Професионален инкубатор Fiem MG 316 Neptunus

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MG 316 Neptunus
  • Наличност: В наличност
  • 2,200.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионален инкубатор MG 316 Neptunus

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Капацитет на яйцата инкубация люпене
Кокошка/Патица 216 100
Фазан 294 130
Червена яребица 378 180
Яребица/Пъдпъдък 510 200
Гъска 84 56

Трябва да се отбележи, че горният капацитет се отнася до стандартизирани стойности на яйца със среден размер.

MG 316 Neptunus претърпя съществени промени във вентилационната система и в механизма на напрежение на яйцата, които значително повишиха работата му и го направиха още по-привлекателен за нашите клиенти. Всъщност инкубаторът модел Neptunus, освен че разполага със цялото стандартно оборудване, представлява предговор/подготовка за използването на полупрофесионални машини и ако вземем предвид и реалното количество яйца, на които може да бъде домакин, той се отличава с отлично съотношение качество / цена.

• Инкубаторът MG 316 Neptunus, е напълно автоматичен в напрежението на яйцата, използва специалните клетъчни тави за яйца в пластмасов материал с висока плътност, типичен за нашата гама от професионални инкубатори.
• Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в градуси F и хигрометър с мокра крушка, който позволява точно отчитане на нивото на влажност вътре в инкубатора.
• Отвор, поставен на вратата, позволява перфектен оглед на вътрешността на инкубатора, а вътрешното осветление позволява контрол на излюпването на яйцата, без да се отваря вратата.
• Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с подсветка и ви позволява да управлявате с лекота на използван основните параметри като температура и влажност;

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ:

Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с течен кристал с подсветка, позволяваща управление с изключителна простота на използване цялата серия от усъвършенствани параметри, които изброяваме по-долу:
- Температура, в диапазон от 5 ° C до 45 ° C и резолюция 0 , 1 ° C се управлява от електронния контролен блок в PID режим с интегрално и производно пропорционално действие или със система ON / OFF. По този начин се получава абсолютна десетична точност на температурата;
- Незабавно преобразуване ° C / ° F;
- Аларма за максимална температура на безопасност;
- LCD контролното устройство, способно да отчита влажността, изразена в RH% (диапазон 20-99%), е снабдено с изход за възможна връзка с външен ултразвуков овлажнител. При поискване последното решение представлява много модерна система за автоматично овлажняване с цифрова регулация;
- Интензитетът на вентилацията е напълно дигитално регулируем според различните фази на инкубация;
- Режим на предварително избран език: италиански / английски.

ИНКУБАЦИОНЕН КАЛЕНДАР

LCD контролното устройство е снабдено с новата програма "календар на инкубацията" за управление на 1 до 4 цикъла на инкубация, това ще ви позволи да зареждате единични партиди яйца, например седмично натоварване, показващо изминалото време на инкубация, следователно ще имате точен отчет за целия период, така че да можете да определите точните дни от цикъла на излюпване, без да се налага да ги изчислявате предвид и да рискувате да правите грешки!

ДВОЕН СЕНЗОР: Сензорите, които отчитат влажността и температурата вътре в машината, са напълно отделни и разделени, за да се постигне максимална точност и надеждност на отчитането.

ДВОЙЕН СЕНЗОР ТУ 2015

АВТОМАТИЧНА ВЛАЖНОСТ (опция при поискване) - Автоматичното ултразвуково овлажняване се контролира от електронния контролен блок.

Fiem LIMPIA 4 2019 ниско овлажнител

ултразвуков овлажнител 1 мем

 

 

 

 

 

 

Машината е оборудвана с качествен вентилатор адекватният обмен на въздух с последващо изхвърляне на въглероден диоксид се осъществява чрез специални вентилационни отвори.
• Инкубаторът e оборудван с комбиниран отдел за инкубация и излюпване, е проектиран да извършва седмична работа с натоварване с последващ седмичен цикъл на излюпване.

Аспектите на безопасността на електрическите части са в пълно съответствие с регламентите на ЕИО, а контролният панел, разположен извън инкубатора, ви позволява да избегнете проблеми с електрическите части, произтичащи от влажност и конденз.


Технически характеристики:

  • Ел.Захранване: 220-240 V / 50-60 Hz
  • Потребление: 250 W
  • Размери: 570x680x780H
  • Тегло: 45 kg

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ