• Smart електрически инкубатор за яйца с дигитален дисплей, за до 24 кокоши яйца Smart - Зелен

Smart електрически инкубатор за яйца с дигитален дисплей, за до 24 кокоши яйца Smart - Зелен

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: Smart Digital 24 - Green
  • Наличност: В наличност
  • 430.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Fiem Smart Инкубатор за яйца с дигитален дисплей, за до кокоши 24 яйца - Зелен

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Със своята перфектна комбинация от естетика и ефективност, инкубаторът Smart съчетава изключителен и иновативен дизайн с оптимални инкубационни характеристики; красив и функционален, той е подходящ за еднократна инкубация на всякакви видове яйца.

Съвместимост брой яйца според вида:

  • Кокошка/патица - 24 броя
  • Фазан - 27 броя
  • Червена яребица - 33 броя
  • Яребица/Пъдпъдък - 45 броя
  • Гъска - 12 броя

ДЕТАЙЛИ:

1.КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА И ВЛАЖНОСТТА
Температурата се контролира и регулира с помощта на дигитален терморегулатор с точност 0,1 ° C, с възможност за показване на вътрешната относителна влажност чрез натискане на клавиша за избор.
Изградете интелигентен цифров дисплейНаправете интелигентна цифрова влажност на дисплея

2. ДВОЕН СЕНЗОР
Сензорите, които отчитат влажността и температурата вътре в машината, са напълно отделни и разделени, за да се постигне максимална прецизност и надеждност на показанията.

Фиксирайте интелигентни цифрови сензори 1

3. ОВЛЖНЯВАНЕ
Естественото овлажняване на повърхността се осъществява чрез специални модулни тави, вградени в долния клапан на машината.детайлите Smart1

4. АВТОМАТИЧНО ЗАВЪРТАНЕ НА ЯЙЦАТА
Устройство е оборудвано с функция за автоматично завъртане на яйца, разположено в определена кутия извън инкубатора, захранва се независимо, така че да може да се деактивира по време на излюпването на яйцата.
Направете интелигентен цифров струг за яйца

5. ТЕРМОМЕТЪР НА ПРЕКСИЦИЯТА
Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в ° F, който позволява постоянно и лесно управление.

Направете интелигентен цифров термометър

Безопасността на електрическите части са в пълно съответствие с наредбите на ЕИО, а контролният панел, разположен извън инкубатора, ви позволява да избегнете проблеми с електрическите части, произтичащи от влажност и конденз.

Технически характеристики
Електрическо захранване V / Hz 220-230 / 50-60
Общо усвояване Watt. 100
Размери mm 400x325x260h
Тегло kg 2.3

Интелигентният електрически инкубатор за яйца Fiem Smart е компактно устройство, подходящо за излюпване на домашно отглеждани птици. Капацитетът му е до 28 броя кокоши яйца, като вместимостта се увеличава в случай че се използва за размножаване на по-дребни видове пернати – фазан, пъдпъдък, яребица, гъска и други. Оборудван с цифров дисплей за постоянен контрол на климатичните условия в камерата.

Предназначение и принцип на работа

Инкубаторът представлява специална кутия, предназначена за изкуствено излюпване на птичи яйца. Неговата задача е да създаде и поддържа по изкуствен начин условия, близки до естествените в периода, в който кокошката (или друг вид птица) мъти своите малки. Разликата тук е, че изобщо не е необходимо присъствието на мътеща птица за правилно протичане на целия процес.

Принципът на работа на инкубатора е изключително прост и същевременно доста специфичен. Яйцата се поставят в инкубатора. Техният максимален брой се определя от техническите характеристики на конкретен модел устройство. За домакинствата това обикновено е 20-30 броя, ако говорим за пилета.

Корпусът на уреда е изработен от експандиран полистирол или друг подобен материал. Поради дебелината на стените, загубата на топлина намалява и по този начин ефективността се повишава. След поставяне на материала за излюпване, стопанинът задава най-благоприятните за мътенето параметри. Уредът обикновено сам обръща заложените яйца.

Видове инкубатори и ползи от тяхната употреба

Различните видове инкубатори използват различен принцип на отопление/овлажняване на вътрешното пространство. Съвременните устройства са максимално усъвършенствани, позволявайки на човека да контролира с максимална прецизност условията, в зависимост от сезона и моментната ситуация.

Уредите с дигитален дисплей и настройки, какъвто е инкубаторът Смарт, намаляват значително повреждането на яйцата, повишавайки ефективно прираста на домашно отглежданите птици. Така например по отношение на отоплението има два основни типа нагреватели - тръба и спираловиден нагревателен елемент. В първия случай се излъчва светлина, която вреди на яйцата. На свой ред спиралата се среща в два вида - отворена (тя е по-евтина) и затворена.

Управлението е друга характеристика на инкубаторите, която отличава една технология от друга. Обикновените инкубатори имат регулатори, които трябва да контролирате сами. На първо място, това е поддържането на температурата. По-скъпите устройства използват модерна LCD електроника, която е по-ефективна и удобна.

Ползите от използването на интелигентен инкубатор за яйца са много на брой. С него се увеличава скоростта на съзряване на плода, като по този начин се съкращава времето за излюпване на малките. Следователно се повишава и обема на производство. Пилетата се излюпват по-устойчиви на различни патологии, растат по-бързо и са по-здрави и силни. Като цяло инкубаторът предлага простота и лекота в сравнение с естествения процес.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ