Професионален инкубатор Fiem MG 576 Jupiter

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MG 576 Jupiter
  • Наличност: В наличност
  • 4,600.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионален инкубатор MG 576 Jupiter

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Капацитет на яйцата инкубация люпене
Кокошка/Патица 432 144
Фазан 588 196
Червена яребица 756 252
Яребица/Пъдпъдък 1020 340
Гъска 168 56

Трябва да се отбележи, че горният капацитет се отнася до стандартизирани стойности на яйца със среден размер.

Бързото развитие на ехнологиите и всеотдайните изследвания в областта на инкубацията увеличиха специализацията ни и ни позволиха да създадем полупрофесионален продукт, който напълно отговаря на нуждите на малките ферми и се характеризира с много високото качество на производствените материали, свързани с дълъг живот и представяне, достойни за професионален инкубатор. 

• Конструкцията е направена от специални стени, изработени от предварително боядисани поцинковани ламаринени термопанели, с 20 милиметрова полистиролова изолация, което гарантира перфектна изолация и гарантира здравина на машината.
• Операциите за ежедневно завъртане на яйцата се извършват от специално висококачествено механично устройство, което благодарение на постоянната работа с автоматизация благоприятства правилното образуване на ембриони, като инхибира вредните сраствания по стените на яйцата.
• Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в градуси F и хигрометър с мокра крушка, който позволява точно отчитане на нивото на влажност вътре в инкубатора.
• Отвор, поставен на вратата, позволява перфектен оглед на вътрешността на инкубатора, а осветлението позволява да се контролира излюпването на яйцата, като се избягва отварянето на вратата.

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ:

Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с течен кристал с подсветка, позволяваща управление с изключителна простота на използване цялата серия от усъвършенствани параметри, които изброяваме по-долу:
- Температура, в диапазон от 5 ° C до 45 ° C и резолюция 0 , 1 ° C се управлява от електронния контролен блок в PID режим с интегрално и производно пропорционално действие или със система ON / OFF. По този начин се получава абсолютна десетична точност на температурата;
- Незабавно преобразуване ° C / ° F;
- Аларма за максимална температура на безопасност;
- LCD контролното устройство, способно да отчита влажността, изразена в RH% (диапазон 20-99%), е снабдено с изход за възможна връзка с външен ултразвуков овлажнител. При поискване последното решение представлява много модерна система за автоматично овлажняване с цифрова регулация;
- Интензитетът на вентилацията е напълно дигитално регулируем според различните фази на инкубация;
- Режим на предварително избран език: италиански / английски.

ИНКУБАЦИОНЕН КАЛЕНДАР

Fiem LCD календар

LCD контролното устройство е снабдено с новата програма "календар на инкубацията" за управление на 1 до 4 цикъла на инкубация, това ще ви позволи да зареждате единични партиди яйца, например седмично натоварване, показващо изминалото време на инкубация, следователно ще имате точен отчет за целия период, така че да можете да определите точните дни от цикъла на излюпване, без да се налага да ги изчислявате предвид и да рискувате да правите грешки!

ДВОЕН СЕНЗОР: Сензорите, които отчитат влажността и температурата вътре в машината, са напълно отделни и разделени, за да се постигне максимална точност и надеждност на отчитането.

ДВОЙЕН СЕНЗОР ТУ 2015

Машината е оборудвана с качествен вентилатор адекватният обмен на въздух с последващо изхвърляне на въглероден диоксид се осъществява чрез специални вентилационни отвори.• Звукова и визуална аларма сигнализира за температурни аномалии.
• Овлажняването става чрез резервоар с капак с постоянен автоматичен воден поток (при поискване автоматично овлажняване с цифрово отчитане и регулиране чрез хигростат).
• Специални чекмеджета, адаптирани към инкубационното отделение, също позволяват инкубацията на определени видове, като щраус камил, ему, нанду.
• Този модел, оборудван с комбиниран отдел за инкубация и излюпване, е проектиран да извършва седмично натоварване с последващ седмичен цикъл на излюпване.

Аспектите на безопасността на електрическите части са в пълно съответствие с регламентите на ЕИО, а контролният панел, разположен извън инкубатора, ви позволява да избегнете проблеми с електрическите части, произтичащи от влажност и конденз.


Технически характеристики:

  • Ел.Захранване: 220-240 V / 50-60 Hz
  • Потребление: 600 W
  • Размери: 870x880x1100H
  • Тегло: 75 kg

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ