Инкубатор за яйца Fiem MG320S MAXI PRO

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MG320S MAXI PRO
  • Наличност: В наличност
  • 1,880.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Инкубатор MG320S MAXI PRO

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Капацитет на яйцата Инкубация/ излюпване
Кокошка/Патица 320
Фазан 357
Червена яребица 1070
Яребица/Пъдпъдък 1340
Гъска (специфична кошница) 75/100 

Трябва да се отбележи, че горният капацитет се отнася до стандартизирани стойности на яйца със среден размер.

MG320S e наскоро замислен и произведен, за да отговори на очакванията на желаещите да започнат проект за професионална инкубация без голяма капиталова инвестиция. Характеризирайки се с много високото качество на производствените материали, инкубаторът комбинира дълготрайни изпълнения, достойни за професионален инкубатор. Значителна гъвкавост благодарение на универсалните метални кошници, които позволяват едновременното инкубиране на множество видове и сменяемите и подреждащите се люкове. Потребителят следователно има възможност за инкубация в седмичен цикъл, а не според системата "пълно/празно".

• Конструкцията е направена със специални стени от предварително боядисани поцинковани ламаринени термопанели, с 20 милиметрова полистиролова изолация, което гарантира перфектна изолация и гарантира здравина на машината (Ref. Mod. MG540-1000).
• Операциите за ежедневно напрежение на яйцата се извършват от специално висококачествено механично устройство, което благодарение на постоянната работа с автоматизация благоприятства правилното образуване на ембриони, като инхибира вредните сраствания по стените на яйцата.
• Контролният блок с LCD дисплей позволява лесна настройка и отчитане на температурата и влажността.
• Температурата се отчита с помощта на прецизен термометър в градуси F и хигрометър с мокра крушка, който позволява точно отчитане на нивото на влажност вътре в инкубатора.
• Устройствата от серията MG са оборудвани с професионален вентилатор със самоохлаждащи се лагери и специално устройство, което регулира интензивността на вентилацията; специално моделът MG320 е специално оборудван с електронен вентилатор. Адекватният обмен на въздух с последващо изхвърляне на въглероден диоксид се осъществява чрез специални вентилационни отвори.
• Овлажняването става чрез резервоар с капаци с автоматичен воден поток на постоянно ниво (при поискване, възможност за автоматично овлажняване с цифрово отчитане и настройка чрез хигростат).
• Отвор на вратата, позволява перфектен оглед на вътрешността на инкубатора, а осветлението позволява да се контролира излюпването на яйцата, като се избягва отварянето на вратата.

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ:

Електронният контролен блок е с голям LCD дисплей с течен кристал с подсветка, позволяваща управление с изключителна простота на използване цялата серия от усъвършенствани параметри, които изброяваме по-долу:
- Температура, в диапазон от 5 ° C до 45 ° C и резолюция 0 , 1 ° C се управлява от електронния контролен блок в PID режим с интегрално и производно пропорционално действие или със система ON / OFF. По този начин се получава абсолютна десетична точност на температурата;
- Незабавно преобразуване ° C / ° F;
- Аларма за максимална температура на безопасност;
- LCD контролното устройство, способно да отчита влажността, изразена в RH% (диапазон 20-99%), е снабдено с изход за възможна връзка с външен ултразвуков овлажнител. При поискване последното решение представлява много модерна система за автоматично овлажняване с цифрова регулация;
- Интензитетът на вентилацията е напълно дигитално регулируем според различните фази на инкубация;
- Режим на предварително избран език: италиански / английски.

ИНКУБАЦИОНЕН КАЛЕНДАР

LCD контролното устройство е снабдено с новата програма "календар на инкубацията" за управление на 1 до 4 цикъла на инкубация, това ще ви позволи да зареждате единични партиди яйца, например седмично натоварване, показващо изминалото време на инкубация, следователно ще имате точен отчет за целия период, така че да можете да определите точните дни от цикъла на излюпване, без да се налага да ги изчислявате предвид и да рискувате да правите грешки!

Технически характеристики:

  • Ел.Захранване: 220-230 V / 50-60 Hz
  • Потребление: 250 W
  • Размери: 560х820х730 mm
  • Тегло: 40.5 kg

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ