Инфрачервена специална лампа Philips 150W

  • Код на продукта: 0337
  • Наличност: В наличност
  • 40.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Крушката е подходяща за отопление на обори за малки животни - пилета, птици, прасенца, агнета и др. Това е безопасен, пожаробезопасен източник на топлина. В допълнение към животновъдството, крушката е подходяща и за поддържане на топлината на прясна храна.

Технически данни:

  • Захранване: 230-250 V
  • Мощност: 150 W
  • Фасунга: Е27
  • Полезен живот: 5000 часа
  • Форма: BR125
  • Димиране: Да

Инфрачервената лампа Philips 150W е високоефективен инструмент, създаден специално за използване в птицеферми и други животновъдни стопанства. Основната ѝ функция е да осигурява топлина, която е от решаващо значение за оптималния растеж и развитие на домашните птици. Опцията за димиране увеличава възможностите за използването ѝ във фермите.

Технология и приложение

Тази лампа използва инфрачервено лъчение, метод за пренос на топлина, който затопля обектите директно, вместо да нагрява въздуха около тях. Методът е особено ефективен при създаването на контролирана среда за домашни птици, гарантирайки, че пилетата и другите птици получават топлината, от която се нуждаят, без прекомерна загуба на енергия.

Едно от ключовите предимства на 150-ватовата инфрачервена лампа Philips е нейната издръжливост и дълъг работен живот от 5000 часа. Тези лампи са създадени да издържат на предизвикателните условия в птицефермите, включително висока влажност и наличие на прах и пера.

Здравият корпус на лампата гарантира, че тя може да работи надеждно за продължителни периоди, с което се намалява нуждата от чести подмени и поддръжка. Надеждността на осветителната и отоплителна система помага за намаляване на разходите на фермите. Лампата може да се използва и за поддържане на храната топла и прясна, което допълнително пести средства, като се намали разхищението на фуражите.

Принцип на работа на IR лампите

Топлината, произведена от 150-ватовата инфрачервена лампа, се разпределя равномерно, което е от решаващо значение за предотвратяване на студени точки в помещенията за отглеждане на пилета и други малки селскостопански животни.

Постоянното разпределение на топлината спомага за поддържането на еднаква температура, което е от съществено значение за здравето и комфорта на птиците. Особено младите пиленца са силно чувствителни към температурни колебания, а стабилната среда, осигурена от IR лампите, поддържа имунната им система и цялостното развитие.

Инфрачервената лампа Philips от 150 W е проектирана с оглед на енергийната ефективност. Инфрачервеното отопление по своята същност е по-ефективно от традиционните методи за отопление, тъй като затопля директно птиците и непосредствената им среда. Това целенасочено отопление намалява общото потребление на енергия, поради което се смята за рентабилен вариант, намаляващ оперативните разходи за птицевъдите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ