Инкубатор за яйца Fiem Inca 45 MINILED

 • Производител: Euroagro
 • Код на продукта: Inca 45 MINILED
 • Наличност: В наличност
 • 532.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Инкубатор Inca 45 MINILED

Произход: 100% Италия

Гаранция: 2 години

Съвместимост брой яйца според вида:

 • Кокошка/патица - 45 броя
 • Фазан - 55 броя
 • Червена яребица - 75 броя
 • Яребица/Пъдпъдък - 85 броя
 • Гъска - 27 броя

Инкубаторът се състои от функция за серийно автоматично завъртане на яйцата чрез универсална решетка, подходяща за всички видове яйца, а възможността за премахване на целия контролен панел го прави много универсален при операции по почистване и дезинфекция.

Новата поливалентна и професионална решетка е специално създадена за инкубация на яйца с различни размери.

Температурата се отчита чрез ° F прецизен термометър, а овлажняването се осигурява от надеждно и точно.

Вентилаторът с отлично качество позволява равномерно разпръскване на топлината в люка на инкубатора, а електрическата система е снабдена с предпазители за защита от токов удар.

Висококачествен, с десетична точност, MINI LED термостат позволява лесно и точно регулиране на температурата.

Технически характеристики:

 • Ел.Захранване: 220-230 V / 50-60 Hz
 • Потребление: 120 W
 • Размери: 550х390х270 mm
 • Тегло: 6.5 kg

Едни от най-добрите италиански инкубатори са дело на марката Fiem. Предлагаме ви професионалния модел Inca 45 MINILED с капацитет от 45 до 85 броя яйца, в зависимост от техния вид и произход. Това е една модерна люпилня, оборудвана с термостат за прецизно настройване на температурата. От нашия фирмен уебсайт можете да я закупите на много изгодна цена.

С какво се различават инкубаторите от професионален тип?

Когато става въпрос за оборудване за люпене на яйца, трябва да отбележим категорично, че професионалните уреди са най-малко едно стъпало над любителските си аналози по важни показатели като прецизност и ефективност.

Проектирани специално за търговски цели и напреднали развъдници, професионалните инкубатори предлагат набор от функции, които ги отличават от обикновените или саморъчно направените съоръжения. Тези отличия допринасят за способността им да осигурят оптимални условия за успешно инкубиране на яйцата на различни видове птици: кокошки, патици, гъски, пъдпъдъци и др.

Някои от най-важните параметри, по които професионалните устройства на марката Fiem се различават от останалите включват:

Прецизен контрол на температура и влажност

Професионалните инкубаторни системи използват усъвършенствани технологии за контрол на температурата и влажността. Те често са оборудвани с цифрови термостати и хигрометри, поддържащи много точни и стабилни условия, които са от съществено значение за развитието на здрави ембриони.

Тези системи гарантират, че яйцата получават постоянна топлина и влажност през целия инкубационен период, свеждайки до минимум риска от аномалии в развитието. Инкубаторът, който ви предлагаме, използва прецизен термометър, измерващ стойностите в градуси по Целзий и Фаренхайт. Mini LED термостат отговаря за лесното и точно регулиране на температурата.

Подобрена вентилация

Правилната циркулация на въздуха е от решаващо значение за поддържане на здравословна среда вътре в инкубатора. Професионалният инкубатор Инка е проектиран с ефективна вентилационна система, която осигурява подаване на свеж въздух, като същевременно предотвратява натрупването на вредни газове, като въглероден диоксид.

Това насърчава оптималното развитие на ембриона и намалява риска от задушаване или деформации, причинени от лошо качество на въздуха. Качественият вентилатор на Inca 45 MINILED осигурява равномерно разпръскване на топлината в люка на инкубатора.

Автоматично обръщане на яйцата

Обръщането на яйцата на редовни и равни интервали е жизненоважно, за да се предотврати залепването на ембриона за черупката и да се улесни равномерното развитие на зародиша. Инкубаторите от професионален тип почти винаги разполагат с механизми за автоматично завъртане на яйцата, имитиращи естествените движения, които една мътеща птица би направила.

Това елиминира необходимостта от ръчно обръщане на голямо количество яйца, спестявайки време и усилия на операторите на люпилнята. Италианският инкубатор за яйца предлага функция за серийно автоматично завъртане на яйцата. Това става посредством универсална решетка, подходяща за всички видове яйца. Възможността за премахване на целия контролен панел прави инкубатора много удобен при операции по почистване и дезинфекция.

По-голям капацитет и усъвършенствани системи за наблюдение и аларма

Големите птицеферми се нуждаят от инкубатори с голям капацитет, за да поемат големи партиди яйца. Професионалните устройства са проектирани да отговорят на тези изисквания, предлагайки значително по-голям капацитет в сравнение с обикновените модели. Освен това те често предоставят опции за модулно разширение, което позволява на фермите да увеличат мащаба на операциите си според нуждите.

Също така един професионален инкубатор за яйца обикновено е оборудван със сложни системи за наблюдение, които постоянно измерват температурата, влажността и други жизненоважни параметри. В случай на някакви отклонения от оптималния диапазон се задействат аларми, за да предупредят операторите. Системата за ранно предупреждение помага за предотвратяване на потенциални щети и позволява бързи коригиращи действия, предпазвайки развиващите се ембриони.

Други важни свойства на професионалния инкубатор

Полезните функции на инкубаторите за професионални цели не се изчерпват с посочените по-горе характеристики. Добрите устройства разполагат също с вградени опции за регистриране на данни.Тези системи записват и съхраняват важни данни за инкубацията, като колебания на температурата и влажността, интервали на обръщане на яйцата и задействания на аларми.

Данните могат да бъдат анализирани на по-късен етап, за да се идентифицират тенденциите, да се оптимизират инкубационните протоколи и да се отстранят всички проблеми, които могат да възникнат в инкубационния период.

Професионалните автоматични инкубатори са създадени да издържат на строгите изисквания на търговската употреба. Те обикновено са изработени от висококачествени материали, които осигуряват издръжливост, топлоизолация и лесна поддръжка. Здравата конструкция на тези устройства гарантира дългосрочна надеждност и минимизира риска от повреда на оборудването по време на критични периоди на излюпване.

Какъв уред да изберем: любителски или профи модел?

Голяма част от нашите клиенти си задават въпроса: какъв инкубатор да си купя – любителски или професионален? Отговорът на този въпрос зависи на първо място от вашите специфични нужди, ресурси и ниво на опит. Бюджетът също е решаващ, макар цените на професионалните ни устройства да са максимално достъпни за всеки.

Факторът, който е от най-голямо значение при избора на инкубатора е капацитетът на устройството. Ако имате малък брой яйца за излюпване, например за лични или любителски цели, един любителски инкубатор за яйца с по-ниска цена е напълно достатъчен. Тези уреди обикновено имат по-малък капацитет и са по-подходящи за обработка на ограничени количества яйца.

От друга страна, ако планирате да люпите яйца в по-големи мащаби или за търговски цели, професионален модел с по-голям капацитет би бил по-подходящ. Нашата гама италиански устройства предлагат с разширени функции, като прецизен контрол на температурата и влажността, програмируеми настройки, механизми за автоматично завъртане и аларми. Тези характеристики позволяват по-добър контрол върху инкубационната среда, осигурявайки по-високи нива на излюпване.

Качествените професионални инкубатори за яйца обикновено са по-скъпи поради техните разширени функции и по-големия капацитет. Ако оперирате с ограничен бюджет или инкубирате яйца като спорадично хоби, любителският уред може да бъде рентабилен вариант. В крайна сметка изборът между любителски и професионален модел може да се направи след експертна консултация, каквато сме винаги готови да ви предложим.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ