
-водна връзка за овлажняване и охлаждане
- електрическа връзка на ултразвуков овлажнител-
-батерия за звукова аларма

serranda2   покрив mg2500
Комплект термометър-хигрометър за отчитане на аналогова температура и влажност  

Ново поколение електронен вентилатор GreenTech EC технология, по-интелигентен и по-енергийно ефективен

термо-хигро комплект mg2500   mg2500 вентилатор
Външен контролен панел    
fiem quadro 2500

Аспектите на безопасността на електрическите части са в пълно съответствие с регламентите на ЕИО, а контролният панел, разположен извън инкубатора, ви позволява да избегнете проблеми с електрическите части, произтичащи от влажност и конденз.


Технически характеристики:

  • Ел.Захранване: 220-230 V / 50-60 Hz
  • Потребление: 1300 W
  • Размери: 1450x860x1800H
  • Тегло: 197 kg

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ