Професионален инкубатор Fiem MG 244 Mercurius

 • Производител: Euroagro
 • Код на продукта: MG 244 Mercurius
 • Наличност: В наличност
 • 1,600.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Професионален инкубатор MG 244 Mercurius

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Капацитет на яйцата инкубация люпене
Кокошка/Патица 144 100
Фазан 196 130
Червена яребица 252 180
Яребица/Пъдпъдък 340 200
Гъска 56 56

Трябва да се отбележи, че горният капацитет се отнася до стандартизирани стойности на яйца със среден размер.

MG 244 Mercurius се продава изцяло опционално и представлява подготовка за използването на полупрофесионални машини (предлага се и в предварително боядисана и изолирана стоманена версия).

• Инкубаторът MG 244 Mercurius, е напълно автоматичен в напрежението на яйцата, използва специалните клетъчни тави за яйца в пластмасов материал с висока плътност, типичен за нашата гама от професионални инкубатори.
• Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в градуси F и хигрометър с мокра крушка, който позволява точно отчитане на нивото на влажност вътре в инкубатора.
• Отвор, поставен на вратата, позволява перфектен оглед на вътрешността на инкубатора, а вътрешното осветление позволява контрол на излюпването на яйцата, без да се отваря вратата.
• Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с подсветка и ви позволява да управлявате с лекота на използван основните параметри като температура и влажност;

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ:

Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с течен кристал с подсветка, позволяваща управление с изключителна простота на използване цялата серия от усъвършенствани параметри, които изброяваме по-долу:
- Температура, в диапазон от 5 ° C до 45 ° C и резолюция 0 , 1 ° C се управлява от електронния контролен блок в PID режим с интегрално и производно пропорционално действие или със система ON / OFF. По този начин се получава абсолютна десетична точност на температурата;
- Незабавно преобразуване ° C / ° F;
- Аларма за максимална температура на безопасност;
- LCD контролното устройство, способно да отчита влажността, изразена в RH% (диапазон 20-99%), е снабдено с изход за възможна връзка с външен ултразвуков овлажнител. При поискване последното решение представлява много модерна система за автоматично овлажняване с цифрова регулация;
- Интензитетът на вентилацията е напълно дигитално регулируем според различните фази на инкубация;
- Режим на предварително избран език: италиански / английски.

ИНКУБАЦИОНЕН КАЛЕНДАР

LCD контролното устройство е снабдено с новата програма "календар на инкубацията" за управление на 1 до 4 цикъла на инкубация, това ще ви позволи да зареждате единични партиди яйца, например седмично натоварване, показващо изминалото време на инкубация, следователно ще имате точен отчет за целия период, така че да можете да определите точните дни от цикъла на излюпване, без да се налага да ги изчислявате предвид и да рискувате да правите грешки!

ДВОЕН СЕНЗОР: Сензорите, които отчитат влажността и температурата вътре в машината, са напълно отделни и разделени, за да се постигне максимална точност и надеждност на отчитането.

ДВОЙЕН СЕНЗОР ТУ 2015

АВТОМАТИЧНА ВЛАЖНОСТ (опция при поискване) - Автоматичното ултразвуково овлажняване се контролира от електронния контролен блок.

Fiem LIMPIA 4 2019 ниско овлажнител

ултразвуков овлажнител 1 мем

 

 

 

 

 

 

Машината е оборудвана с качествен вентилатор адекватният обмен на въздух с последващо изхвърляне на въглероден диоксид се осъществява чрез специални вентилационни отвори.
• Инкубаторът e оборудван с комбиниран отдел за инкубация и излюпване, е проектиран да извършва седмична работа с натоварване с последващ седмичен цикъл на излюпване.

Аспектите на безопасността на електрическите части са в пълно съответствие с регламентите на ЕИО, а контролният панел, разположен извън инкубатора, ви позволява да избегнете проблеми с електрическите части, произтичащи от влажност и конденз.


Технически характеристики:

 • Ел.Захранване: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Потребление: 140 W
 • Размери: 570х680х670 mm
 • Тегло: 39 kg

Професионален инкубатор MG 244 Mercurius е висококачествен уред, произведен в Италия. Подходящ за птицеферми с всякакъв капацитет, където ще откликне на повишените нужди от прецизност и удобно използване, благодарение на автоматичните си работни режими. Моделът е с висок капацитет на камерата – от 144 кокоши до 56 гъши яйца при едно залагане.

Предимства на гамата италиански инкубатори

Професионалните италиански инкубатори са една от най-добрите оферти на пазара, без аналог в този сегмент. Основната разлика спрямо много други модели е наличието на сензор за яйцето. Ако отглеждате домашни птици за продажба, то избирайки професионалния модел Fiem MG 244 Mercurius, няма да съжалявате дори за секунда.

С него в автоматичен режим се поддържат температура, влажност, обръщане на тавите. Осигурена е вентилация с таймер и аварийна вентилация. При избора на инкубатор болшинството купувачи обръщат внимание първо на цената, след това на броя на яйцата, които могат да бъдат излюпени едновременно и едва след това на всички останали характеристики на устройството.

Колкото по-ниска е цената и колкото повече яйца се мътят, толкова по-популярен е моделът инкубатор. Но когато след покупката стопаните срещнат проблеми по време на работа или лошо излюпване, те започват да разбират, че скъперникът плаща два пъти.  Ето защо, когато купувате инкубатор, трябва да обърнете внимание на следните характеристики:

 • Надеждност;
 • Висококачествени компоненти, а именно термостат, нагревател, вентилатор;
 • Материал на тялото;
 • Наличие на вентилация;
 • Наличието на механизъм за обръщане на яйцата;
 • Гаранция и наличност на резервни части;
 • Цена.

Италианският автоматичен инкубатор Fiem MG 244 Mercurius отговарят на всички тези изисквания. Всички налични бройки са първоначално тествани, като тестовите резултати показаха, че те имат добър и надежден термостат, висококачествен вентилатор, корпус от здрава пластмаса (предлага се и в предварително боядисана и изолирана стоманена версия) и механизъм за преобръщане.

Инкубаторът се доставя напълно пригоден за използване в комплект със захранващ кабел с адаптер за 220-240 V / 50-60 Hz напрежение. Потреблението на електричество е само 140 W.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ