Професионален инкубатор Fiem MG1300 S ECO

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MG1300 S ECO
  • Наличност: В наличност
  • 7,400.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионален инкубатор MG1300 S ECO

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Капацитет на яйцата инкубация
Кокошка/Патица 1296
Фазан 1764
Червена яребица 2268
Яребица/Пъдпъдък 3060
Ока 504

Този модел инкубатор беше наскоро замислен и създаден, за да отговори на очакванията на желаещите да започнат проект с професионален инкубатор без голяма капиталова инвестиция. Инкубаторът модел MG1300 S комбинира добър капацитет на яйца със серия иновативни системи, които позволяват на потребителя да работи в пълна безопасност, напълно отговаряйки на нуждите на малките ферми. Характеризирайки се с много високо на качеството на производствените материали, инкубаторът комбинира дълготрайни характеристики, достойни за професионален инкубатор.

Трябва да се отбележи, че горният капацитет се отнася до стандартизирани стойности на яйца със среден размер.

• Конструкцията е направена от специални стени, изработени от предварително боядисани поцинковани ламаринени термопанели, с 20 милиметрова полистиролова изолация, което гарантира перфектна изолация и гарантира здравина на машината.
• Операциите за ежедневно завъртане на яйцата се извършват от специално висококачествено механично устройство, което благодарение на постоянната работа с автоматизация благоприятства правилното образуване на ембриони, като инхибира вредните сраствания по стените на яйцата.
• Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в градуси F и хигрометър с мокра крушка, който позволява точно отчитане на нивото на влажност вътре в инкубатора.
• Отвор, поставен на вратата, позволява перфектен оглед на вътрешността на инкубатора, а осветлението позволява да се контролира излюпването на яйцата, като се избягва отварянето на вратата.

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ:

Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с течен кристал с подсветка, позволяваща управление с изключителна простота на използване цялата серия от усъвършенствани параметри, които изброяваме по-долу:
- Температура, в диапазон от 5 ° C до 45 ° C и резолюция 0 , 1 ° C се управлява от електронния контролен блок в PID режим с интегрално и производно пропорционално действие или със система ON / OFF. По този начин се получава абсолютна десетична точност на температурата;
- Незабавно преобразуване ° C / ° F;
- Аларма за максимална температура на безопасност;
- LCD контролното устройство, способно да отчита влажността, изразена в RH% (диапазон 20-99%), е снабдено с изход за възможна връзка с външен ултразвуков овлажнител. При поискване последното решение представлява много модерна система за автоматично овлажняване с цифрова регулация;
- Интензитетът на вентилацията е напълно дигитално регулируем според различните фази на инкубация;
- Режим на предварително избран език: италиански / английски.

ИНКУБАЦИОНЕН КАЛЕНДАР

Fiem LCD календар

LCD контролното устройство е снабдено с новата програма "календар на инкубацията" за управление на 1 до 4 цикъла на инкубация, това ще ви позволи да зареждате единични партиди яйца, например седмично натоварване, показващо изминалото време на инкубация, следователно ще имате точен отчет за целия период, така че да можете да определите точните дни от цикъла на излюпване, без да се налага да ги изчислявате предвид и да рискувате да правите грешки!

ДВОЕН СЕНЗОР:  Сензорите, които отчитат влажността и температурата вътре в машината, са напълно отделни и разделени, за да се постигне максимална точност и надеждност на отчитането.   Външен резервоар за вода
ДВОЙЕН СЕНЗОР ТУ 2015   външен резервоар за вода
Резервоар с постоянно ниво на водата + капак   Ултразвуков овлажнител с електрически конектор
мокра вана   конектор за овлажнител
Mембранен ултразвуков овлажнител   Амортисьори за регулиране на вентилацията
ултразвуков овлажнител 1 мем   serranda2
Kомплект термометър-хигрометър за отчитане на аналогова температура и влажност   Горния панел наинкубатора : - дупки с капаци за регулиране на вентилацията електромеханичен
термостат за аларма за максимална температура
- конектор на контролния панел
kittermo igrokit2   затвор

Комплект термометър-хигрометър с отчитане на аналогова температура и влажност

  Професионален вентилатор
термостат electromecавариен конектор   mg2500 вентилатор
Външен контролен панел    
Преден панел 1300

Аспектите на безопасността на електрическите части са в пълно съответствие с регламентите на ЕИО, а контролният панел, разположен извън инкубатора, ви позволява да избегнете проблеми с електрическите части, произтичащи от влажност и конденз.


Технически характеристики:

  • Ел.Захранване: 220-230 V / 50-60 Hz
  • Потребление: 780 W
  • Размери: 880x885x1700H
  • Тегло: 100 kg

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ